Keşke kacabilsem de bi rahat bıraksalar artık. İşe giderken anasi görür teklif eder, işten gelirken babasj görür teklif eder sacma sapan yani hayir diyoruz anlamıyorlar kendimi rahat hissetmiyorum artık. Valla dün aklımdaki kişi dediğim adamla görüştüm heyecandan ölecektim ama bir şekilde gittim çünkü içimden geldi. Ha o da olmadı orası ayrı. Ama buna gidesim gelmiyor ağlayasım geliyorMeslek ile adamlık asla eş değer değil bunda bi anlaşalım. Subay olmuş olabilir, amma bi yaramazligi var belli ki. Aileler çocukları nazarında kör oluyor. Yada eleman aile içine iyi gorunuyordur, kadın evladı, kardeşi diyerek seviliyor kusurları göz ardı ediliyordur aile içinde. Bi insanın evlat kardeş arkadaş ve eş kişilikleri her zaman farklıdır. Ha belki gerçekten çiçek gibi bi çocuktur. Ancak öyle olsaydı bi fotoda olsun bi ovulme zamaninda olsun minik kivilcim olurdu. Bu islerde goruntusel ovgusel pek islemez. Nasipte varsa cat diye otururdu gönlüne. Zaten orda da biri varmış. Neyse herseyi geçiyorum. Israrı övgüleri elemanın mesleğini anlatılan karakter ve kişiliğini, kalbinin titremeyisi, karnına kramplar girmesi bu tepkileri iyi benimse. Doğru kişi değil o. Yada tamamen önünü kapatmak da istemedim suan. Koca duvar çekmişim gibi oldu. En azından o kişi şuan için doğru zamanda gelmedi. Gerçi yazarken bi yandan ayrıntıları düşünüyorum da, eleman annem ailem ne derse kabulüm de demiş. Ya sırf bu ayrıntıdan bile kacılması gerek. Bu çocuğu topaç gibi cevirirler, bi konuda karşı gelmek fikir beyan etmeye kalkınca da, sen benim aileme ne diyosun vidi vidisina başlar. Ay bacım, aklı selim birine benziyorsun. ordan uzaklasabilme ihtimalin yokmu? Okul iş gibi bi sebep ile. Göz önünden uzakta olsan bi sure.
Umarım hakkında hayırlısı olur. Ve yakandan düşerler. En olmadı deliye vurup benden hayır gelmez imajı çizmek lazımKeşke kacabilsem de bi rahat bıraksalar artık. İşe giderken anasi görür teklif eder, işten gelirken babasj görür teklif eder sacma sapan yani hayir diyoruz anlamıyorlar kendimi rahat hissetmiyorum artık. Valla dün aklımdaki kişi dediğim adamla görüştüm heyecandan ölecektim ama bir şekilde gittim çünkü içimden geldi. Ha o da olmadı orası ayrı. Ama buna gidesim gelmiyor ağlayasım geliyor
Yedekte dursun kafasında olduğumu hangi cümleden anladiniz? İstemiyorum demekten daha net bir cümle ne olabilir? İstemiyorum, düşünmüyorum, lütfen bir daha aramayın demekten daha kesin nasıl konuşabilirim? Ne kadar fesat ve ön yargılı bi düşünceniz var. Lütfen siz gibiler yorum yapmasın. Gayet açık yazdığım halde dediğiniz şeye bak çok komiksinizNet bir durus gosterseniz israr edemezler ama anneniz de siz de ehhh istemem yan cebime koy, bu da yedekte dursun kafasinda oldugunuzdan insanlar da kendinizi naza cektiginizi dusunup israr ediyorlar
Sercekten soylediginiz kadar net olsaydiniz kimse kimseyi birakin 5-6 kez aramayi, 2. Kez bile arayamazdi.Yedekte dursun kafasında olduğumu hangi cümleden anladiniz? İstemiyorum demekten daha net bir cümle ne olabilir? İstemiyorum, düşünmüyorum, lütfen bir daha aramayın demekten daha kesin nasıl konuşabilirim? Ne kadar fesat ve ön yargılı bi düşünceniz var. Lütfen siz gibiler yorum yapmasın. Gayet açık yazdığım halde dediğiniz şeye bak çok komiksiniz
Anneniz hem reddedip hem size ısrar etmesi çok şüpheli acaba onlara tekrar tekrar aramaları için konu komşuda umut mu veriyor?bu kadar ısrar etmeleri de beni aşırı itti yani görüşesim gelmiyor ama 6 7 kez falan reddetmiş oldum. Annem de ısrar ediyor benim içimden gelmiyor
Beni sorgulamak yerine insanlari sorgulayın bence demek ki böyle insanlar var. Net olmayacak hiçbir şey yapmadımSercekten soylediginiz kadar net olsaydiniz kimse kimseyi birakin 5-6 kez aramayi, 2. Kez bile arayamazdi.
Annem gorusmemi istiyor çünkü çok reddettin ayıp oldu kafasında. Kadına istemiyor düşünmüyor diyor ama bence daha sert bir şekilde söylemesi lazım onu da yapmıyor muhtemelen karşıdaki kibar konuştuğu için o da öyle yapıyor. Benim arkamdan öyle bi iş çevirecek biri değil annem. Diğer söylediklerinize katılıyorum bütün komşuların ananın babanın seferber olduğu ilişki gerçek bir ilişki değildir benceAnneniz hem reddedip hem size ısrar etmesi çok şüpheli acaba onlara tekrar tekrar aramaları için konu komşuda umut mu veriyor?
Görücü usulü gibi şeyler bana sanki bütün aracı olmuş kişilerin önünde seks yapıyor gibi hem gerginlik hem yasak olmanın verdiği libido gibi tuhaf hisler anımsatıyor.
Birde tabi kanal 7 bulunan eskiden çok can sıkıcı hikayeler serisi vardı. "Ceviz oynamaya geldim" falan onu izlerken içim bunalırdı insanların kendilerini başkalarının kaderlerine sermiş gibi
hissettirirdi .
Görücü usulü bana onu da hissettiriyor o yüzden bence başka görüşmelerin kaderine bırak kendini çünkü tatile çıkılmayan aynı evde yaşanmayan tüm ilişkiler bana göre kumardır.
Konuyu acan onlar olsaydi, onlari sorgulardikBeni sorgulamak yerine insanlari sorgulayın bence demek ki böyle insanlar var. Net olmayacak hiçbir şey yapmadım
Evet rahatsız etmeyin diyip bir daha aramayın demesi iyi olabilir. Birde ısrarcı olmaları çok kötü bir nitelik aynı bu sıklıkta görücü gitmiş olmuş bir aile tanıdım. Onlarda evlenmiş yaşları büyük eski nesil . Fakat bir oğulları %1 görülen psikopatlığa insan öldürme dürtüsüne sahipti. Onların en belirgin görücülükte ki özelliği ısrardı sonu felakat oldu ve olmaya devam ediyor. O yüzden "ısrar" sonu kötü bitecek konularda sıklıkla karşımıza çıkan bir olgu diye bilirim ben.Annem gorusmemi istiyor çünkü çok reddettin ayıp oldu kafasında. Kadına istemiyor düşünmüyor diyor ama bence daha sert bir şekilde söylemesi lazım onu da yapmıyor muhtemelen karşıdaki kibar konuştuğu için o da öyle yapıyor. Benim arkamdan öyle bi iş çevirecek biri değil annem. Diğer söylediklerinize katılıyorum bütün komşuların ananın babanın seferber olduğu ilişki gerçek bir ilişki değildir bence
Benim başımda da vardı bu tip bir aile. Adamı tanımam zaten ama anne ve kardeşler çok acayipti. Hayır diyoruz yine geliyorlar, olmaz diyoruz yine geliyorlar. Sabah, akşam, öğle demeden haftada 3 kere.Annem gorusmemi istiyor çünkü çok reddettin ayıp oldu kafasında. Kadına istemiyor düşünmüyor diyor ama bence daha sert bir şekilde söylemesi lazım onu da yapmıyor muhtemelen karşıdaki kibar konuştuğu için o da öyle yapıyor. Benim arkamdan öyle bi iş çevirecek biri değil annem. Diğer söylediklerinize katılıyorum bütün komşuların ananın babanın seferber olduğu ilişki gerçek bir ilişki değildir bence
Siz yine de burada açık açık yazdığım halde şöyle yapmışsındır böyle yapmışsındır diyerek ön yargıda bulunma işini azaltın. Komik oluyorKonuyu acan onlar olsaydi, onlari sorgulardik
Bir de şu yorumu beğenenler var gerçekten o kadar komik ki:)) istemiyorum reddediyorum diyorum yok o kadar net değilsin yok yedekte dursun diyosun yazmış millet de beğenmişSercekten soylediginiz kadar net olsaydiniz kimse kimseyi birakin 5-6 kez aramayi, 2. Kez bile arayamazdi.
Adam büyük kusurlu işte çok barizOglan ailesine çok guveniyomus o yüzden onlar begendiyse tamammis
E haklı.Bir de şu yorumu beğenenler var gerçekten o kadar komik ki:)) istemiyorum reddediyorum diyorum yok o kadar net değilsin yok yedekte dursun diyosun yazmış millet de beğenmişya okuduğunuzu anlamiyosunuz ya da dümdüz fesatsiniz. Sanki ben adama şimdilik reddediyorum ama biz size tekrar doneriz demişim gibi :))
ot gibi yasayip gidiyor yani evin icinde boş boşValla bilmiyorum çok övüyorlar çok efendi namazında niyazında işinde gücünde falan filan. Hiç akşam dışarı çıkması carti curtu yokmuş öyle diyo
Komikse gulup eglenin o zaman, biz oyle yapiyoruz cunkuSiz yine de burada açık açık yazdığım halde şöyle yapmışsındır böyle yapmışsındır diyerek ön yargıda bulunma işini azaltın. Komik oluyor
Benim aklıma bi sey geldi. Babanızın bu konu hakkında bilgisi var mı? Yada görüşü ne durumda bilmiyorum. Babanizin karşısına geçip bu konu ve ısrarla fazlasiyla rahatsız olduğunuzu, karşı tarafa red etmenize rağmen devam ettiklerini ve onlara aklında hayatında biri olduğunu beklediginizi söylemeyi dusundugunuzu paylasin. Hayatınızda suan birinin olmadığını ama bu şekilde onları uzak tutmayı planladiginizi. Babanın haberi olsun, annenize ister bu durumu doğrudan söyleyin ister beklediğim biri var diye ona da soyleyin.Siz yine de burada açık açık yazdığım halde şöyle yapmışsındır böyle yapmışsındır diyerek ön yargıda bulunma işini azaltın. Komik oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?