- 27 Nisan 2019
- 5.130
- 13.297
- 198
- Konu Sahibi Mylittlehoneybee
-
Sizden uzakta takılıyor. Sorunları oturup konuşma durumunuz var mı?Arkadaslar merhaba. Eşimle aramız zaten kötü biliyorsunuz. Size danışmak istediğim bişeyler var. Adam sıkıldım deyip dışarı çıkıyor 3 4 saat gelmiyor. Yani oruçta tutuyor biriyle fln da görüşemez kş kafe fln.. Telefonu da hep yanında asla bırakmıyor ve şarkı dinliyor tuhaf tuhaf.. Sizce bunlar normal mi..
Normal değil. Gittiği yeri haber vermeden çıkıyorsa hiç hiç normal değil?Arkadaslar merhaba. Eşimle aramız zaten kötü biliyorsunuz. Size danışmak istediğim bişeyler var. Adam sıkıldım deyip dışarı çıkıyor 3 4 saat gelmiyor. Yani oruçta tutuyor biriyle fln da görüşemez kş kafe fln.. Telefonu da hep yanında asla bırakmıyor ve şarkı dinliyor tuhaf tuhaf.. Sizce bunlar normal mi..
Hayırlı olsun ozamanKızlar bugün yine dışarı çıktı ve pazara gitmiş ama 3 saat fln gelmedi. Ekmek almaya yarım saat önce çıktı sıkıldım dedi.. Ve sarhoş gibi tuhaf haller bu adam aşık oldu bence ya..
Öyle mi dersinizHayırlı olsun ozaman
Adamın asik olmasi hayırlı olsun yani hıc sasırmadım ben demek istedimÖyle mi dersiniz
Aldatmadan neden kurtulamıyorsun, bosanmanın ön sartı aldatılmaktır diye bir madde yok.Kızlar dün sahurda telle oynuyordu dedim mesajına bakim. Bana bi ton küfür etti kolumu sıktı.. Ya adamdan gerçekten nefret ediyorum artık ya keşke diyorum aldatsada kurtulsam pislik
Takip edin Bu kadar supheleniyorsanizSorunca kızıyor ya sinirleniyor ama tuhaf yani bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?