Ne yapayim sizce

Anneniz de bi' hoş ayıp olmasın ne demek?
ayip olmasin diye görüş diyen aile ayip olmasin diye evlen der
benim arkadasim uniyi bitirdi annesinin akli cikti evde kalacak diye. bir tanidigi cocuguyla görüştürmek istemis. "bir görüş ne var bir görüş" dedi durdu konu sahibinin anasi gibi. kiz da numarasını aldi, mesajlasmaya basladi. adam "ben aksam odamda bilgisayarimda oynarim üzümümü meyvemi babam getirir, cay olur annem kurabiye koyar odama getirir" falan demis kendini anlatirken.
kiz da " ne var alt tarafi görüş" diyen annesine soyledi. annesi "böyle malla isin olmaz" demek yerine "sakın sen reddetme ayip olur" dedi durdu, erkek tarafının begenmedim demesini bekledi.
sonra yine bir kadin demis yasit cocuklar tanistiralim diye. kadinin durumu yok, oglu evin babasi olmus. annesi bunu bile degerlendirmeden tanis da tanis yedi kizin basini. kiz da tanisti hoslandi sonra apar topar hemen isteme nisan oldu.
tam bu nisan zamani adamin ne kadar anneci oldugu ortaya cikti. annesinin al dedigini alan, kuyumcuya gidince kiza ne istersin diye sormadan annenin bakip kizin yaninda fiyat sorup pahalli dedigi falan sacma birsey. ama apar topar ciddiye bindikleri icin arkadasimda cesaret ailesinde "benim kizim buna mi layık" duruşu olmadigi icin evlendi.
simdi yillardir anasinin agzina bakan, annesi "siz krese mi gittiniz gereksiz" dedigi icin cocugun okul oncesi eğitim alamadigi bir evlilik yasiyor. ustelik kendi de calisiyor.
bu tarz anneler kizim evde kalacak korkusuna yoldan gecene vermek isterler ama evlendikten sonra da klasik kendi evlilik hayatlari gibi kizi es ailesine vs doldururlar.
çünkü saglikli bakis acilari yok.

Nwz dediğin 1 2 kez yapılır birini 6 kez reddettiysem o naz midir artık sizce. Bakış acınızı doğru bulmuyorum. İstemiyorum demenin yeteri kadar net olduğunu düşünüyorum.

Nwz dediğin 1 2 kez yapılır birini 6 kez reddettiysem o naz midir artık sizce. Bakış acınızı doğru bulmuyorum. İstemiyorum demenin yeteri kadar net olduğunu düşünüyorum.
İstemiyorum diye net konuşsaydınız 6 kez kapıya dayanmazlardı. Kendiniz yazmışsınız annem görüşmemi istiyor diye. Bu kadar istemiyorsanız gerçekten gidin annenizi çekin kenara bir daha gelirlerse polise vericem tacizden git bunu ilet diyin.

Rahatsız olan insan bunu zaten 2. bilemedin 3. ısrarda taliplerin yüzüne söylerdi. Gerçekten istemiyorsa bile şu an egosu okşandığı için açık kapı bırakıyor bence. Hepimiz geçtik bu yollardan, ısrar edenler de çıktı, tebelleş olanlar da ama bir şekilde önlerini kestik. Önünü kesemiyorum diye bir şey yok. Biraz da şurama doğru ısrar edin mevzusu tamamen.

Halbuki isterse evlenmez isterse çocuk da yapmaz saygı duyarım hiçte üzülmem birisi bana uzulmuyormusun dersede ağzını kapatırım kime ne insan ömrünü iyi geçirmeli birşey yapmak için yapılmaz evlilik anne ağzıyla yapılmaz fikir alırsın fakat senin hayatın sözkonusu olan annenin millete karşı torunum kızımın kocası statüsü degilki önemli olan çok kötü ya o kız arkadaşıniz anneden kopamamis anneden kopmamis eş bulmuş.Sanki çocuklar hiç buyumemis evcilik oynuyor.Birde o annenin evlilikteki mantığına mutlu mu degilmi ona bakacaksın yanlış tercih yaptıysa çektiyse ondan pek yorum alinmasada olur sanki ne bileyim .Sen benim gibi yapma derse o başka tabi

anne kendi evliliğinde mutlu degil ki cocugunun mutluluğunu bilsin. zaten yurdum annelerinin cogu evlenmis olmak icin evlenmis, arkasinda ailesi-kendinde maddi gucu ya da mahalle baskısına kulak tikayacak cesareti olmadigi icin sürdürdüğü şeyi evlilik zanneden insanlar.
bilmiyorlar ki baska dunya mümkün vs
evli mi evli onlar icin. erkegi iyisi kötüsü olmaz, ickisi kumari kari kızı yoksa tamam yani, daha ne:)
yeter ki kiz adina leke getirmeden, birileriyle nikahsiz gezip tozmadan evlensin gitsin

Film sonra başlıyor ruh kafa karakter saygı sadakat uyuşması şart bunlar olmadan olmuyorki mesele bunlar sonradan bı taraf bı tarafa uyumlu olmayacak iki tarafta baştan ve sonrasında da uyuma beraber gelişmeye açık olacak.İlerlemeyen şey körelir yada geriye gider.Bu kadınla bu adamla ben gelişebilir sorunları insan gibi çözebilir değer görebilir miyim tüm olay bu

Şimdi ağzımı çok kötü bir yerden açacağım. Bu kadın milletindeki koca merakı nedir anlamak mümkün değil. Kendileri evlenseler de sağa sola salça oluyorlar.
Yahu regl ağrısı çekiyorum, evlen geçer.
Sivilce döküyor yüzüm, evlen geçer.
Bu erkek pipisi ne mübarek bir şey dedim içimden, her şeye şifa.
O'na hayır deme ayıp
Bu'na hayır deme yazık
Zorla elin herifine yamıyorlar, bir de bunu kız tarafı yapıyor.
Benim bir yakınım beni görünce gözyaşlarını siliyordu, bekarım diye
Kadının kadına zulmüdür bu.

He aynen egom okşanıyo. Ne kötü bi insansın sen ya

bir de senin kizin reddetsin de ki "kizimi ne doktorlar ne muhendisler istedi de kizim begenmedi"
neden elin sümsükleri kizini begenmedi diye yayilsin meclislerde
sacma sapan seyler cidden

Annem gorusmemi istiyor ama kadına istemediğimi söylüyor. Zaten her şeyde olduğu gibi ısrar eden değil reddeden suçlanir, şaşırmadık

Yeteri kadar okumamissin heralde çünkü yüzlerine de söyledim rahatsız oluyorum strese girdim diyorum egosu okşanıyor diyorsun. Demek ki günlük hayatta yaşanan kız reddetti erkek ısrar etti facia yasandı durumlarında da kız yeteri kadar reddetmemiş reddetseydi böyle olmazdı diyen tayfadansin. Kadın düşmanlığı yapıyorsun tuhaf ve rahatsız edicisin keşke yorum yapmasan benim konularıma

bir de senin kizin reddetsin de ki "kizimi ne doktorlar ne muhendisler istedi de kizim begenmedi"
neden elin sümsükleri kizini begenmedi diye yayilsin meclislerde
sacma sapan seyler cidden
Çok güzel söylüyorsun zaten bu evlenmek için evlenmek olayı biterse kızlar daha güzel secimler yapacak onlar seçecek daha mantıklı daha mutlu aileler kurulacak o günler gelir umarım Bin kisi ister bir kişi alır kafasındaki tavizsiz annelerin kızları daha doğru seçimler yapıyor bu tarz annesi olmayanlarda kesinlikle iyice düşünsün evlilik ciddi mesele şans tan ziyade akıllica düşünmek duygulara kapılıp gitmemek kafayı iyice yormak lazım üzerinde .O gelinlik yuva senin zehrinde olabilir neye evet dediğine iyice dönüp bakmak şart .Kıymetli benim evladım lafı layigini bulmalı

Ad hominem yapmayalım, ben düşmem buna. Kadın düşmanlığı yapacak en son insanım. Ama rahatsız olan birinin de nasıl davranacağını biliyorum. Bir kadına tebelleş olan sapık ya da psikopat bir erkekle istemeye gelen aileyi bir tutmuyorum. Siz ya da anneniz bir açık kapı bırakıyorsunuz ki oradan girebiliyor bu insanlar.
He aynen egom okşanıyo. Ne kötü bi insansın sen ya
Ben kötü değilim siz doğruları duymaktan pek hoşlanmıyorsunuz.

Hayir siz kötüsünüz basbaya. Ve kadın düşmanlığı da yapıyorsunuz kusura bakmayın. Netim diyorum hâla açık kapı cart curt. Suçlanmasi gereken kişi ben değilim net olunmasina rağmen ısrar eden insanlar

Kimseyi suçlamıyoruz, siz suçlu arıyorsanız ben bilmem orasını. Anlattıklarınız hayatın olağan akışına aykırı olduğu için aklımıza yatmıyor.

Birileri tarafından iyi ya da kötü diye nitelenmek inanın pek umurumda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…