ne yapıyım ben fikir verin,,,,,

mathan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2013
7
0
36
35
Antalya
merhaba arkadaşlar benim 8 aylık bir beraberliğim var sevgilim bana bi hediye almış paketi yırtık ne oldu buna dedim annem merak etti açtı baktı dedi. Tamam baksın ama hediye yırtılmış açılmış paketle verilir mi benim de moralim bozuldu. Normal bişey mi bu lütfen cavap yazın

anası dikkatsiz ve düşüncesiz ,oğlu ondan beter demek geldi içimden.

Annesine neymiş??
Daha şimdiden başlamış kadın.
Allah yardımcın olsun.

Umarm gun gelir de boyle ufak seyleri dert ettgin gunleri aramazsin...saglkla kal...

bunun pek dert olduğunu sanmıyorum
ne olmuş açıp baktıysa
merak etmiştir kadın
takma

Bari kendim açıp kontrol ettim deseydi. Yeni paket yapsaydı keşke. Gümrük memuru gibi annesi varmış, onaydan geçiriyor sanki.

Son düzenleme:
bunun pek dert olduğunu sanmıyorum
ne olmuş açıp baktıysa
merak etmiştir kadın
takma

Paket onun degildiki merak edecek. Karakter kendini küçük seylerde gösteriyor.

Yarin birgün eger evlinilerse o kadin herseye karisacak gibime geliyor.

kayınvalide adayınıza şaşırmadım klasik kıskanç çekemeyen anne tavırlarıda erkek arkadaşınız neden yeniden paketlememiş öyle verilirmi hiç hediye

Siz rahat sevgiliniz sizden rahat ama terazinin kefesinde anne daha baskın geldi :)

Offf, anne felaket ...Onay memuru gibi.

Son düzenleme:
Çok büyütülecek de bir mesele gibi gelmedi bana ,düşünüp hediye almış ister paketsiz olsun ister yırtık paketli olsun.Olaylara bardağın dolu tarafıyla bakmaya çalışırsan çok daha mutlu olursun )

çok sinir bozucu bir durum kayınvalide esaslı kaynana anlaşılan

Merak edebilir annesi acıkcası ben bunu normal gördüm :44: paketi yırtmadan acsaymıs iyimiş ama hadi actı sizin sevgiliniz paketlemeyi bırak insan yırtık paketi atar çöpe paketsiz verirdi :44:düşünememiş diyip gecin bence ama kırıldıgınızı söyleyin ben olsam söylerdim bir dah özenir hem sizi düşünüp hediye almıs bunuda unutmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…