Masallah canim. Denicem. Tesekkur ederim evlilik suremize takilmadan oneri de bulundugun icinBence esinize odaklanmaktan vazgecin..Bu donem gecicidir ama suan onun ustune ustune gitmeniz bu tarz yani esinizin eline verdiginiz iplerin devamliligini saglamaktan baska biseye yaramaz.
O sarilmiyorsa sizde sarilmayin bikac gun,sadece bi opucuk kondurun..Size sarilmayi ozlesin,siz surekli pervane olmayin etrafinda.
Ama bu demek olmuyor ki depresif olun,aksine neseli olun,espri yapin,film izlemeyi teklif edin.
Benim esim evlendigimiz ilk sene aynen anlattiginiz gibi olmustu bi donem..ustune dustukce kendini bulunmaz hint kumasi sandi..bende kendimce cektim resti ama sessiz sedasiz..
simdi evin icinde kose kapmaca oynuyoruz,elinden kurtulamiyorum![]()
Evet cok duyuyorum ben de 6 yillik sevgililik doneminden sonra evlendi en yakin arkadasim o da ayni seyleri soyluyo. Galiba biz kadinlar genetik bi mirasa sahibiz evlilikle ilgili ama erkeklerin bu duruma alismasi uzun suruyor. Tesekkur ederim yorumunuz icinkendisi istemedikce kimseyi oldugundan baska bir seye donusturemezsiniz, aslinda saydiginiz seyler bugun evli kadinlarin yuzde yetmisinin yasadigi seyler belki de. esinizin hicbir hatasi olmasa da size kendinizi kotu hissettirmis,bu yuzden bile kendini sorgulamali. konusmayi denediniz mi,ayni burda yazdiginiz gibi anlatin mesela,sorunlari cozmeye yanasirsa ya da sizin endiselerinizi kaydadeger bulursa bu da olumlu bir gelisme sayilir.
adaptasyon sureci yorucu olabilir,ama bunu size daha cok yaklasarak daha rahat daha kolay atlatabilir,iletisim kurmaya calisarak bunu farketmesini saglayabilirsiniz.