Allah onun belasıni versin .... Gözü çocuk mu görüyorEski konularınızı ve normal ilişkinizi bilemiyorum ama böyle araba sürme vs konularında en iyi giden ilişkilerde bile bi karışma durumu vs olabiliyor. Eşimle ben de birbirimize çok müdahale ederiz hoş değil evet ama ben de derim yavaş git şurdan mı gitsek falan diye. Arabada çocuk varken bu duruma gelmeniz kötü ama, ikiniz de daha sakin olun en azından çocuk varken
Ataninca bosanicam şimdi gelirim yok ailem desteklemiyorAtanınca da eşiniz değişmeyecek bunu biliyorsunuz değil mi
Ne mezunusunuzAtaninca bosanicam şimdi gelirim yok ailem desteklemiyor
BosuyacamKocanız çok kurnaz bir adam.Araç kullanmanızı önlemek için ilk günden çalışmalara başlamış kurnaz tilki.
Ben olsam özel öğretmen bulup bir kaç saat çalışır ona minnet etmezdim.
Atanırsanız ilk ne yapacaksınız?
ÖnlisansNe mezunusunuz
Hayır yoktuÇocuğu bırakacak kimse yok muydu?
Bölümü sormuştum ama neyse. Allah gönlünüze göre versin atanınca bi kıymete binersiniz gibi geldi banaÖnlisans
Ben daha önce bir kaç ifşa oldum bölüm yazmaya korkuyorum.ozelden yazabilirimBölümü sormuştum ama neyse. Allah gönlünüze göre versin atanınca bi kıymete binersiniz gibi geldi bana
İnşallah... Hayırlısı olsun hakkımda kızımla bir yuva huzurlu başka hiç bir şey istemiyorumInsallah atanır kurtulursun.
Taa burdan hissettim
Allah feraha çıkarsın
Bi anlık gerilim degil , birikim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?