• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ne yapayım.....

yok canım babam yaşlı. kardeşimle aramız bozuk onu hergün hergün arayamam. sevgilimde yok
Ne desem bilemedim kio_O Ben genelde babamla telefonda konuşuyor gibi yaparım, sen binanın önüne çık babacim çok yaklaştım yok sen gelme gerek yok cik bekle yeter gibi şeyler söylerim ya da hani nerdesin seni göremiyorum amcacim falan derim. Birkaç kez etkili olmuslugu vardır :KK76:

Ne desem bilemedim kio_O Ben genelde babamla telefonda konuşuyor gibi yaparım, sen binanın önüne çık babacim çok yaklaştım yok sen gelme gerek yok cik bekle yeter gibi şeyler söylerim ya da hani nerdesin seni göremiyorum amcacim falan derim. Birkaç kez etkili olmuslugu vardır :KK76:
canım ummadığın bir anda sen farketmeden yapıyorlar iş işten geçiyor yani babanı arasan ne aramasan ne

Ben de 10. Sınıftayken otobüste sapık yakalamıştım. O yasima gelene kadar bilmiyordum taciz nedir falan. Sapığı yakalamadan kısa bi sure önce otobüste tacize ugradim bagirmistim adam hemen inmişti. O günden sonra çok tedbirli davrandim. Neyse bi gün bindim otobüse Bes altı durak geçti bi adam bindi ben hissettim mi nolduysa adam dikkatimi çekti gecti arkamda durdu bisey yapmadı çünkü yapmasına izin vermeden yonumu ona doğru çevirdim bisey yapamadı ama çok dikkatimi çekti adam. Neyse her gün ayni duraktan biniyo hep benim bindigim saatte. İki uç kez gördüm kadınları elliyo kalabalıkta, eğer bossa bacağını surtuyo yanlışlıkla degmis süsü veriyordu. Bi gün çok korktum bağırdım sapık var kadınlara dokunuyo diye sesini bile çıkaramadı kıpkırmızı oldu attılar otobüsten. O günden sonra daha da görmedim onu. Bi de ne cesaret oturdugum yere yakin da evi allahtan hic karsilasmadik

Biber gazı taşı yanında.
büyükşehirde yaşayan kadınların cogu bunu taşımalı bence.kolay ulaşabileceğin bir yerinde dursun her zaman.
bir daha denk gelirse affetme yüzüne yüzüne sık pez..engin..
ne kadar tehlikeli de olsa o gazı yiyince feleğini şaşar sen de kaçmış olursun
sağol canım biber gazı alacağım .ben mesajını alıntıladım sanıyordum . bibergazının ne tehlikesi varki bana göre bunlara az bile. aslında biber gazını sıkacaksın kickboks u da öğrendikten sonra bunu bir güzel benzeteceksin onlara bu layık .

çok iyi yapmışsın canım. merak ettim otobüste milleti elliyor ya diğer kadınlar hiç tepki vermiyorlar mı

Ben de 10. Sınıftayken otobüste sapık yakalamıştım. O yasima gelene kadar bilmiyordum taciz nedir falan. Sapığı yakalamadan kısa bi sure önce otobüste tacize ugradim bagirmistim adam hemen inmişti. O günden sonra çok tedbirli davrandim. Neyse bi gün bindim otobüse Bes altı durak geçti bi adam bindi ben hissettim mi nolduysa adam dikkatimi çekti gecti arkamda durdu bisey yapmadı çünkü yapmasına izin vermeden yonumu ona doğru çevirdim bisey yapamadı ama çok dikkatimi çekti adam. Neyse her gün ayni duraktan biniyo hep benim bindigim saatte. İki uç kez gördüm kadınları elliyo kalabalıkta, eğer bossa bacağını surtuyo yanlışlıkla degmis süsü veriyordu. Bi gün çok korktum bağırdım sapık var kadınlara dokunuyo diye sesini bile çıkaramadı kıpkırmızı oldu attılar otobüsten. O günden sonra daha da görmedim onu. Bi de ne cesaret oturdugum yere yakin da evi allahtan hic karsilasmadik

sağol canım biber gazı alacağım .ben mesajını alıntıladım sanıyordum . bibergazının ne tehlikesi varki bana göre bunlara az bile. aslında biber gazını sıkacaksın kickboks u da öğrendikten sonra bunu bir güzel benzeteceksin onlara bu layık .

kick box tabiiki de en iyisi.biber gazının tehlikesi şu, gözleri mahvediyor.o gaz o koku boğazı yırtıyor yakıyor adeta,öksürmekten beter oluyor o arada gözlerini de açamıyor ve şıpır şıpır yaşlar akıyor.bildiğin etkisiz hale geliyor.çapa taraflarındaysan historia avm var orda ben ordan almıştım kendime.bi de yanılmıyosam ya tekzen ya da bahaus mu ne yapı marketlerden birinde de kasanın yanında görmüştüm.adamlar onu da satıyorlardı.

Kolay kolay beddua okumam ama Allah belalarini versin ya. Ben yardimci olamadım, cok üzgünüm, inşallah güzel öneriler çıkar diğer üyelerden o_O
olsun canım düşünmen yeter. böylelerine hiç acımıyorum bunları hayvandan bile aşağılık görüyorum.tiksinç şeyler. sağolsun arkadaşlar çok yardımcı oldular. ben eylülün başında kickboksa başlıycam. birde biber gazı alıcam .

kick box tabiiki de en iyisi.biber gazının tehlikesi şu, gözleri mahvediyor.o gaz o koku boğazı yırtıyor yakıyor adeta,öksürmekten beter oluyor o arada gözlerini de açamıyor ve şıpır şıpır yaşlar akıyor.bildiğin etkisiz hale geliyor.çapa taraflarındaysan historia avm var orda ben ordan almıştım kendime.bi de yanılmıyosam ya tekzen ya da bahaus mu ne yapı marketlerden birinde de kasanın yanında görmüştüm.adamlar onu da satıyorlardı.
evet ben hasekinin oralardayım zaten olayda başıma haseki yakınlarında geldi. historia nın orada nereden aldın eczaneden mi historia yakın bana

Elle taciz bir de ya Allahım inanmıyorum :43:
İnsanlar çok değişti çok. .

Allah cezalarini versin boylelerinin.
Bir kere benimde basima gelmisti hemde sevgilim yanimdaydi..!!
Vapura binicektik,kapisi acilinca insanlar hurraa daldilar,basta oyle olucagini bilsek beklerdik zaten ama gec kalmistik iste
Sevgilim benim sag tarafimdaydi bide...
Hissettigimde arkami dondugum an o hayvan her kimse direk cekti elini.
Aslinda o elini o an tutup kirsaydim hic pisman olmazdim sevgilimde bi guzel benzetirdi o hayvani

çok iyi yapmışsın canım. merak ettim otobüste milleti elliyor ya diğer kadınlar hiç tepki vermiyorlar mı
Onlar yanlışlıkla oldu falan sanıyodu herhalde çok kişi var ya otobüste bazen yanlışlıkla deyebiliyolar ondan birşey yapmamışlardır diye dusunuyrm yoksa sessiz kalmaz hicbi kadin bi keresinde kiza ufaktan bacagini surtmustu kiz kapaliydi yerini degistirmisti ama onunda adamin sapik oldugunu dusundugu icin yer degistirdigini sanmiyrm muhtemelen yanlislikla bile olsa degmesin diye dusunmustur adam resmen cakaldi yaa ama ben ne yaptıysa goruyodum gozum onun üstündeydi en sonunda dayanamadım. Artik arkamdan kadın gectigini bilsem o degse bile donup bakiyrm. Ben boyle çok şey gördüm ya bi anim daha geldi aklıma onu da yazcam

Elle taciz bir de ya Allahım inanmıyorum :KK43:
İnsanlar çok değişti çok. .
birde bazıları niye bu kadar büyütüyorsun alt tarafı bir taciz olmadı varsay hayatına devam et diyor ama ben psikolojik olarak etkileniyorum. bunu söyleyen arkadaşta beni düşündüğü için söylüyor hayatımı olumsuz etkilediği için sanki elimde olan birşey

bu konuyu açıp açmamakta çok kararsız kaldım çünkü çözüm bulacağımı düşünmüyorum yine de açtım.
3 gün önce başımdan kötü bir olay geçti.sabah işe giderken evimizin yakınlarında tacize uğradım. bu ilk defa olmuyor fakat ilk defa evimizin yakınlarında başıma geliyor.zaten mükemmel olmayan hayatımı dua ederek kendimi rahatlatmaya çalışarak geçirmeye çalışıyorum. fakat şunu anlayamıyorum. bu olay 3. kez başıma geliyor ve her defasında ben bağırıyorum etraftan insanlar bana yardım etsinler diye. ya seyrediyorlar yada beni taciz eden kişiyi uzaklaştırmaya çalışıyorlar ona kaçmasını söylüyorlar. ben çok açık giyinen biri değilim.bu olaylar neden benim başıma geliyor diğer bayanlar tepki vermiyorlar mı ben neyi yanlış yapıyorum da bunlar başıma geliyor. bu arada daha öncekilerde mesela biri çalıştığım yerin oralarda olmuştu o zamanlar patronum diğer iş arkadaşımla beni akşamları eve bırakmaya başladı.başka bir olayda evime uzak bir yerde oldu bende oraya gitmemeye başladım.peki ya bu evimin çok yakınında sokağımızın sonundaki yokuşta.ben şimdi neredeyse haftanın 4-5 günü bu yoldan geçiyorum. bugün akşam eve gelirken sinirim çok bozuldu. psikolojim bozuldu evdekilerle tartıştık onlarla konuşmuyorum. erkek kardeşim var hergün hergün gelip beni alması için arayamıyorum çünkü aramız bozuk. ben şimdi ne yapayım . tüm bu olanların yanında sinirimi bozan en önemli şey insanların duyarsızlığı. artık insanları sevmiyorum. zor gülüyorum. içimden hiçbirşey yapmak gelmiyor. daha önce antidepresan kullandım aslında şimdi de kullanacak kadar kötü hissediyorum ama bu ilaçlarda beni durgunlaştırıyor. çalışıyorum işimi de etkileyecek. ben şimdi ne yapayım benneyi yanlış yapıyorum .

seninle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. taciz eden insan bakıp da bunda tam taciz edilecek tip var demiyor herhalde. tamamen denk gelmiştir. yani açık giyinsen birilerinin taciz etmesi normal mi olacak? bazı tipler sırf taciz ediyim mantığıyla otobüse biniyorlar. sana da böyle karaktersiz insanlar denk gelmiş. bu tip insanlardan iğreniyorum. yapılacak şey de temkinli yürümek, davranmak. ayrıca arkadaşların dediği gibi biber gazı bulundurabilirsin.

keşke kardeşinle küs olmasaydın. onun almaya gelmesi daha iyi olurdu.

Onlar yanlışlıkla oldu falan sanıyodu herhalde çok kişi var ya otobüste bazen yanlışlıkla deyebiliyolar ondan birşey yapmamışlardır diye dusunuyrm yoksa sessiz kalmaz hicbi kadin bi keresinde kiza ufaktan bacagini surtmustu kiz kapaliydi yerini degistirmisti ama onunda adamin sapik oldugunu dusundugu icin yer degistirdigini sanmiyrm muhtemelen yanlislikla bile olsa degmesin diye dusunmustur adam resmen cakaldi yaa ama ben ne yaptıysa goruyodum gozum onun üstündeydi en sonunda dayanamadım. Artik arkamdan kadın gectigini bilsem o degse bile donup bakiyrm. Ben boyle çok şey gördüm ya bi anim daha geldi aklıma onu da yazcam
bende işte senin gibiyim bazen kendi kendime acaba benmi paranoya yapıyorum diyorum ama yok değil . birkaç kez uyardım otobüsteyken. ya ne bileyim ya insanlar çok tuhaflar ya hadi bu sapıklar sapık zaten peki ya etraftakiler bunlardaki duyarsızlık insanı çileden çıkartıyor. ya 2 ay önce falan otobüste oturuyorum. düşün bak otururken ben rahatsız oluyorum ayaktakiler nasıl olmasın. öküzün teki otobüsün yukarıda tutunacakları varya iki eliyle 2 ayrı tutunacağa tutunmuş sağa sola sallana sallana duruyo arada da kolunu benim kafama çarpıyo hafif sokunuyo mal birde bağıra bağıra konuşuyor . bu göçmen mi ne b.ksa (kusura bakma sinirim bozuldu) konuşması da bozuk inşaat işçisi herhalde. 1 oldu 2 oldu falan ben oturuyorum buna dedimki "öküz senden başka burada armut gibi sallanan varmı" bu bana hiç cevap vermedi konuştuğu kendisinden büyük bir adam vardı o da sessiz olması için işaret etti.yanında oturduğum adam "isterseniz yer değiştirelim" dedi .bende zaten 2 durak sonra inecektim. ama bu tepkiyi ben kız halimle veriyorum erkekler tın umurlarında değil. ya evir artık değişti ben artık erkekleri erkek gibi görmüyorum şahsen kendim onlardan çok daha cesur buluyorum

Gecen sene durağa yuruyodum yokuş aşağı yuruyrm bizim ev bi de ormanlık alana yakin o geçtiğimiz yolun solunda evler sağında orman var genelde sessiz bi yoldur. Neyse üstümde pantolon var dar değil bi de kısa kollu gömlek hiçbir çekiciliğim yok. Arkadan bi araba yanaştı nereye gidiyorsanız birakiyim yanlış anlamayin yurumeyin istedim falan dedi. Sakin davrandim tesekkur ettim ben durağa gdyrm zaten dedim. Adam demesin mi ilerde bekliycem binin. Ciddi değil sandım biraz daha yürüdüm baktım yokuşun sonundaki donemecte bekliyo. Allahim etrafta kimse de yok zaten sağım ormanlık kim vurduya gitsem giderim. Kosa koşa o yokuşu nasıl çıktım bilemedim biri gelse de gitsem diye bekliyrm. Bi çocuk geldi 15 16 yaşlarında ama büyük görünüyor. Dedim peşime biri takıldı beraber durağa yürüyebilir miyiz. Neyse onunla yürüdüm. Sonra baktım adam yokuş yukarı tekrar çıkıyor benim elim Ayağım nasıl titriyo çocuğu da hızlı hızlı yuruttum. Geri dondu mu bilmiyrm onun yüzünden iki durak yürüdüm peşime düşmesin diye

seninle alakalı bir durum olduğunu sanmıyorum. taciz eden insan bakıp da bunda tam taciz edilecek tip var demiyor herhalde. tamamen denk gelmiştir. yani açık giyinsen birilerinin taciz etmesi normal mi olacak? bazı tipler sırf taciz ediyim mantığıyla otobüse biniyorlar. sana da böyle karaktersiz insanlar denk gelmiş. bu tip insanlardan iğreniyorum. yapılacak şey de temkinli yürümek, davranmak. ayrıca arkadaşların dediği gibi biber gazı bulundurabilirsin.

keşke kardeşinle küs olmasaydın. onun almaya gelmesi daha iyi olurdu.
evet canım biber gazı alıcam da zaten artık istesem de istemesemde temkinli oluyorum aynı zamanda eve yaklaşınca korkulu da oluyorum. bu gibi psikolojik etkilerini de atlatırım inşallah

Allah cezalarini versin boylelerinin.
Bir kere benimde basima gelmisti hemde sevgilim yanimdaydi..!!
Vapura binicektik,kapisi acilinca insanlar hurraa daldilar,basta oyle olucagini bilsek beklerdik zaten ama gec kalmistik iste
Sevgilim benim sag tarafimdaydi bide...
Hissettigimde arkami dondugum an o hayvan her kimse direk cekti elini.
Aslinda o elini o an tutup kirsaydim hic pisman olmazdim sevgilimde bi guzel benzetirdi o hayvani
ah canım yanımda sevgilim yada tanıdığım bir erkek olacaktı olacaktı 1dk düşünmem çıngar çıkarırırım .olmadığı halde bağırıp çağırıyorum ben sessiz kalmıyorum itekliyorum falan yanımda biri olsa neler yapmam.

bende işte senin gibiyim bazen kendi kendime acaba benmi paranoya yapıyorum diyorum ama yok değil . birkaç kez uyardım otobüsteyken. ya ne bileyim ya insanlar çok tuhaflar ya hadi bu sapıklar sapık zaten peki ya etraftakiler bunlardaki duyarsızlık insanı çileden çıkartıyor. ya 2 ay önce falan otobüste oturuyorum. düşün bak otururken ben rahatsız oluyorum ayaktakiler nasıl olmasın. öküzün teki otobüsün yukarıda tutunacakları varya iki eliyle 2 ayrı tutunacağa tutunmuş sağa sola sallana sallana duruyo arada da kolunu benim kafama çarpıyo hafif sokunuyo mal birde bağıra bağıra konuşuyor . bu göçmen mi ne b.ksa (kusura bakma sinirim bozuldu) konuşması da bozuk inşaat işçisi herhalde. 1 oldu 2 oldu falan ben oturuyorum buna dedimki "öküz senden başka burada armut gibi sallanan varmı" bu bana hiç cevap vermedi konuştuğu kendisinden büyük bir adam vardı o da sessiz olması için işaret etti.yanında oturduğum adam "isterseniz yer değiştirelim" dedi .bende zaten 2 durak sonra inecektim. ama bu tepkiyi ben kız halimle veriyorum erkekler tın umurlarında değil. ya evir artık değişti ben artık erkekleri erkek gibi görmüyorum şahsen kendim onlardan çok daha cesur buluyorum
Evet insanlar bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundalar. Mesela otobüste genç bile olsak hastalıktan rengimizin attığı zamanlar oluyor görüyorlar yer vermiyorlar yaa. Bu nasıl duyarsızlık ondan sonra da gençlerin adi çıkıyor yaşlılara yer verilmiyor diye. Kimse kimseye saygı duymuyo ki. Gereksiz yere otobüste kavga çıkaran tipler kaptoan gılima çalışmıyor mu az öte gay arkada yer bos diye hönküren tipler biri tacize uğradığında sus pus oluyo. Mahkemeler bile nerdeyse kız tecavüze uğradı diğe ona ceza verecek. Yazık gerçekten çok utanç verici. Allah insanları akil fikir versin

Back
X