• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapıcam bilmiyorum :((

asiiguzel

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
93
0
6
35
İstanbul
Merhaba kızlar.. Ben yeni hamileyim ve evde birsürü problemim var kaynanamla kaynatamla ayni evde oturuyoruz ama ayrılmak istiyorum geldiğim günden beri huzurum hiç yok .s hamileyim daha büyük stresteyim her gün ağlıyorum .s

Keşke en başından aynı evde oturmayı kabul etmeseydiniz. Ev insanın herşeyidir. Özel hayatıdır sizde o yok ama.. Evliliği bitirmekten öte düşünmeniz gereken ayrı eve çıkmaya çalışmaktır.. Eşiniz asla Olmaz mı diyor peki öyleyse sebebi neymiş?

Sony Xperia Z

Merhaba kızlar.. Ben yeni hamileyim ve evde birsürü problemim var kaynanamla kaynatamla ayni evde oturuyoruz ama ayrılmak istiyorum geldiğim günden beri huzurum hiç yok .s hamileyim daha büyük stresteyim her gün ağlıyorum .s

Eşinizle paylaştınız mı ayrı eve çıkmak istiyorum düşüncenizi, konuştuysanız eşinizin tavrı nedir?

Son düzenleme:
Keşke en başından aynı evde oturmayı kabul etmeseydiniz. Ev insanın herşeyidir. Özel hayatıdır sizde o yok ama.. Evliliği bitirmekten öte düşünmeniz gereken ayrı eve çıkmaya çalışmaktır.. Eşiniz asla Olmaz mı diyor peki öyleyse sebebi neymiş?

Sony Xperia Z

Asla olmaz demiyo o zaten herşeyin farkinda o da huzursuz evin tek oğlu babası yüzünden çıkıyo tartışmalar çıkıcaz diyo bi tane 6 yasinda kardeşi var bakıcak kimse yok nasıl iki eve bakim diyo düşünme diyo ama yapamiyorum aksam oluyo yine huzursuzluk.s

kayanana ile aynı evde yaşamak ben bilirim çok zordur biz aynı binada oturuyoruz yazları köye giderler allahtan :D
kaynana kayınpeder melekede olsa aynı evde yaşanmaz ev ev üstüne olmazz:52::51:

O da karasz 11 aydr evliyiz bana hiç bişey alamıo sırf evdekiler yüzünden para kazaniyo ama kimse o para getirio demio 1 lira dahi elime gecmio .s

Zor bir durum birlikte oturduğunuz için kesenizin bir olması normal ama sizin elinize 1 lira dahi çekmeyecek kadar olması da normal değil tabii. Evde başka çalışan yok mu eşiniz dışında kayınpederiniz çalışmıyor mu? Evinizi ayırırsanız mağdur olacak düşüncesinde sanırım eşiniz.

kayanana ile aynı evde yaşamak ben bilirim çok zordur biz aynı binada oturuyoruz yazları köye giderler allahtan :D
kaynana kayınpeder melekede olsa aynı evde yaşanmaz ev ev üstüne olmazz:52::51:

Aynen öyle ya ben yine yaşardm ama ben gençliğimi yaşayamiyorum ne dügünüm oldu ne de istediğim şeyler simdi kendimi bıraktm Çocuğumun sagligi çok önemli ama bu stresler yüznden bisey olacak karnmda diye korkuyorum .s

Aynen öyle ya ben yine yaşardm ama ben gençliğimi yaşayamiyorum ne dügünüm oldu ne de istediğim şeyler simdi kendimi bıraktm Çocuğumun sagligi çok önemli ama bu stresler yüznden bisey olacak karnmda diye korkuyorum .s
hamile insanın rahat ve stressiz günler geçirmesi çok önemli umarım gönlünüze göre olur hersey hayırlı doğumlar.

Zor bir durum birlikte oturduğunuz için kesenizin bir olması normal ama sizin elinize 1 lira dahi çekmeyecek kadar olması da normal değil tabii. Evde başka çalışan yok mu eşiniz dışında kayınpederiniz çalışmıyor mu? Evinizi ayırırsanız mağdur olacak düşüncesinde sanırım eşiniz.

Kayınpederim bi çalışıyo bi çalısmıyo şeker hastası ama esimle neler çekiyoruz mutsuzuz para getiren eşim benim paramı yiyosn diyo eşime .s

kaçarak evlendin galiba düğün falan olmadığına göre katlanacaksın ne yazıkki birlikte oturmayı kabul etmişsin ayrıca bir de bu ortamda çocuk yapmışsın yaşında gençtir galiba ne diyim sana

Kayınpederim bi çalışıyo bi çalısmıyo şeker hastası ama esimle neler çekiyoruz mutsuzuz para getiren eşim benim paramı yiyosn diyo eşime .s

Allah yardımcınız olsun, kayınpederinizin biraz tembel sanırım çalışmayı pek sevmiyor aksi halde şeker hastası olması çalışmasına engel değil. Hayatınız boyunca (hasta ve bakıma muhtaç olmadıkları sürece) onlara bakamaz eşiniz sizin de çocuğnuz olacak ve siz eşiniz ve çocuklarınız zaten bir aile oluyorsunuz. Tamam eşinizin geliri iyiyse yine destek olur elinden geldiğince ama kayınpederinizin de çalışıp sorumluluk alması gerekiyor. Eşiniz bunu babasıyla ciddi ciddi oturup konuşmalı.

Ben çok şeye katlandm bu olaylarn içinde çocugun olmasni istemiyorum bu sebepten dolayı zaten ayrılmak istiyorum

Benim üzüldüğüm siz değilsiniz zaten. Bile bile yıkılmak üzere olan bir evliliğin içinde doğacak bebeğe üzülüyorum. Sonradan olur, bilmezsiniz, anlamazsınız, kader deriz. Resmen bile bile yapmışsınız bu çocuğu.

Esiniz artik aile kurmus kendine bak yavrunuzda olacak once size bakmakla yukumlu bence.He para artar destek cikar ailesine o ayri.Keske bastan kabul etmeseydiniz neyse olan olmus.Esinize tatli dille anlatsaniz hamileligimde zor geciyor ucumu, beraber bir hayat kursak daha mutlu oluruzdeseniz acaba ise yarar mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X