- 18 Nisan 2015
- 250
- 76
- 18
- Konu Sahibi Badgirlunicorn
-
Davranamıyorum zaten sorun ordaSadece 4 gün be bacım azıcık sık dişini bişiy. Olmaz kasma bu kadar rahatla biraz böyle yaptıkça daha kötü olursun yapmacık olma içinden geldiği gibi davran her zaman herkese
Gidiyorum ama öyle de geriliyorum. Samimi olmadığım herkesin yanında gerilirim ben yani misafirlikten değilSiz kimsenin evine misafirliğe gitmiyor musunuz ?
bakarım:)Misafirliklikle ilgili hadisleri aratıp okumanızı öneririm mükafatlarını görünce sizde seveceksiniz bundan sonra :)
Belki müşkül bir durumları vardır otel için imkan yoktur insan zora düşünce olabilir yani insanlık ölmedi ya böyle birşey değilsede akraba ziyareti sevaptır :)Hiç görmediğiniz bir akrabanızın, işi düşünce evinizi otel niyetine kullanması bencede hiç hoş degil, samimiyet olur o ayrı güzelce agırlarsınız.
Sınav için ama 1 gün sınav 3 gün aynı evde yada 4 akşam. Abartıyo muyum neNeden geliyorlar? Belli bir amaçla geldilerse(hastane için, sınav için, evrak işi falan) zaten onun koşturmacasından anlamazsınız vaktin nasıl geçtiğini
Aslında mecburi olarak geliyolar. Ama yine de aşırı gerildim ben ya. Çünkü babam sürekli sürekli beni izlicek. Ki ben çok samimi olduğum kişilerle bile 4 gün aynı evde yapamıyorum. Yani biraz takıntılıyım bu konudaHiç görmediğiniz bir akrabanızın, işi düşünce evinizi otel niyetine kullanması bencede hiç hoş degil, samimiyet olur o ayrı güzelce agırlarsınız.
Ben yapı olarak biraz bu konuda takıntılıyım açıkçası. Yani çok yakın arkadaşım da olsa 4 gün yüzyüze aynı evde aynı odada yapamıyorum. Çok bunalıyorum. O yüzden bırak yakın arkadaşı bi de çok uzaklar o yüzden iyice zor geçicekDört güncükten bişeycik olmaz. Hem zannettiğin gibi kötü geçmeyebilir. Birde belki gün olur sizde onlarda kalmak zorunda olursunuz. İyi ağırla misafirini sen.
Sınav için ama 1 gün sınav 3 gün aynı evde yada 4 akşam. Abartıyo muyum ne
Editlediğim kısmı okur musunuz konunun en başındakiabartma istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?