- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
Daha yeni yüz yüze tanışacaklar niye böyle gezmeli turlu olmalı. Bol bol birbirlerine sarılıp konuşsunlar işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şikayet etsene bebeyim o zaman. Ne duruyorsun hodri meydan.yaw he hee
Sus iki üyelikli seniŞikayet etsene bebeyim o zaman. Ne duruyorsun hodri meydan.
He yıllardır iki üyelikle takılıyorum koca sitede umutsuz dışında kimse farketmediSus iki üyelikli seni![]()
Beni ozledigini bu kadar belli etme kizŞikayet etsene bebeyim o zaman. Ne duruyorsun hodri meydan.
Çağırmasaydın bakmazdım konuna, yorum bile yapmadım hatta konun hakkında umutsuz. Özlemek bir kenara yine geldi tipini s..evdiğim dedim... Güldük eğlendik de sıkıldım ben artık senden yav, çok bayıksın. Hep aynı hep aynı, hareket yok sıkıcısın.Beni ozledigini bu kadar belli etme kiz![]()
He he ne demezsinÇağırmasaydın bakmazdım konuna, yorum bile yapmadım hatta konun hakkında umutsuz. Özlemek bir kenara yine geldi tipini s..evdiğim dedim... Güldük eğlendik de sıkıldım ben artık senden yav, çok bayıksın. Hep aynı hep aynı, hareket yok sıkıcısın.
Caziben yok ki vahşisi olsunHe he ne demezsin
Atsam bile gsri geliyon bumerang gibisin
Yorum yapmadan duramazsin sen
Vahsi cazibeme karsi koyamiyosun kabul et![]()
Sus sus olan var olmayan var. Umutsuz bir türlü sevişemedi zaten, yarasını deşme kızın.Caziben yok ki vahşisi olsun
Kocişkomla kucak kucağa dizi izlemeye gidiyorum, sonra da sevişirim. 2.5 saat sonra görürüm yazdıklarını artık.
Kadını sen etiketlemedin mi sanarsın kudra gelmiş konuna koşa koşa yorum yapmış valla rahatsızsınHe he ne demezsin
Atsam bile gsri geliyon bumerang gibisin
Yorum yapmadan duramazsin sen
Vahsi cazibeme karsi koyamiyosun kabul et![]()
Bence direkt seks :)Gelirse şey yap bence umutsuzAğzından öp onu.
Nedenn ya?Sen rosey rainy lokmatatlisi vanessa el ele tutuşup uçurumdan atlasaniza ne olur
Yaa sizin böyle aşklı meşkli yazılarınızı çok seviyorumŞehrin İstanbul mu??? Baştan söylesenebildiğim yerden geldi
Tamam rotayı söylüyorum.
Öğleden sonra gidin ama.. Eminönüden Üsküdar'dan halic hattına bin,balatta in
St. Stefan kilisesine bir ugra (ikinci kata çik mutlaka) , balata girince kırmızı liseye çık,bakın, dön ara sokakları gez , cennet maahllesinin çekildiği yerlere faaln, renkli sokakları var. Orada bir yerde oturup sohbet edip gelen geçeni izleyin. Sonra bir şeyler yiyin, mezat sorun abilere. Öğleden sonra her saat oliyor. Satıyorum satıyorum sattım şeyleri. 10-20 liradan açıyorlar genelde mezati. Ne ararsan var . Hatta birbirinize hediye alın. Cookk keyifli bir aktivite. Hem çaylar da muessesedensonra oradaki metroyla birkaç durak eyupsultana gidin. İstersen kayiklara bin. Kayık yüz TL , kaç kişi binerseniz bolusuyorsunuz.
Sonra yürüyerek teleferiklere gidin, yakın zaten oradan. Binin teleferige Pierre loti tepesine çıkın. Boş yer bulun , varsa salep için:) inerken seyir tepesinde yanyana izleyin biraz.
Sonra yürüyerek,mezarlıktan inin . Dönüşte teleferik kullanmiyorsun ama, mezarlığın yokuşun yakinlastirici etkisiyle inadamın dinle imanla işi varsa belki eyupsultan camiine şöyle bir girersiniz. Meydanda bozacı var. Çocuğa boza alırsın...
Al sana mükemmel bir rota. Denendi onaylandı, çok da romantik bir rota.
Hatta istersen sabah Kuzguncukta falan kahvaltı yapın, Üsküdar'dan vapurla git. Kız kulesi derdim ama tadilatta su an,boşa gitme.
Bol şans
Onun niyeti var da onunla evlenen yok.mutfak ne oldu umutsuz?tadilatlara da zam geldi.keşke yaptırsaydınız önceden.evlenmeye de niyetin yok.yenge ne yapsın?
ama eğlenceli bir üye.ben seviyorum kendisini.Onun niyeti var da onunla evlenen yok.