Ne yapıcam bu 4 gün boyunca?

Badgirlunicorn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2015
250
76
18
Öncelikle merhaba. Bugün aniden başka şehirden iki akrabamızın bize 4 gün yatılı kalmaya geleceğini öğrendim. Ve biz ailecek alışık değiliz böyle kalmalara ya da kalabalığa. O yüzden aşırı içim sıkıldı. 4 gün ne konuşcaz ne yapıcaz . Mesela odama gideyim desem babam kızacak . Neden bizle oturmuyosun diye sinirlenicek. Bi de böyle durumlarda babam sürekli beni izliyor. Yani güler yüz gösteriyo muyum. İlgili miyim nasıl davranıyorum, elini öptüm mü gelenlerin falan diye. Bende de şöyle bi huy var; asla ama asla içimden gelmiyosa karşımdakine samimi ya da güler yüzlü davranamıyorum. Davransam da aşırı belli oluyo, o kadar yapmacık görünüyorumki. Davranmasam da babamdan çekiniyorum,sorun istemiyorum. Bi de gelenlerden biri hiç görmediğim bi akrabam ve benle yaşıt erkek. O yüzden iyice rahatsız oluyorum. 4 gün aynı evin içinde of ya. Napmalıyım sizce, nasıl davranayım ya da nasıl yapmacık olabilir mi desem daha doğrusu? Çok gerginim bi kaç saate gelecekler. Yani kapıyı açış anımı bile düşünüp geriliyorum çok sıkıldı içim . Tavsiyelerinizi bekliyorum
Edit: şunu da belirteyim, benim bu konuda ciddi bi takıntım var. En yakınlarımla bile dipdibe aynı odada 4 gün kalamam. Cidden çok kötü oluyorum. Yani belki dışardan bakılınca ne var canım diyebilirsiniz ama biraz özel bi durum bu benim için. O yüzden biraz daha abartılı bi rahatsızlık duyuyorum. Benim sorum nasıl bunu dışarıya yansıtmam?

Son düzenleme:
Sadece 4 gün be bacım azıcık sık dişini bişiy. Olmaz kasma bu kadar rahatla biraz böyle yaptıkça daha kötü olursun yapmacık olma içinden geldiği gibi davran her zaman herkese

Sadece 4 gün be bacım azıcık sık dişini bişiy. Olmaz kasma bu kadar rahatla biraz böyle yaptıkça daha kötü olursun yapmacık olma içinden geldiği gibi davran her zaman herkese
Davranamıyorum zaten sorun orda yani istemeden kötü davranıyorum, ya da suratım düşüyo ayıp olsun istemiyorum gelenlere ve tabi babamla uğraşmak da.

Hiç görmediğiniz bir akrabanızın, işi düşünce evinizi otel niyetine kullanması bencede hiç hoş degil, samimiyet olur o ayrı güzelce agırlarsınız.

Dört güncükten bişeycik olmaz. Hem zannettiğin gibi kötü geçmeyebilir. Birde belki gün olur sizde onlarda kalmak zorunda olursunuz. İyi ağırla misafirini sen.

Neden geliyorlar? Belli bir amaçla geldilerse(hastane için, sınav için, evrak işi falan) zaten onun koşturmacasından anlamazsınız vaktin nasıl geçtiğini

[QUOTEdgirlunicorn, post: 46988931, member: 674623"]Davranamıyorum zaten sorun orda yani istemeden kötü davranıyorum, ya da suratım düşüyo ayıp olsun istemiyorum gelenlere ve tabi babamla uğraşmak da.[/QUOTE]
Bende ayni sayilirim seninle ama sık az disini hadi 1 ay falan olsaydi o zaman napacaktin 4 gun cük sadece :)

Misafirliklikle ilgili hadisleri aratıp okumanızı öneririm mükafatlarını görünce sizde seveceksiniz bundan sonra :)

Hiç görmediğiniz bir akrabanızın, işi düşünce evinizi otel niyetine kullanması bencede hiç hoş degil, samimiyet olur o ayrı güzelce agırlarsınız.
Belki müşkül bir durumları vardır otel için imkan yoktur insan zora düşünce olabilir yani insanlık ölmedi ya böyle birşey değilsede akraba ziyareti sevaptır :)

Aslında mecburi olarak geliyolar. Ama yine de aşırı gerildim ben ya. Çünkü babam sürekli sürekli beni izlicek. Ki ben çok samimi olduğum kişilerle bile 4 gün aynı evde yapamıyorum. Yani biraz takıntılıyım bu konuda

Dört güncükten bişeycik olmaz. Hem zannettiğin gibi kötü geçmeyebilir. Birde belki gün olur sizde onlarda kalmak zorunda olursunuz. İyi ağırla misafirini sen.
Ben yapı olarak biraz bu konuda takıntılıyım açıkçası. Yani çok yakın arkadaşım da olsa 4 gün yüzyüze aynı evde aynı odada yapamıyorum. Çok bunalıyorum. O yüzden bırak yakın arkadaşı bi de çok uzaklar o yüzden iyice zor geçicek

Sınav için ama 1 gün sınav 3 gün aynı evde yada 4 akşam. Abartıyo muyum ne

Valla ben olsam ben de gerilirdim. Samimiyet olsa anlarım ama hiç tanımadığınız huyunu suyunu bilmediğiniz adamla ne konuşacaksınız ki? Pek takip etmem o yüzden bilmiyorum ama milli maçlar falan var galiba. Akşamları açın onu izlesinler. Oruç tutuyorlarsa gündüz vakti pek bir şey yapılmaz zaten. Tutmuyorlarsa çıkıp gezmeleri konusunda teşvik edebilirsiniz.

Ayrıca 3 günden sonrası misafirlik olmuyor artık...

4 günden bir şeycikler olmaz ya benim gibi 15 gün çekseydin. Sadece evimi otel olarak 15 gün kullanan misafirlerim oldu. Resmen evime 5 yildizli otel muamelesi yapildi, yemek ,ütü, çay vs... 4 güne sabredebilirsin ... Beterin beteri var demişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…