Ne yapayim sizce

Keşke kacabilsem de bi rahat bıraksalar artık. İşe giderken anasi görür teklif eder, işten gelirken babasj görür teklif eder sacma sapan yani hayir diyoruz anlamıyorlar kendimi rahat hissetmiyorum artık. Valla dün aklımdaki kişi dediğim adamla görüştüm heyecandan ölecektim ama bir şekilde gittim çünkü içimden geldi. Ha o da olmadı orası ayrı. Ama buna gidesim gelmiyor ağlayasım geliyor

Umarım hakkında hayırlısı olur. Ve yakandan düşerler. En olmadı deliye vurup benden hayır gelmez imajı çizmek lazım

Net bir durus gosterseniz israr edemezler ama anneniz de siz de ehhh istemem yan cebime koy, bu da yedekte dursun kafasinda oldugunuzdan insanlar da kendinizi naza cektiginizi dusunup israr ediyorlar
Yedekte dursun kafasında olduğumu hangi cümleden anladiniz? İstemiyorum demekten daha net bir cümle ne olabilir? İstemiyorum, düşünmüyorum, lütfen bir daha aramayın demekten daha kesin nasıl konuşabilirim? Ne kadar fesat ve ön yargılı bi düşünceniz var. Lütfen siz gibiler yorum yapmasın. Gayet açık yazdığım halde dediğiniz şeye bak çok komiksiniz

Sercekten soylediginiz kadar net olsaydiniz kimse kimseyi birakin 5-6 kez aramayi, 2. Kez bile arayamazdi.

bu kadar ısrar etmeleri de beni aşırı itti yani görüşesim gelmiyor ama 6 7 kez falan reddetmiş oldum. Annem de ısrar ediyor benim içimden gelmiyor
Anneniz hem reddedip hem size ısrar etmesi çok şüpheli acaba onlara tekrar tekrar aramaları için konu komşuda umut mu veriyor?

Görücü usulü gibi şeyler bana sanki bütün aracı olmuş kişilerin önünde seks yapıyor gibi hem gerginlik hem yasak olmanın verdiği libido gibi tuhaf hisler anımsatıyor.

Birde tabi kanal 7 bulunan eskiden çok can sıkıcı hikayeler serisi vardı. "Ceviz oynamaya geldim" falan onu izlerken içim bunalırdı insanların kendilerini başkalarının kaderlerine sermiş gibi
hissettirirdi .

Görücü usulü bana onu da hissettiriyor o yüzden bence başka görüşmelerin kaderine bırak kendini çünkü tatile çıkılmayan aynı evde yaşanmayan tüm ilişkiler bana göre kumardır.

Annem gorusmemi istiyor çünkü çok reddettin ayıp oldu kafasında. Kadına istemiyor düşünmüyor diyor ama bence daha sert bir şekilde söylemesi lazım onu da yapmıyor muhtemelen karşıdaki kibar konuştuğu için o da öyle yapıyor. Benim arkamdan öyle bi iş çevirecek biri değil annem. Diğer söylediklerinize katılıyorum bütün komşuların ananın babanın seferber olduğu ilişki gerçek bir ilişki değildir bence

Evet rahatsız etmeyin diyip bir daha aramayın demesi iyi olabilir. Birde ısrarcı olmaları çok kötü bir nitelik aynı bu sıklıkta görücü gitmiş olmuş bir aile tanıdım. Onlarda evlenmiş yaşları büyük eski nesil . Fakat bir oğulları %1 görülen psikopatlığa insan öldürme dürtüsüne sahipti. Onların en belirgin görücülükte ki özelliği ısrardı sonu felakat oldu ve olmaya devam ediyor. O yüzden "ısrar" sonu kötü bitecek konularda sıklıkla karşımıza çıkan bir olgu diye bilirim ben.

Benim başımda da vardı bu tip bir aile. Adamı tanımam zaten ama anne ve kardeşler çok acayipti. Hayır diyoruz yine geliyorlar, olmaz diyoruz yine geliyorlar. Sabah, akşam, öğle demeden haftada 3 kere.
En son babam olaya el attı (sağlam azarladı) öylece kapandı mevzu.
Anneniz de bi' hoş ayıp olmasın ne demek?

Sercekten soylediginiz kadar net olsaydiniz kimse kimseyi birakin 5-6 kez aramayi, 2. Kez bile arayamazdi.
Bir de şu yorumu beğenenler var gerçekten o kadar komik ki:)) istemiyorum reddediyorum diyorum yok o kadar net değilsin yok yedekte dursun diyosun yazmış millet de beğenmiş ya okuduğunuzu anlamiyosunuz ya da dümdüz fesatsiniz. Sanki ben adama şimdilik reddediyorum ama biz size tekrar doneriz demişim gibi :))

E haklı.
Burda konu açman bile bir “acaba mı” der gibi. Yeteri kadar sert ve ters cevap verirsen halkalı sapığı gibi defalarca kez haftaya tekrar deneriz diye dadanmazlar. Naz yapıyorsun diye düşünürler.
İkinci gelişlerinde bir daha konuyu kapatmaz gelirseniz sizinle farklı dilden konuşuruz deseydiniz biterdi.ama annen zaten görüşmenizi istiyormuş dolayısıyla belli ki açık kapı bırakıp duruyor.

tum konuyu okurken kesin memursundur dedim, ogretmen ciktin
kaynanalarin aranan gözdesi
seni gormelerine ne gerek var ki maasini biliyorlar, ne kadar az çalıştığını, erkekten erken eve geldiğin icin yemegi temizligi senin yapacağıni biliyorlar. 3 aylik tatilde onlarin köyünde iş gorecegini biliyorlar, krizde pandemide hastalikta kazada kötü ekonomide her isyerini kapansa da senin her ay trink diye cevredesinki insanlarin cogunun birkac kati paranin hesabina gelecegini biliyorlar.
senden ala gelin mi olur, görmeye ne gerek var?
oglu evi gecindirir sen de ikinize ortak ev araba alirsin, tum maasinla kendi ihtiyaclarini karsilar ve kredi odersin :) ne var canim esin binecekse, onun daha cok ihtiyaci oldugundan hani erkek ya :) yoksa kari koca arasinda senin benimin lafi mi olur, askolsun

Var böyle ısrarcı tipler bana resim göstermişti annesi düşün gidin çay için gelelim görelim yok gunahmis çocuğun resmiyle evleneceğim görüp istemedim sonra çarşıda çıktı karşıma annesiyle benden resim istedi vesikalık hayır karsindayim zaten napacaksin kimlikmi cikaracaksin sahte ?kolleksiyonmu yapacaksin? acıklı şarkıda oturup bakacakmisin? resim istedi şaka gibi heralde resimle anlaşarak olur falan diye düşünüyor dedim dağıtıyorum zaten sizede veririm bu tane sonra bı daha çıkmadı karşıma ne annesi ne o annem hala bilmez bunu niye ne anladiysa artık hiç bilmiyorum Ki hiç evlenecek yaşta değildim .Yani bı şekilde yollayabilirsiniz bir cümleyle

Siz yine de burada açık açık yazdığım halde şöyle yapmışsındır böyle yapmışsındır diyerek ön yargıda bulunma işini azaltın. Komik oluyor
Benim aklıma bi sey geldi. Babanızın bu konu hakkında bilgisi var mı? Yada görüşü ne durumda bilmiyorum. Babanizin karşısına geçip bu konu ve ısrarla fazlasiyla rahatsız olduğunuzu, karşı tarafa red etmenize rağmen devam ettiklerini ve onlara aklında hayatında biri olduğunu beklediginizi söylemeyi dusundugunuzu paylasin. Hayatınızda suan birinin olmadığını ama bu şekilde onları uzak tutmayı planladiginizi. Babanın haberi olsun, annenize ister bu durumu doğrudan söyleyin ister beklediğim biri var diye ona da soyleyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…