- 20 Ocak 2021
- 2.365
- 2.929
- 83
- 27
Ben kadınlar kulübü üyesi olarak bi şans ver diyorumBizim binada birileri oturuyor bunların bi oğlu var ve bu çocuğu bana yakistirmis komşular. Birkaç kez söylediler ben görüşmek istemiyorum diyip reddettim sonra çocuğun annesi de devreye girdi 1 kere de o söyledi yine reddettik şimdi çocuğun kız kardeşi beni görüp beğenmiş annesi yine aradı görmüşsünler diye. Ben çocuğun sadece fotosunu gördüm 1 kez. O beni hiç görmedi ve ben görüşmek istemiyorum çünkü evlilik şu an düşünmüyorum ve bununla görüşürsem olayin evlilige gideceginden korkuyorum bir de başkalarının aracılığı ile olan şeylere sıcak bakamiyorum ve bu kadar ısrar etmeleri de beni aşırı itti yani görüşesim gelmiyor ama 6 7 kez falan reddetmiş oldum. Annem de ısrar ediyor benim içimden gelmiyor ama ne yapacağım bana bir fikir verin. (Bir de aklımda başka biri var yani onun da oluru yok aslında ve sevgili degiliz ama niyeyse bununla gorusursem ona ihanet edecekmisim gibi geliyo)
İstemediğiniz biriyle görüşmeyin kimsenin ısrarı ile. Aklınızda olan kişiyle birlikteliğiniz yok ise ihanet etmiş olmuyorsunuzBizim binada birileri oturuyor bunların bi oğlu var ve bu çocuğu bana yakistirmis komşular. Birkaç kez söylediler ben görüşmek istemiyorum diyip reddettim sonra çocuğun annesi de devreye girdi 1 kere de o söyledi yine reddettik şimdi çocuğun kız kardeşi beni görüp beğenmiş annesi yine aradı görmüşsünler diye. Ben çocuğun sadece fotosunu gördüm 1 kez. O beni hiç görmedi ve ben görüşmek istemiyorum çünkü evlilik şu an düşünmüyorum ve bununla görüşürsem olayin evlilige gideceginden korkuyorum bir de başkalarının aracılığı ile olan şeylere sıcak bakamiyorum ve bu kadar ısrar etmeleri de beni aşırı itti yani görüşesim gelmiyor ama 6 7 kez falan reddetmiş oldum. Annem de ısrar ediyor benim içimden gelmiyor ama ne yapacağım bana bir fikir verin. (Bir de aklımda başka biri var yani onun da oluru yok aslında ve sevgili degiliz ama niyeyse bununla gorusursem ona ihanet edecekmisim gibi geliyo)
Niyeyse buluşasim gelmiyor bir şey itiyor beni. Yani iyi insanlar bence ama içim daraliyorAklınızda başka biri olmasaydı bir görüşün derdim ama başkasını düşünürken olmaz.
Bir tanıdığımızın kızı aynı şeyi yaşamıştı. Teyzesinin işiydi teyzesi kabul etsin diye çok ısrar etmişti.
Çocukta aynen kızı görmemişti. Aile kızı çok beğenmişti kız belki 10 defa reddetti. Onda evlilik korkusu vardı.
Sonra nasıl olduysa çocuk kızla bir şekilde iletişim kurmuş sonra ailelerin haberi olmadan buluşmuşlar anlaşıp evlendiler.
Hatta kız iyi ki görüşmüşüm, iyi ki eşim o zaman bana ulaşmış demiş.
Yani nasip kısmetse bir şekilde oluyor.
Ben de onu görmedim galiba başka yerde yasiyor buraya arada geliyorAyni binada nasil karsilasmadiniz gormedigini nereden biliyorsun?
Oglanin simdili sevgilisini begenmeyip sizi onunla degistirmek icin yapiyor olabilirler.Oglan ailesine çok guveniyomus o yüzden onlar begendiyse tamammis
Ben bu kadar kişinin defalarca ısrarında bir bit yeniği ararım. Oğlan evlenilecek biri değilmiş de kakalayacak birini arıyor gibiler.Bizim binada birileri oturuyor bunların bi oğlu var ve bu çocuğu bana yakistirmis komşular. Birkaç kez söylediler ben görüşmek istemiyorum diyip reddettim sonra çocuğun annesi de devreye girdi 1 kere de o söyledi yine reddettik şimdi çocuğun kız kardeşi beni görüp beğenmiş annesi yine aradı görmüşsünler diye. Ben çocuğun sadece fotosunu gördüm 1 kez. O beni hiç görmedi ve ben görüşmek istemiyorum çünkü evlilik şu an düşünmüyorum ve bununla görüşürsem olayin evlilige gideceginden korkuyorum bir de başkalarının aracılığı ile olan şeylere sıcak bakamiyorum ve bu kadar ısrar etmeleri de beni aşırı itti yani görüşesim gelmiyor ama 6 7 kez falan reddetmiş oldum. Annem de ısrar ediyor benim içimden gelmiyor ama ne yapacağım bana bir fikir verin. (Bir de aklımda başka biri var yani onun da oluru yok aslında ve sevgili degiliz ama niyeyse bununla gorusursem ona ihanet edecekmisim gibi geliyo)
Neden? Ailesiyle mi öpüşüp gerdeğe girecekmişsin?Oglan ailesine çok guveniyomus o yüzden onlar begendiyse tamammis
Valla bilmiyorum çok övüyorlar çok efendi namazında niyazında işinde gücünde falan filan. Hiç akşam dışarı çıkması carti curtu yokmuş öyle diyoBen bu kadar kişinin defalarca ısrarında bir bit yeniği ararım. Oğlan evlenilecek biri değilmiş de kakalayacak birini arıyor gibiler.
Çok övülen kişiden uzak dur. Dışarıdan her şey mükemmel görünür. Burada sürekli benzer konular açılıyor. " kocam dışarıya karşı çok efendi ama bana öyle değil", " namaz kılıyor diye iyi sandım ama içinden canavar çıktı" gibi konular.Valla bilmiyorum çok övüyorlar çok efendi namazında niyazında işinde gücünde falan filan. Hiç akşam dışarı çıkması carti curtu yokmuş öyle diyo
Ayy güldüm yorumunuzu:))) valla pirpiri bırak karnıma mideme ağrılar girdi stresten sıkıntıdan. Hiç gidesim yok düşündükçe bile kötü oluyorum. Gercekten oglani tanımam etmem belki de iyi biridir ama fotosunu görünce de bir itici geldi Allah affetsin. Yani anasi geldi övdü baya elemanı. İşte namazlı niyazli efendi gece gezmeleri falan filan yokmuş. Bir de eleman subaymış galiba. Ay bilmiyorum bir iticilik hissediyorum ama çok da baskı altindayim çünkü 5 6 kez dedilerBacım kaç, koş, uç hatta kanat takıp. Bi kusur var belli. Bu denli ısrarın altından başka şey çıkmaz. Bi ayıp örtmeye çalışıyorlar. Eleman şehir dışında yada eve az uğrayan biri. Belkide bi yerde burnunu bi yere bulastirdi. Ailesi de everip o aybi kapatma derdine düşmüş olabilir. Her gelen teklifi ilk teklifmis gibi red etmeye devam edin. Oğlanın gönlü var ise, belki uzaktan felan görmüştür dikilsin senin karşına. Baktın gene soğuk hissediyorsun deli taklidi yap. O kaçsın. Bide içindeki hissiyata mutlaka güven. Bazen bi şeyleri gözle görmeyiz ancak kalbimiz kötülükleri hisseder. Oluru olsa için pir pir ederdi zaten.
Meslek ile adamlık asla eş değer değil bunda bi anlaşalım. Subay olmuş olabilir, amma bi yaramazligi var belli ki. Aileler çocukları nazarında kör oluyor. Yada eleman aile içine iyi gorunuyordur, kadın evladı, kardeşi diyerek seviliyor kusurları göz ardı ediliyordur aile içinde. Bi insanın evlat kardeş arkadaş ve eş kişilikleri her zaman farklıdır. Ha belki gerçekten çiçek gibi bi çocuktur. Ancak öyle olsaydı bi fotoda olsun bi ovulme zamaninda olsun minik kivilcim olurdu. Bu islerde goruntusel ovgusel pek islemez. Nasipte varsa cat diye otururdu gönlüne. Zaten orda da biri varmış. Neyse herseyi geçiyorum. Israrı övgüleri elemanın mesleğini anlatılan karakter ve kişiliğini, kalbinin titremeyisi, karnına kramplar girmesi bu tepkileri iyi benimse. Doğru kişi değil o. Yada tamamen önünü kapatmak da istemedim suan. Koca duvar çekmişim gibi oldu. En azından o kişi şuan için doğru zamanda gelmedi. Gerçi yazarken bi yandan ayrıntıları düşünüyorum da, eleman annem ailem ne derse kabulüm de demiş. Ya sırf bu ayrıntıdan bile kacılması gerek. Bu çocuğu topaç gibi cevirirler, bi konuda karşı gelmek fikir beyan etmeye kalkınca da, sen benim aileme ne diyosun vidi vidisina başlar. Ay bacım, aklı selim birine benziyorsun. ordan uzaklasabilme ihtimalin yokmu? Okul iş gibi bi sebep ile. Göz önünden uzakta olsan bi sure.Ayy güldüm yorumunuzu:))) valla pirpiri bırak karnıma mideme ağrılar girdi stresten sıkıntıdan. Hiç gidesim yok düşündükçe bile kötü oluyorum. Gercekten oglani tanımam etmem belki de iyi biridir ama fotosunu görünce de bir itici geldi Allah affetsin. Yani anasi geldi övdü baya elemanı. İşte namazlı niyazli efendi gece gezmeleri falan filan yokmuş. Bir de eleman subaymış galiba. Ay bilmiyorum bir iticilik hissediyorum ama çok da baskı altindayim çünkü 5 6 kez dediler
Çok haklı dünyayı çözmüş bir yorum ve evet çok büyük bir genelleme yapıyorum sadece bu konuda size tamamen katılıyorumAy sakın kabul etme. Bana da yapıyolar aynısını çok iyiymiş şöyle mükemmelmiş. E madem bu kadar mükemmel bi insan da bu zamana kadar niye durmuş üstelik kendi değil başkaları kız arıyor. O kadar mükemmel adamı kimse kaçırmaz bana da sıra gelmez. Bi defosu vardır illa ki. Kendin tanı kendin sev.
Kalem kağıdım nerede bayıldımSizi öyle bir ele geçirirler ki kendinizi sevmediğiniz biriyle evlenmiş bile bulabilirsiniz. Annemin bir sözü var iki dil bir büyü yerine geçer diye. Manipülasyonun eskicesi ve bu teyzeler annenide yanına aldılarsa on kaplan gücüne bürünürler. Netliğinizi ortaya koyun hayırı hayır olarak alsınlar. Naz yapıyormuşsunuz gibi davranmasınlar. Bu kadar ısrarda ben nedense art niyet ararım. Ürün güzel olsa bu kadar bağırmazlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?