Ne yapayim sizce

Ben kadınlar kulübü üyesi olarak bi şans ver diyorum

İstemediğiniz biriyle görüşmeyin kimsenin ısrarı ile. Aklınızda olan kişiyle birlikteliğiniz yok ise ihanet etmiş olmuyorsunuz

Aklınızda başka biri olmasaydı bir görüşün derdim ama başkasını düşünürken olmaz.

Bir tanıdığımızın kızı aynı şeyi yaşamıştı. Teyzesinin işiydi teyzesi kabul etsin diye çok ısrar etmişti.

Çocukta aynen kızı görmemişti. Aile kızı çok beğenmişti kız belki 10 defa reddetti. Onda evlilik korkusu vardı.

Sonra nasıl olduysa çocuk kızla bir şekilde iletişim kurmuş sonra ailelerin haberi olmadan buluşmuşlar anlaşıp evlendiler.

Hatta kız iyi ki görüşmüşüm, iyi ki eşim o zaman bana ulaşmış demiş.

Yani nasip kısmetse bir şekilde oluyor.

Niyeyse buluşasim gelmiyor bir şey itiyor beni. Yani iyi insanlar bence ama içim daraliyor

Bacım kaç, koş, uç hatta kanat takıp. Bi kusur var belli. Bu denli ısrarın altından başka şey çıkmaz. Bi ayıp örtmeye çalışıyorlar. Eleman şehir dışında yada eve az uğrayan biri. Belkide bi yerde burnunu bi yere bulastirdi. Ailesi de everip o aybi kapatma derdine düşmüş olabilir. Her gelen teklifi ilk teklifmis gibi red etmeye devam edin. Oğlanın gönlü var ise, belki uzaktan felan görmüştür dikilsin senin karşına. Baktın gene soğuk hissediyorsun deli taklidi yap. O kaçsın. Bide içindeki hissiyata mutlaka güven. Bazen bi şeyleri gözle görmeyiz ancak kalbimiz kötülükleri hisseder. Oluru olsa için pir pir ederdi zaten.

Ben bu kadar kişinin defalarca ısrarında bir bit yeniği ararım. Oğlan evlenilecek biri değilmiş de kakalayacak birini arıyor gibiler.

Ay ay ailesinin lafıyla iş yapan insandan kaç ha olması anlamadılar ısrar devam ederse tamam görüşelim de herkes bir aradayken oğlanın yüzüne söylersin istemediğini

Ben bu kadar kişinin defalarca ısrarında bir bit yeniği ararım. Oğlan evlenilecek biri değilmiş de kakalayacak birini arıyor gibiler.
Valla bilmiyorum çok övüyorlar çok efendi namazında niyazında işinde gücünde falan filan. Hiç akşam dışarı çıkması carti curtu yokmuş öyle diyo

Valla bilmiyorum çok övüyorlar çok efendi namazında niyazında işinde gücünde falan filan. Hiç akşam dışarı çıkması carti curtu yokmuş öyle diyo
Çok övülen kişiden uzak dur. Dışarıdan her şey mükemmel görünür. Burada sürekli benzer konular açılıyor. " kocam dışarıya karşı çok efendi ama bana öyle değil", " namaz kılıyor diye iyi sandım ama içinden canavar çıktı" gibi konular.

Ayy güldüm yorumunuzu:))) valla pirpiri bırak karnıma mideme ağrılar girdi stresten sıkıntıdan. Hiç gidesim yok düşündükçe bile kötü oluyorum. Gercekten oglani tanımam etmem belki de iyi biridir ama fotosunu görünce de bir itici geldi Allah affetsin. Yani anasi geldi övdü baya elemanı. İşte namazlı niyazli efendi gece gezmeleri falan filan yokmuş. Bir de eleman subaymış galiba. Ay bilmiyorum bir iticilik hissediyorum ama çok da baskı altindayim çünkü 5 6 kez dediler

Ay sakın kabul etme. Bana da yapıyolar aynısını çok iyiymiş şöyle mükemmelmiş. E madem bu kadar mükemmel bi insan da bu zamana kadar niye durmuş üstelik kendi değil başkaları kız arıyor. O kadar mükemmel adamı kimse kaçırmaz bana da sıra gelmez. Bi defosu vardır illa ki. Kendin tanı kendin sev.

Meslek ile adamlık asla eş değer değil bunda bi anlaşalım. Subay olmuş olabilir, amma bi yaramazligi var belli ki. Aileler çocukları nazarında kör oluyor. Yada eleman aile içine iyi gorunuyordur, kadın evladı, kardeşi diyerek seviliyor kusurları göz ardı ediliyordur aile içinde. Bi insanın evlat kardeş arkadaş ve eş kişilikleri her zaman farklıdır. Ha belki gerçekten çiçek gibi bi çocuktur. Ancak öyle olsaydı bi fotoda olsun bi ovulme zamaninda olsun minik kivilcim olurdu. Bu islerde goruntusel ovgusel pek islemez. Nasipte varsa cat diye otururdu gönlüne. Zaten orda da biri varmış. Neyse herseyi geçiyorum. Israrı övgüleri elemanın mesleğini anlatılan karakter ve kişiliğini, kalbinin titremeyisi, karnına kramplar girmesi bu tepkileri iyi benimse. Doğru kişi değil o. Yada tamamen önünü kapatmak da istemedim suan. Koca duvar çekmişim gibi oldu. En azından o kişi şuan için doğru zamanda gelmedi. Gerçi yazarken bi yandan ayrıntıları düşünüyorum da, eleman annem ailem ne derse kabulüm de demiş. Ya sırf bu ayrıntıdan bile kacılması gerek. Bu çocuğu topaç gibi cevirirler, bi konuda karşı gelmek fikir beyan etmeye kalkınca da, sen benim aileme ne diyosun vidi vidisina başlar. Ay bacım, aklı selim birine benziyorsun. ordan uzaklasabilme ihtimalin yokmu? Okul iş gibi bi sebep ile. Göz önünden uzakta olsan bi sure.

Çok haklı dünyayı çözmüş bir yorum ve evet çok büyük bir genelleme yapıyorum sadece bu konuda size tamamen katılıyorum

Kalem kağıdım nerede bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…