- Konu Sahibi Badgirlunicorn
-
Öncelikle merhaba. Bugün aniden başka şehirden iki akrabamızın bize 4 gün yatılı kalmaya geleceğini öğrendim. Ve biz ailecek alışık değiliz böyle kalmalara ya da kalabalığa. O yüzden aşırı içim sıkıldı. 4 gün ne konuşcaz ne yapıcaz . Mesela odama gideyim desem babam kızacak . Neden bizle oturmuyosun diye sinirlenicek. Bi de böyle durumlarda babam sürekli beni izliyor. Yani güler yüz gösteriyo muyum. İlgili miyim nasıl davranıyorum, elini öptüm mü gelenlerin falan diye. Bende de şöyle bi huy var; asla ama asla içimden gelmiyosa karşımdakine samimi ya da güler yüzlü davranamıyorum. Davransam da aşırı belli oluyo, o kadar yapmacık görünüyorumki. Davranmasam da babamdan çekiniyorum,sorun istemiyorum. Bi de gelenlerden biri hiç görmediğim bi akrabam ve benle yaşıt erkek. O yüzden iyice rahatsız oluyorum. 4 gün aynı evin içinde of ya. Napmalıyım sizce, nasıl davranayım ya da nasıl yapmacık olabilir mi desem daha doğrusu? Çok gerginim bi kaç saate gelecekler. Yani kapıyı açış anımı bile düşünüp geriliyorum çok sıkıldı içim . Tavsiyelerinizi bekliyorum
Edit: şunu da belirteyim, benim bu konuda ciddi bi takıntım var. En yakınlarımla bile dipdibe aynı odada 4 gün kalamam. Cidden çok kötü oluyorum. Yani belki dışardan bakılınca ne var canım diyebilirsiniz ama biraz özel bi durum bu benim için. O yüzden biraz daha abartılı bi rahatsızlık duyuyorum. Benim sorum nasıl bunu dışarıya yansıtmam?
2 kişiler. Ve biri benle yaşıt iyice gerildim ya4 gün kalcaklar niye şimdi haber veriyolar ya ben uyuz olurum öyle işe. Kaç kişiler peki
Kalmasınlar o zaman niye kalıyolarkiEee sen evlenince napicaksin eşinin akrabalarida gelecek belki kalacak bu huy güzel bir huy degil şimdiden kendini egitmen icin bir firsat olmus iyi değer lendir
Bende de değişik bi huzursuzluk var işte. Yani düzenimin bozulmasından hiç hoşlanmam. Hep kendi özel alanım olsun isterim. Kendi özel banyom kullanılsın istemem vs. Böyle şeylere de takarım yani. O yüzden rahatsızım ama yapcak da bişey yok .Seni çok iyi anlıyorum canım benim de kv kp ve kaynim 20 gün falan bende kaldılar bak çok yakinlarim anne baba kardes dedigim insanlar ama birincisi evin içinde erkek varken (baba kardes kuzen disinda) ben kendimi tedirgin hissederim ki benimkiler kocaman kazik kadar insanlar mecburiyetten kaldilar ama düzenim alt üst oldu yatmamdan kalkmamdan yeme icmemden hicbirsey anlamadım
Bu evim cok kıymetli oldugu icin mi aşırı titiz oldugum icin mi bilmiyorum inan ama adlandiramadigim bir huzursuzluk oldu bende
Elimden geldigince yansitmamaya calistim ama bana sor bir de...
En iyisi hafif bir guler yuz ev islerine annene yardim etmek boyle olunca cok muhatap olmazsin
Babana da soyle bence ben rahat edemiyorum misafir tabi basustune ama biraz anla beni dersin
Yaa çok salak bi şeymiş buYukarda ekleyemedim. Boyle bir emzik tak gez :)
Ay az kişilermiş ya iyi bari. Çok sıkma canını ya bende misafir sevmem pek ama, yani çocukla dip dibe olmak zorunda değilsin sonuçta. Odana fazla kapanmassın baban yüzünden.2 kişiler. Ve biri benle yaşıt iyice gerildim ya
Bende de değişik bi huzursuzluk var işte. Yani düzenimin bozulmasından hiç hoşlanmam. Hep kendi özel alanım olsun isterim. Kendi özel banyom kullanılsın istemem vs. Böyle şeylere de takarım yani. O yüzden rahatsızım ama yapcak da bişey yok .
gunduz yapılacak ıslerın varsa hallet hastane postane gıbıÖncelikle merhaba. Bugün aniden başka şehirden iki akrabamızın bize 4 gün yatılı kalmaya geleceğini öğrendim. Ve biz ailecek alışık değiliz böyle kalmalara ya da kalabalığa. O yüzden aşırı içim sıkıldı. 4 gün ne konuşcaz ne yapıcaz . Mesela odama gideyim desem babam kızacak . Neden bizle oturmuyosun diye sinirlenicek. Bi de böyle durumlarda babam sürekli beni izliyor. Yani güler yüz gösteriyo muyum. İlgili miyim nasıl davranıyorum, elini öptüm mü gelenlerin falan diye. Bende de şöyle bi huy var; asla ama asla içimden gelmiyosa karşımdakine samimi ya da güler yüzlü davranamıyorum. Davransam da aşırı belli oluyo, o kadar yapmacık görünüyorumki. Davranmasam da babamdan çekiniyorum,sorun istemiyorum. Bi de gelenlerden biri hiç görmediğim bi akrabam ve benle yaşıt erkek. O yüzden iyice rahatsız oluyorum. 4 gün aynı evin içinde of ya. Napmalıyım sizce, nasıl davranayım ya da nasıl yapmacık olabilir mi desem daha doğrusu? Çok gerginim bi kaç saate gelecekler. Yani kapıyı açış anımı bile düşünüp geriliyorum çok sıkıldı içim . Tavsiyelerinizi bekliyorum
Edit: şunu da belirteyim, benim bu konuda ciddi bi takıntım var. En yakınlarımla bile dipdibe aynı odada 4 gün kalamam. Cidden çok kötü oluyorum. Yani belki dışardan bakılınca ne var canım diyebilirsiniz ama biraz özel bi durum bu benim için. O yüzden biraz daha abartılı bi rahatsızlık duyuyorum. Benim sorum nasıl bunu dışarıya yansıtmam?
En büyük kabuslarımdan biriEvet cevap özel alanın kısıtlanması haklısın seni o kadar iyi anlıyorum kiii biliyorum kötü bir özellik ama bende yıllardır var geçmiyor da
Evlenme fikrini iki kere düşün evlenecegin kisinin ailesi ayni sehirde yasasin sizinle..
yoksa habire kalmaya gelirler
Yani hoşlanmadığım kişilerin yanında çok rahatsız oluyorum. Öyle çok çekingen değilimdir ama özellikle eve gelme konusunda rahatsız oluyorum. Dışarda pek sorun değilsosyal fobi gibi bi rahatsızlığınız olabilirmi??ev dışındada bir araya geldiğinizde sıkılırmısınız ..bide çekingen bi yapınız varmı..
Çok doğru söylemişsiniz. O beni izlemese daha rahat olcam ama takipte hepAnlıyorum ben seni. Aslında sorun gelenler değil, baban bence. Doğal olabilsen sorun olmayacak. Ama baban kasılınca sen de kasılıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?