- 23 Şubat 2020
- 20
- 2
- 1
- 41
- Konu Sahibi Ucurumcicegi45
-
Adamın sabır taşı çatlamış canım
Tabiki konuştum, hemde defalarca. Ama sonuç hep aynıydı. Bende aynı fikirdeyim aslında.Neden çocuk istemediğini eşinle konuşmadın mı yoksa konuştunda kendini düzeltmeye çalışmadı mı ?
Kendini bağlama bu adama sanki ne olur ne olmaz diye seni yedekte tutuyomuş gibi bir izlenim bıraktı bende
Haklısınız, bende bahane ettiğinin farkındayım.Adam bence çocuğu bahane etmiş.
Sevgisi,ilgisi bitmiş size karşı.
O zaman beklemeyin davayı siz açın böyle bir imkanınız varsa ayrıntıları bilmiyorum ama yedek hesap muamelesi yaptırmayın kendinize kökünden çözün bu işiTabiki konuştum, hemde defalarca. Ama sonuç hep aynıydı. Bende aynı fikirdeyim aslında.
Eee neyi bekliyorsunuz o zaman?Haklısınız, bende bahane ettiğinin farkındayım.
Başka nedenler dediğinize göre sizce olanlar normal öyle mi?Telefonunu ısrarla saklaması ve engellemesi?Dokuz sene kabullenip bir anda sorun yapmasının hiç bir açıklaması olamaz. Ayrıca daha evlilik süreci bitmeden bir arayış sürecinde olması mı normal?Eşinizin baba olma olma hakkını/isteğini
9 senedir veto ediyorsunuz ve boşanmak isteğinin altında başka başka nedenler arıyorsunuz..Dönüp sormazlar mı 9 senedir aklınız neredeydi diye ?
Hiç kusura bakmayın eşinizi suçlu bulamadım.
Şimdilerde kendisine yeni bir hayat kurmak istemesi ,baba olmak istemesi ve bir arayış içinde olması tüm olayların neticesinde olağan süreç.
9 senedir ikna olamadığınız adam boşanalım deyince neden çocuk yapalım dediniz ayrıca?
Bence siz kendinize tarafsız bir ayna bulun ve orda kalbinizle,fikirlerinizle yüzleşin..
Kolaylıklar dilerim
Değişmesini bekledim, hatalarını belki görür diye.Reis güvenmediğin adamla neden 9 sene ?
9 sene ıyi beklemişsin vallahi boşanacaksa boşansın boşver bi 9 sene daha beklemeye değmezDeğişmesini bekledim, hatalarını belki görür diye.
Davayı onun açması benim lehine bEee neyi bekliyorsunuz o zaman?
Çocuk yapmamam ayrı konu bence, yani bunu bahane etmesi. Şimdiye kadar sorun etmeyip şimdi sorun olması ilginç. Üstelik telefonunu saklaması ve beni engellemesi de işin cabası.Çocuk yapmadığınız bence iyi olmuş. Güvenmediğiniz insanlardan çocuk yapmayın zaten. Kadın , erkek farketmez. Herkes bence böyle davranmalı. evli olmanız durumu değiştirmez.
tabi ne yaşadığınızı tam olarak bilemediğimiz için Yorum yapmak zor oluyor. Biriyle görüşmeye başlamış. Başka birinden umudu başladığı anda sanki sizden ayrılmaya çalışmış gibi. Bu güne kadar birini bulsa çoktan gidecek gibi. İlk fırsatra gitmiş gibi.
sanırım bir yandan beklemesi kendi durumunu garantilemeye çalışması. Bilemiyorum . Yeni kadınla olan durumunu.
evet anladığınız gibi. Birinin olduğunu kesin düşünüyorum.
Bir avukata danışsanız davayı kimin açtığının bir önemi olmadığını öğrenirdiniz.Davayı onun açması benim lehine b
Çocuk yapmamam ayrı konu bence, yani bunu bahane etmesi. Şimdiye kadar sorun etmeyip şimdi sorun olması ilginç. Üstelik telefonunu saklaması ve beni engellemesi de işin cabası.
Bana da öyle geldi. Bahane gibi. Çünkü birden çıkarmış karşınıza. Çok ani olmuş. Zaten çocuğu kabul etmişsiniz ona rağmen istemiyorum demiş. Başkası var sanırım.Davayı onun açması benim lehine b
Çocuk yapmamam ayrı konu bence, yani bunu bahane etmesi. Şimdiye kadar sorun etmeyip şimdi sorun olması ilginç. Üstelik telefonunu saklaması ve beni engellemesi de işin cabası.
Evet ama hep düzelmesini bekledim şimdiye kadar. Ailesi dışında sorunumuz yoktu. Söylediği yalanlarda onlarla alakalıydı. Belki dedim hep.dokuz sene ömürden giden koskoca bir parça.. iki bilemedin üçüncü senenizde güvenemediğinizi anladığınız an kestirip atmanız gerekirdi.
Bir değil bir çok avukata danıştım.Boşanmak istiyorum evet, aldatıldığıma dair delil toplamaya çalışıyorum.Bir avukata danışsanız davayı kimin açtığının bir önemi olmadığını öğrenirdiniz.
Tamam boşanmak istemiyor olabilirsiniz.
"Ben boşanmak istemiyorum,bu şekilde herkes kendi hayatını yaşasın,bir sıkıntı yok" derseniz anlarım da "ben açmam o açsın davayı" inatlaşması da çok tuhaf bence.
Bir değil bir çok avukata danıştım.Boşanmak istiyorum evet, aldatıldığıma dair delil toplamaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?