Ne Yapmak İstediğini Çözen Yok

Keşke beklerken kendinizi garantiye aldaydınız. Şimdi de maddi açıdan garantiye alın. Geçmişe yönelik ödediği kredileri vs gösterebilirsiniz. Bir avukatla konuşun, hazırlıklı olun, eşiniz her an size daha kötü bir süpriz yapabilir. Yalancı biri, başkasını yedeğe almış, maddi açıdan da sizi sömürmüş. Bir taraftan da çocuk işini garantiliyor. İşi sigortacı mı?

9 yıl birinin düzelmesini beklemek çok saçma en fazla 4 5 yıl olsaydı en azından yollar ayrılır yeni hayatlar kurulurdu belki. Çocuk konusunda eşiniz haklı ve takdir ediyorum çünkü bu kararlar ortak alınır. Siz istemiyorsunuz diye onu bundan mahrum etmiş boşanmak istediği zaman çocuk yapalım demişsiniz.Onca yıl güvenmediğiniz için çocuk yapmayıp 2 ay ayrı kalan adama nasıl güvenip birden çocuk yapalım dediniz orayı merak ettim. O 2. evi bence kendisi için aldı arada çocuk olmadığı için annesinin üzerine oldu (aynısını yaşadım). Ve başka biriyle ilişkisi olabileceği için vakit kaybetmeden açın davayı beklemeyin bile

Bana mantıklı gelmediniz. Söyledikleriniz de oturmuyor pek. Ailesine para veriyor diye çocuk yapmamak çok abartı. Kimin eşi vermiyor ki? İhtiyacı olana el uzatırsın elbette. Yok elimi avucumu sıyırıyordu diyorsanız da borca girip siz alacaktınız evi, arabayı kimseye gidemezdi o zaman. Yine olmuyorsa da 9 yıl beklemek yerine daha erken boşansaydınız.

Ayrıca 9 sene biri bana dese ki Belinay sana güvenmiyorum çocuk yapmayalım eşimden soğurum, özgüvenim yıkılır, sevgim biter. Aile huzuru vermemişsiniz siz de hiç. Adam başkasını bulmuş, boşanalım diyor şimdi de dalga geçer gibi çocuk yapalım diyorsunuz. Bir anda ne değişti ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…