- 10 Nisan 2014
- 42.510
- 113.864
- 798
İnat etmişler eğlenceli olacak nişan demişler. Benden böyle bir şey istense ve benim annem yeni vefat etse ayrılırdım ben ama çocuk ona da tamam demişOf kız için üzüldüm bence şiddet gördüğü eve birdaha gitmesin dönmesin sözlüsü içinde pozitif düşündüm evlensin böyle anne babaya gitse nolurki başlıkmı kaldı görüşse evliliğini bile bozarlar basit bir nikah tamam zaten annesini iki ay önce kaybetmiş damat
Sordum bak kaçmak kurtuluş değil evlilik kolay da değil anlattım konuştuk. Abla diyor nişanlıma güveniyorum bu süreçte gerçekten çok uğraştı bana gel demedi. İlk önce arayı düzeltelim dedi. uğraşıyor dedi.Cok üzüldüm. Yetiskin,calisan biri . Ailesi resmen sömürüyor.
Hem kacmak degil ki bu durum. Koskoca kadin. Ailesi ile bagini koparsin evlensin eger kurtulmak icin evlenmiyor ise.
Bende çalışırken bekarken eve bir katkım olmazdı baba bi yol parası ateşle derdim verirdi adam yetermi derdi üstüne fazlasını verirdiCok sinirlendim gercekten.
Ben 18 yasimdan beri calisan bir insanim. Kocaman kadin oldum, calisip parami kazaniyorum ama annem babam sabah cikmadan hala sorar paran var mi cantanda, parasiz cikma diye.
Böyle bir ailenin peşe düşeceğini sanmıyorumKaçmak oluyor çünkü nikah kıydıkları anda bizim peşimize düşecekler izimizi kaybettirmemiz lazım diyor. biz evlendik diye karşılarına çıkamayız diyor
sabahtan beri başım ağrıdı üzüntüden. Ya nasıl bir kindir de kızını abisine babasına dövdürüyorsun. Kız kurtulmak için polisi arıyor yoksa kızı öldüreceklerilk kez bir kadına kaçsın diyorum
Kimse kızı kabul etmiyor Noter. Annesinden illallah etmiş herkes. düşün amcasına aradı yanımda. Kızım beni bulaştırma artık dedi
Abla olmuyor işte kaç kere gitmişler aile gelince annesi ben sizi seviyorum tamam diyormuş sorun yok diyormuş onlar gider gitmez kocasını doldurup kızı dövdürmüş babasına.Calcifer kaçmak olmaz, bu akşam aile büyükleri bir araya geldiğinde konu tatlıya bağlanmazsa kız ve nişanlısı biz nikah günü alıyoruz, ailelerimiz olarak sizleri de yanımızda istiyoruz desinler.
Akabinde de zaman kaybetmeden nikah günü alsınlar.
Bilmiyorum hangi şehirdeker ama evlensin kurtarsın iş imkanı olan çok güzel şehirler var kötü insanlar ölene bile saygıları yokİnat etmişler eğlenceli olacak nişan demişler. Benden böyle bir şey istense ve benim annem yeni vefat etse ayrılırdım ben ama çocuk ona da tamam demiş
mune hanımın yazdığı gibi nikah günü alıp evleniyorum ben desin.bu kız köle değil ya.ailenin kara koyunu kurbanı değil ya.gitsin hayatını kursunsabahtan beri başım ağrıdı üzüntüden. Ya nasıl bir kindir de kızını abisine babasına dövdürüyorsun. Kız kurtulmak için polisi arıyor yoksa kızı öldürecekler
Tamam canım. zaten benim kafam durdu anlattım bir de farklı görüşler var mı çözüm bulabilir miyiz diye açtım konuyu.bebeğim nişanlısının ailesi evini açacak o zaman. ya da nişanlısının halası teyzesi falan guvendigi biri varsa.
ama ne olursa olsun bu yasadiklari onun suçu değil. ezilip büzülerek yapmasın bunları da.
hani erkek tarafı da gördü ezerler hor görürler başıma kakarlar diye düşünmesin. bunu da söyle calcim
E o bir akşam nişanlı ve ailesi evlerine dağılınca ne olacakCalcifer kaçmak olmaz, bu akşam aile büyükleri bir araya geldiğinde konu tatlıya bağlanmazsa kız ve nişanlısı biz nikah günü alıyoruz, ailelerimiz olarak sizleri de yanımızda istiyoruz desinler.
Akabinde de zaman kaybetmeden nikah günü alsınlar.
Bende çalışırken bekarken eve bir katkım olmazdı baba bi yol parası ateşle derdim verirdi adam yetermi derdi üstüne fazlasını verirdi
Hiç kimse kızı kabul etmiyor annesi yüzünden. annesinden bütün akrabalar illah etmiş.24 yaşında yetişkin ayakları yere basan bir kızın kendisine böyle davranmalarına izin verdiği için kızdım
sorun kızın nişanlısında değil zaten ailede kimle olsa sorun çıkaracaklar bellki ki
böyle bir aile olsa ne olmasa ne pardon da... bir süre evlenene kadar ablasının yanında akrabasının yanında neyse kalsın
hemen nikah için gün alsınlar artık eşyalı ev mi tutarlar ne yaparlar evlensin gitsin
evlendikten sonra ailesiyle görüşmesin uzak dursun ve para biriktirsin sonra istediği evi tutar istediği eşyayı alır
aldığı parayı zaten ailesine veriyormuş ailesi kıza zaten eşya meşya almaz ki elindekini alan aile daha birde masraf mı yapacak zaten ailesi birşey yapmayacaktı başlık parası istemişler şaka gibi m.ö de yaşıyorlar sanki... herşeyi zaten oğlana aldıracaklardı böylesi iyi bile olmuş kız bu sayede o değişik ailesinden de kurtulur her şerde bir hayır vardır üzülmesin
dediğim gibi ben olsam ablam kuzenim arkadaşım kim varsa valizimi hazırlar ,en yakın tarihten nikah günü alır bir süre yakınımda kalır evlenir eşyalı ev tutar yaşar giderdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?