- 19 Mayıs 2020
- 47.358
- 212.735
- 598
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ben de üzüldüm yine kitap yazmış kızcaaazYok len umurumda değilsin valla. Yengençe üzüldüm sadece laf anlatmaya çalışıyor diye.
Kiz kudra hersey iyi giderken frekanslar neyim tutarken niye boyle yapti birdennnYok len umurumda değilsin valla. Yengençe üzüldüm sadece laf anlatmaya çalışıyor diye.
Belki daha sağlıklı ilişki yaşayabileceği birini bulmuştur. Senin mıymıyını kaprisini mi çekecek adamlar? Bir parmak bal için 1 saat keçiboynuzu çiğnemiyor artık kimse.Kiz kudra hersey iyi giderken frekanslar neyim tutarken niye boyle yapti birdennn
Tutmamış frekans falan sen öyle sanmışsın sadece. İyi giden de bişey yok çünkü giden bişey yok ki iyisi olsun. Her tuzluğum var diyene hıyarınla koşuyorsun sadece.Kiz kudra hersey iyi giderken frekanslar neyim tutarken niye boyle yapti birdennn
Miymiy derken nasil yani kizBelki daha sağlıklı ilişki yaşayabileceği birini bulmuştur. Senin mıymıyını kaprisini mi çekecek adamlar? Bir parmak bal için 1 saat keçiboynuzu çiğnemiyor artık kimse.
Kiz valla bak konusmalari gorsen oyle demezsinTutmamış frekans falan sen öyle sanmışsın sadece. İyi giden de bişey yok çünkü giden bişey yok ki iyisi olsun. Her tuzluğum var diyene hıyarınla koşuyorsun sadece.
He kesin ondandır.Kiz valla bak konusmalari gorsen oyle demezsin
Tam oskarlik oyuncuymus yada cumartesi gunu ona hic mesaj atmayip gezmistim tum gun o yuzden umursamadigimi falan mi düşündü acaba
Feci bir iletişim şeklin var heriflerle, bayıyorsun yavri, şu 18 lik genç kız tavırların hem samimiyetsiz hem de bayık geliyor.Miymiy derken nasil yani kiz
Cocukta bana hep miy miy olmasan harika bi kadınsın derdi
Konusmalarimizi gormedin ki nerden biliyorsunFeci bir iletişim şeklin var heriflerle, bayıyorsun yavri, şu 18 lik genç kız tavırların hem samimiyetsiz hem de bayık geliyor.
Yok yaptirmadik ulkecek ekonomik krizdeyiz ne mutfagiO değil de üst kata mutfak yaptınız mı? Anneniz halen ısrarla abinizle mi yaşamak istiyor.
Seni tanıyorum . Kafa yapını, dünya görüşünü, yaşam tarzını biliyorum. Yeter.Konusmalarimizi gormedin ki nerden biliyorsun
Durduk yere bu cocuk niye boyle yaptiSeni tanıyorum . Kafa yapını, dünya görüşünü, yaşam tarzını biliyorum. Yeter.
Sen yapamayacaksın bu işleri umutsuz, yengen sana köyden birini bulsun evlen.Durduk yere bu cocuk niye boyle yapti
Anlaşıldı, sevgilisine atacak yalan bulamadı adamcağız ondan gelemedi.umutsuzvaka01 gelecegim deyip gelmedi yeni konunuzdaki bu sirtlan beyefendi değil mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?