Ne yapıyor..

Yok o anlamda demedim :) yemek yiyemez yani kafeye gitmez gerçi zaten açık değil orası ayrı da..işte tuhaf ya arabayla bir saat gezilse maksimum hafi sonra..

Ya tuhaf işte önceden görmediğim içib dikkatimi çekiyor. Markete gittim fln diyor da nw alaka saatlerce markette..

Yok o anlamda demedim :) yemek yiyemez yani kafeye gitmez gerçi zaten açık değil orası ayrı da..işte tuhaf ya arabayla bir saat gezilse maksimum hafi sonra..
Niye birlikte gezmiyorsunuz? Ve illa kafede mi oturulması lazım ki, oturmak isteyen kendine yer bulur. Siz niye bu tarz şüphelere düştünüz? Evvelinde vukuatları mı var eşinizin?

Ya tuhaf işte önceden görmediğim içib dikkatimi çekiyor. Markete gittim fln diyor da nw alaka saatlerce markette..
Market işi ne kadar uzun sürer ki?Hadi diyelim 1 saat gezdi,hadi 2 saat ki bu bile çok tek başına biri için.Telefonuna bakabiliyor musunuz?Gerçi bişey yapıyorsa dışarda temizleyip öyle gelir ama illa bir ip ucu bulabilirsiniz

Katiyen baktırmıyor bilmiyorum ya ama tuhaf ya bana küfürler savururken elalemle hemhal olmasın da.

Niye birlikte gezmiyorsunuz? Ve illa kafede mi oturulması lazım ki, oturmak isteyen kendine yer bulur. Siz niye bu tarz şüphelere düştünüz? Evvelinde vukuatları mı var eşinizin?
Birlikte gezelim demeyi teklif etmedi ama sıkıntı aramız berbat.. Yani boşanma konuları fln geçiyor ve geçen sen böyle devam et ben en son birine yönelcem diye kaçırdı

Kizip tersliyorsa bir şeyler saklıyor olabilir.Ayrıca insan kendi başına 4 saat sıkılmadan gezebiliyorsa helal yani.En son birine yönelcem falan? Bu lafı söyleyenden çogu seyi beklerim açıkçası.
Ben kendisine mesafe koydum çünkü hoş olmayan şeyler oldu aramızda küfürler şiddetvari şeyler.. Bunu söyleyerek tehdit ediyor aklı sıra

Allah Allah nasıl kızıyor
Nereye gittiğini bilmeye hakkınız yok mu?
Madem öyle siz de çıkın gidin gelmeyin sorunca sanane dersiniz.
Ezdirmeyin bu kadar kendinizi ipleri elinize alın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…