- Konu Sahibi Ucurumcicegi45
-
Davayı onun açmasını bekliyorum.
9 sene aılesıyle ılgılı sorunları cozebıldı mı barıBoşanmak isteyip boşanmaması, süreyi uzatması. Anlamadığım bu. Dokuz sene bekledim evet aldatma söz konusu değildi. Ailesiyle ilgili sorunlar vardı. Düzelmesini bekledim.
davayı onun acması sızın lehınıze mıDavayı onun açması benim lehine
Teşekkür ederimİyi, inşallah toparlarsınız delilleri.
O arada banka hesaplarını aktarmasın ya da senet imzalayıp borç çıkarmasın,başınız daha çok ağrımasın inşallah.
Hayırlısı olsun.
Tav olmayın o halde? Nerden biliyorsunuz nefret dolu olduğunu? Bir ay içinde bozuldu. Evet o açsın diye bekliyorum çünkü delil topluyorum.bende buna tav oluyorum he
esler bırbırını yıyor resmen nefret dolu bır evlılık , olamayan bır evlılık
nıyeyse sadece bazı kadınlar davayı o acsın dıye beklıyor
e bekleyın madem belkı bu sayede evlı kalırsınız hayırlısı
Ben çıkarmadım, avukatlarla görüştüm. İstemediğ fikrini çıkaramazsınız sadece kanıt toplamaya çalışıyorum. Çok da düşüncelisin, ağlamam siz hiç merak etmeyin.davayı onun acması sızın lehınıze mı
bunu nerden cıkardınız
tam aksıne kendını kusursuz taraf olarak goren kımse o dava acar
evlılıgı sekteye ugratıyor kusurlu davranısları var dayanamıyorum dıye dava acar normalde ınsanlar
neyse sız bosanmayacaksınız esınız bellıkı bırını bulmus sız anlattınız cunku
adam ayrılmak ıstıyormus ama sız bırakmıyorsunuz bu durumda ıhanetı kabul etmıs oluyorsunuz yarın bırgun annesının yanından ayrılır kendıne de ev acar sonra aglayarak burda konu acarsınız bızde sıze demıstık derız
alıstık bu konulara
Dalga geçiyorsunuz resmen. Umarım sizin başınıza gelmezde sizde burda konu açmazsınız.Mantıklı konuşuyorum zaten.9 sene aılesıyle ılgılı sorunları cozebıldı mı barı
neyse ıyıkı beklemıssınız 9 sene yoksa aılesıyle sorunlarını cozemezdı
kendınızı kandırabılırsınız ama lutfen bıze boyle seyler soylemeyın mantıklı konusalım
9 sene ya 9 sene
burda bır konu vardı hıc unutmuyorum hepımız gulmustuk 8 sene boyunca esı akrabasıyla kendısını aldatıyordu da delıl toplamaya calısıyordu hala... ona benzettım
yahu ben nıye dalga geceyım tovbe tovbeeDalga geçiyorsunuz resmen. Umarım sizin başınıza gelmezde sizde burda konu açmazsınız.Mantıklı konuşuyorum zaten.
Biraz empati yapmaya çalışsanız? 9 Sene gerçekten çok uzun bir süre. Evet güvenmek istemiş olabilirsiniz ama 9 sene içinde bu güven hiç mi oluşmadı. Veya 9 sene içinde oluşmayan güven bundan sonra oluşur mu? Bilemiyorum ben çocuk istediğim halde eşim 9 sene beni bekletse güvenmiyorum diye, bende belki o zaman güle güle derdim. Ömür geçiyor sonuçta. Adam belki 30 yaşında baba olabilecekken 40 45'e ertelemiş bunu. Yani eşiniz sadece bunun için boşanmak isteyebilir gayet haklı bir neden.
Aldatma olayına gelince acaba yine sizin güvensizlikle alakalı duygularınızdan hissettiğiniz bir şey olabilir mi? Sonuçta boşanmayı kafaya koymuş bir adam, 1 aydır eve gelmiyor, ee instagramda engellemiş gayet normal geldi yine bana.
Biraz empati yapmaya çalışsanız? 9 Sene gerçekten çok uzun bir süre. Evet güvenmek istemiş olabilirsiniz ama 9 sene içinde bu güven hiç mi oluşmadı. Veya 9 sene içinde oluşmayan güven bundan sonra oluşur mu? Bilemiyorum ben çocuk istediğim halde eşim 9 sene beni bekletse güvenmiyorum diye, bende belki o zaman güle güle derdim. Ömür geçiyor sonuçta. Adam belki 30 yaşında baba olabilecekken 40 45'e ertelemiş bunu. Yani eşiniz sadece bunun için boşanmak isteyebilir gayet haklı bir neden.
Aldatma olayına gelince acaba yine sizin güvensizlikle alakalı duygularınızdan hissettiğiniz bir şey olabilir mi? Sonuçta boşanmayı kafaya koymuş bir adam, 1 aydır eve gelmiyor, ee instagramda engellemiş gayet normal geldi yine bana.
Şimdiye kadar sorun etmeyip bir anda sorun yaratması tuhaf değil mi?Dokuz sene çocuk için o da beklemeyebilirdi. Daha önce boşanma kararı alabilirdi.Şimdiye kadar hep güvendim ona. Bir anda sorun yapması normal değil bence.Biraz empati yapmaya çalışsanız? 9 Sene gerçekten çok uzun bir süre. Evet güvenmek istemiş olabilirsiniz ama 9 sene içinde bu güven hiç mi oluşmadı. Veya 9 sene içinde oluşmayan güven bundan sonra oluşur mu? Bilemiyorum ben çocuk istediğim halde eşim 9 sene beni bekletse güvenmiyorum diye, bende belki o zaman güle güle derdim. Ömür geçiyor sonuçta. Adam belki 30 yaşında baba olabilecekken 40 45'e ertelemiş bunu. Yani eşiniz sadece bunun için boşanmak isteyebilir gayet haklı bir neden.
iyi de hanımefendi, bazen bazı sorunlara susarız susarız sonra deriz hayır ben bu durumu artık istemiyoru. Kaç yaşında eşiniz bilmiyorum ama yolda bir baba ve çocuk görüp bile etkilenmiş olabilir. İçten içe hiç mi sorun etmiyordu, hiç mi demiyordu ben artık istiyorum diye. Size sinyalini muhakkak vermiştir.Şimdiye kadar sorun etmeyip bir anda sorun yaratması tuhaf değil mi?Dokuz sene çocuk için o da beklemeyebilirdi. Daha önce boşanma kararı alabilirdi.Şimdiye kadar hep güvendim ona. Bir anda sorun yapması normal değil bence.
9 sene guvenmediniz mi yoksa simdiye kadar hep guvendiniz mi?
İlk senelerde evet değişir diye bekledim.Konunun ailesinden kaynaklandığını biliyordu.Bana hiç bir zaman, şimdiye kadar yapamadım ama şimdiden sonra değişeceğim, bizi düşüneceğim öncelikle demedi.Açıklama yapmadan geçirtirseydim çoktan boşanma kararı alırdı.Koskoca 9 sene.
İlk yıllar hadi değişir ümidiyle sustunuz ve durdunuz çocuk konusu açılınca da geçiştirdiniz diyelim.
Sonraki senelerde ne yaptınız? Eşiniz çocuk konusunu açınca böyle böyle bir durum var sen ailenle daha ilgilisin biz hep ikinci plandayız öyle olursa çocukla baş edemem dediniz mi?
yoksa bu 9 sene içersinde hep geçiştirdiniz mi?
Açıklamanızı yaptıysanız eşiniz hala o kafadaysa onun dava açmasını beklemeden siz gidin açın.
Ama yok açıklama yapmadan geçiştirdiyseniz maalesef eşiniz haklı.
İlk senelerde evet değişir diye bekledim.Konunun ailesinden kaynaklandığını biliyordu.Bana hiç bir zaman, şimdiye kadar yapamadım ama şimdiden sonra değişeceğim, bizi düşüneceğim öncelikle demedi.Açıklama yapmadan geçirtirseydim çoktan boşanma kararı alırdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?