Evet malesef sehbanın çıkan demir bir aparatını fırlatmış duvara monte tv paramparça olmuş2.5 yaşındayken de tv mi kırmış
Evi guvenli hale getirmek ebeveynlerin gorevidirEvet malesef sehbanın çıkan demir bir aparatını fırlatmış duvara monte tv paramparça olmuş
Babanın öfke kontrolü yok onu biliyorumÇocukta belliki bir sorun var belki öfkeli vs...öfkesini tepkisini bu şekilde gösteriyor ....belki dikkat cekmeye calisiyor ...ben olsam bir psikoloğa götürürüm mutlaka altta yatan bir sorun vardır ...her çocuk yapmıyor sonuçta .
O zaman tv yi çocuk değil babası kırmış oluyor demek bu. Rol model olup kendi davranışlarını çocuğuna yansıtarak olaya kendisi sebep olmuş.Babanın öfke kontrolü yok onu biliyorum
Çocuk sağlıklı büyümüyor maalesef
Büyük ihtimalle ebeveynlerinden görüyor çocuk. Ya babası ya annesi sinirlendiğinde bişeler fırlatan insanlardır. Aynı şekilde çocukta rol model alıyor onları. Onlar önce kendilerini düzeltsin daha sonra çocukları düzelir.Selam hanımlar
Arkadaşımın 4.5 yaşındaki oğlu bir hafta önce 5000 tl lik tv kırmış ve bundan 2 yıl öncede aynı şekilde tv u kırmış
Buna tepki olarak baba bir haftadır konuşmuyormuş oğluyla
Çocuğum çok değişti üzülüyor saklanıyor diyor arkadaşım
Arkadaşım ağlayarak anlatıyor bunları
Çocuk çok yaramaz ama verilen tepki doğru değilde
Nasıl bir yol izlemesi gerektiği konusunda olumsuz birşeylere neden olmamak için bir fikir veremedim
Ya ne yapsın bu anne şimdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?