- 14 Ağustos 2016
- 4.559
- 21.570
- 238
- Konu Sahibi pumpkin2017
evet galiba isime dikkat etmedim ben farketmedim ama konu aynı yanı aynı kişi heralde
o konuyu ben çok iyi hatılıyorum
aynı ev taraftarı hiç olmadıgım için o konuya da aman yapmayın etmeyin yakmayın kendinizi diye yazmıstım ama ve cok yorumlar yapıldı bir belki iki tanesi olumlu diğerleri herkes yakma kendını dedi
ama konu sahıbı ısrarla ben yapacagım dedı
yapmış ve sonuç işte
ben sizin annane babane çocuk bakmak zorunda degil görüşünde oldugunuzu bılıyorum
ben aynı görüşte degilim de neyse
burada konu farklı ama
sizce de oyle degil mi ?
hani bir sürü zaman geçmemiş ki bu konu oturulup konusulmuştur ev almak kolay mı ? bak anne , baba böle böle yapalım falan diye
daha 2 ay olmuş ev alalı beraber eve çıkmışlar şimdi mi kaynana depresyona gşrşp hayatının çocuk bakmaktan ibaret olduğunu anladı ?
başta ben bakmam demesi gerekmiyor muydu ?
o konuya bende yorum yapmıştım ve çoğunluk gibi asla yapma demiştim hatırlıyorum.
galiba konu sahibi de bu yüzden ikinci üyelikle açtı bunu.tepki alacağı için.
bence burada şu var konu sahibinin kocası annesine ve karısına çocuğa annem bakacak diye baskı yaptı.bana öyle geliyor.iki tarafı da ikna etti bir şekilde.anne evladını kıramadı konu sahibi de kocasını.ama sonra anne bakamayacağını anladı kolay değil çünkü.konu sahibinin kurduğu cümleler ve bencil yaklaşımını doğru bulmuyorum.
evet aile büyükleri çocuk bakmak zorunda değil fikrindeyim hep,bana göre öyle.