Arkadaşlar uzun süredir sizleri takip ediyordum. Ancak üye olma fırsatım olmamıştı. Ben 26 yaşındayım. Geçtiğimiz şubat ayında evlendim. Eşimle 2 buçuk aydır sevgiliyken evlilik kararı aldık ve evlendik. Ama bazen evliliğin ağırlığıyla ezildiğini düşünüyorum. Evliliğimizin ilk aylarında her şey çok güzel gidiyordu... Daha sonra düğün oldu.. Sonra görev yaptığımız yere döndük... Eşim İzmir li biz Mardinde görev yapıyoruz. Tatil dönüşü eşim de soğukluk hissetmeye başladım. Nedenini sorduğumda İzmir gibi aktif bir şehirden Mardin gibi olanakları kısıtlı bi şehire gelmek vs dedi.. Çoğu zaman yüzü asık ben sormadan konuşmaz çoğunlukla.. Geldiğimizden beri bir kez olsun kendiliğinden sarılmadı öpmedi. Zaten Seni Seviyorum sözünü de hep ben kullanırım. Evlenmeden önce ben dominanttım şimdi ipler onun elinde. Öyle bi hale geldi ki olay hep kendimi onaylatmam gerektiğini hissediyorum. Kırıcı olmasa da çoğu zaman eleştiri alıyorum. Mutfak işinde vs. Seks hayatımız ilk aylarda daha canlıydı. Şimdi de fena değil ama hep eşimin istediği zamanlarda olcak. Ben istediğimde canı istemezse hep hayır der. Yani kızlar aslında çok bi sorun yok gbi gelebilir okuyunca ama ben tedirginim... Sizce nasıl daha ilgili ve sevgisini belli eden bi eşe dönüştürebilirim kocamı?