Ne yapıcam bu 4 gün boyunca?

Seni çok iyi anlıyorum canım benim de kv kp ve kaynim 20 gün falan bende kaldılar bak çok yakinlarim anne baba kardes dedigim insanlar ama birincisi evin içinde erkek varken (baba kardes kuzen disinda) ben kendimi tedirgin hissederim ki benimkiler kocaman kazik kadar insanlar mecburiyetten kaldilar ama düzenim alt üst oldu yatmamdan kalkmamdan yeme icmemden hicbirsey anlamadım

Bu evim cok kıymetli oldugu icin mi aşırı titiz oldugum icin mi bilmiyorum inan ama adlandiramadigim bir huzursuzluk oldu bende

Elimden geldigince yansitmamaya calistim ama bana sor bir de...

En iyisi hafif bir guler yuz ev islerine annene yardim etmek boyle olunca cok muhatap olmazsin

Babana da soyle bence ben rahat edemiyorum misafir tabi basustune ama biraz anla beni dersin

Bende de değişik bi huzursuzluk var işte. Yani düzenimin bozulmasından hiç hoşlanmam. Hep kendi özel alanım olsun isterim. Kendi özel banyom kullanılsın istemem vs. Böyle şeylere de takarım yani. O yüzden rahatsızım ama yapcak da bişey yok .

kalabalık değil gelenler öyle düşün. iki kişi ve belki varlığını bile fazla anlamazsın. seninle yaşıt olan delikanlı zaten elinde telefonuyla oyalanır, diğerleri anne baba sohbet eder, sen de odanda oyalanırsın. 24 saat onlarla oturcak değilsin hoş. bence büyütme bu kadar. gelcekler ve gitcekler, oraya yerleşmiyolar ki.

Evet cevap özel alanın kısıtlanması haklısın seni o kadar iyi anlıyorum kiii biliyorum kötü bir özellik ama bende yıllardır var geçmiyor da

Evlenme fikrini iki kere düşün evlenecegin kisinin ailesi ayni sehirde yasasin sizinle..
yoksa habire kalmaya gelirler

sosyal fobi gibi bi rahatsızlığınız olabilirmi??ev dışındada bir araya geldiğinizde sıkılırmısınız ..bide çekingen bi yapınız varmı..

Anlıyorum ben seni. Aslında sorun gelenler değil, baban bence. Doğal olabilsen sorun olmayacak. Ama baban kasılınca sen de kasılıyorsun.

gunduz yapılacak ıslerın varsa hallet hastane postane gıbı
yemektı bulasıktı gecer gecer mecbur gececek akısına bırak dogal ol kasma kendını ki burnundan gelmesin

Bende, gelemezdim öyle seylere, kendi odama cekilen ve misafirlerle alakasiz olan biriydim. Ancak kendim yasamiyorum sonucta bu cati altinda, o nedenle yanimda olanlarin da yasam tarzlarina anlayis ile karsilamam gerekir, bu konu da annemdir saygi duymam gereken insan.

Bazen kuzenlerim ile de samimiyetimi kuramam, ama beni taniyanlar en azindan bilerek yapmadigimi biliyorlar. Sonucta kalabalik bir ortami tanimiyorum maalesef. Ve Kayinvalidemlerle tanistigim andan buyana da zorlanmaktayim (kendilerine aclikladim neden kaynaklandigini bu yüzden yardim eli uzatiyorlar bana). Fakat bu durumu düsündügümde, hele akraba olayi oldugunda kendimi asmam gerektiginin farkina vardim, arada bir zor gelsede "misafir" agirlamak güzel birseydir. Olumlu bakmaya calis, misafir oldugunda nasil agirlanmak istedigini düsünerekten ayak uydurmaya bak.

bir şey için gelirler zaten

gündüz ne için geldilerse o işin derdinde olurlar

ama bu banyom, odam vs takıntılarınıza dikkat edin

kimse tanımadığı insanlar ile iç içe kalmayı sevmez ama iş arkadaşlarımda bile kaldım

bir şey olmaz geçer gider

En büyük kabuslarımdan biri

sosyal fobi gibi bi rahatsızlığınız olabilirmi??ev dışındada bir araya geldiğinizde sıkılırmısınız ..bide çekingen bi yapınız varmı..
Yani hoşlanmadığım kişilerin yanında çok rahatsız oluyorum. Öyle çok çekingen değilimdir ama özellikle eve gelme konusunda rahatsız oluyorum. Dışarda pek sorun değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…