Ne yapıcam bu 4 gün boyunca?

Misafir olduğumda kimse benle ilgilenmesin istiyorum

Mecburen kaldığım durumlar oldu benim de ama işte aşmam gerek cidden bazı şeyleri

Bence misafirlerle fazla oturmak istemediğini annene söyle nedeniyle beraber.Babanızın tam tersi davranması lazım aslında.Siz yinede arada sırada uğra,biraz otur odana git babanı sinirlendirmemek adına.
Aynı odada kalacaksanız da mecbur tahammül edeceksiniz dört gün.

Napiyon bacım geldiler mi ?
Geldiler geldiler beklediğimden daha rahattım . Hatta bi ara uyumaya bile fırsatım oldu geriye kaldı 3 gün. Babamla tartışma yaşamadan bi atlatsam keşke . Kendi akrabaları diye bi moda giriyo. Benim akrabamı nasıl sevmezsiniz gibi o yüzden biraz korkuyorum ama bakalım . Ara ara sahneye çıkıp geri kaçıyorum çaktırmadan

Ay yok aynı odada kalsam evi terkederim. Aynen öyle yapıyorum bende arada odaya gidip arada kaçıyorum

SupersinBadgirlunicorn, post: 46993895, member: 674623"]Geldiler geldiler beklediğimden daha rahattım . Hatta bi ara uyumaya bile fırsatım oldu geriye kaldı 3 gün. Babamla tartışma yaşamadan bi atlatsam keşke . Kendi akrabaları diye bi moda giriyo. Benim akrabamı nasıl sevmezsiniz gibi o yüzden biraz korkuyorum ama bakalım . Ara ara sahneye çıkıp geri kaçıyorum çaktırmadan [/QUOTE]
Supersin ya iyi 3 gun kalmis bk az daha

Canım kaç yaşındasin??
Benim kız da aynı senin gibi çok yakın akrabalarin dışında kilere bildiğin Nöroz..
Bii hoşgeldini bile zor der..
Bizde zorlama yokk odasında takılır senin baba faktörü kotuymus..
Arada takıl arada kaybol idare ediverr.

Canım zaten bence seni takıntılı hale getiren baban olmuş.benimde küçükten beri annem ananrm bi misafir gelsin başlarlardı bana emirler vermeye gozetlmeye .yaşı büyük çoğu kişinin elini optururlerdi yok şöyle otur yok böyle hizmet et . hele ben misafirliğe gideyim ben zaten yardım için mutfağa gidecem daha dakika bir annem hemen beni durterdi kalk diye .gıcık olurum. Sende illaki samimi olmak zorunda değilsin ilk önce baba baskısını at sonrada normal hal hatır isleri zaten anladığım kadarıyla günün belli saatleri dışarda olurlar .baba ni da takma

Misafir olduğumda kimse benle ilgilenmesin istiyorum
Bende "ne olur ben yokmusum gibi keyfinize bakin" düsüncelerindeydim. Ama simdi misafir gelse takla atarim. Muhtemelen gecirdigim bir kac yikici olaylardan sonra mesafe tutmaya basladim insanlardan, tam olarak bilmiyorum neyden kaynaklandigini. Simdi ise, heleki kayinvalidem vs. ile tanistiktan sonra bir kac degisimin gerektiginin farkindayim. Onlarla vakit gecirdigimde bile, yanlarina baskalari gelsin oturmaya yine eski davranislari istemeyerek sergiliyorum, ama anlayisli olduklari icin basima dert etmiyorum. Abim desen, kuzenler gelsin "pirrrrrrr.." aninda ortaliktan kayip olur, o benden beter

Kaç yaşındasın yada yazdılarmı bilmiyorum ama evlenince ne yapacaksın?
Ben sevmediğim insanla konuşmayı bırak göz teması kurmayan bir insanım,ama evlenince maalesef gelip evimde bile kalıyor o sevmediğim kaynanacığım. Ki düşün sen gelenleri hiç tanımıyorsun yani nötr senin canını yakmış insanlar değiller.
Ve birgün seninde onların evine muhtaç olabileceğini unutma hayat bu belli olmaz.

Bizim Çağlar hep böyle sanki ben de hemen kacarim sizinkiler kac yaşlarında bilmiyorum ama bizim nesillerde de durumlar pirrrrrrr

21 yaşındayım :) öyle ergenlik şeylerinde değilim yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…