Ne yapmalı???( yazım uzun kusura bakmayın)

ayy canım durumuna çok üzüldüm yaaa bu nasıl bi adam biletleri tabikii o alacak.. hem zizi istanbula kadar getirdi diye surat yapmaya hakkı yok.. anladığım kadarıyla ailesine daha çok dğer weriyor ve sana değer wermiyor.. yanii hadi annene wermesin değer diyelim en azından senin hatrına sırf sana değer werdiği için sewe sewe yapmalı herieyi...

hediyeymiş oymuş şuymuş bu da önemli deil hiç almasın isterse amaa cimrilik yapmasın bari bi dışarı çıktığınızda para wermekten çekinmemeli bi adam..

bu tür adamlar ewlendikten sonra daha beter oluyorlar. benim ablamda flört ettiği sıralarda kesinlkle kocası para harcamazdı yemek yedirmeden gezdirir dururdu.. şimdi noldu bişey istese anan alsın, kuaföre gidicem kaşlarımı aldrcam dese anan wersin parayı vs böyle yanii...

ayrıl unut gitsin bundan ne köy ne de kasaba olur...

Iyı yapmışsın canım buraya yazmakla. Sen bilirsin ama boyle adamla boyle ailesiyle kaynanayla omur geçmez. Bırak ne halleri varsa görsünler

evlenmek zor gerçekten. ne zaman maddi konuar başlıyor o zaman insanlar yüzünü gösteriyor. boşuna dememişler insanlar kedindi yolculuk da ve alışverişte belli eder diye.

Iyı yapmışsın canım buraya yazmakla. Sen bilirsin ama boyle adamla boyle ailesiyle kaynanayla omur geçmez. Bırak ne halleri varsa görsünler

aynı şeyi arkadaşlarına yapardı aslında. bir yere giderlerdi hesap buna kaldıysa arkadaşlarının arkasından demediğini bırakmazdı. harcadığı paranın lafını yapan insan o yada bir başkası sizce ilerde eşine de aynısını yapar mı ? bazı erkeklerde dışarıya eli açıktır onlara laf etmez ama karısı bir şey alsın ona laf eder.

kadınları anlamak zor diyorlar ama değil bence erkekleri anlamak tanımak zor

annem de aynen sizin gibi diyordu. bu çocuk ilerde birşey istersin git annen alsın der demişti. zaten annen 10 bin çksin bile dedi.
mertlik bozulmuş ya. eskiden erkekler ne sahip çıkarlarmış sevdikleri kıza bu zamnada öylesi az

Canım benım fikrime gore adam cımrı kendi cebinde akrep var. Yarın oburgun evlenınce kavga gurultuyle bir Iskender yersiniz mesela.ben şahsen uzak dururdum

evet kesinlikle yanı şeyi yaşamışız. beni de öyle boynu bükük bıraktı. bana da dedi kuzenim ısmarladı. kuzeni öğrenci diğer kuzeni kız. bu varken onlar mı ısmarlıycak allah aşkına

aynen canım annen çok doğru demiş.. hem annenin 10 bin çekip çekmemesi ona mı düşmüş Allahım yaa Annenin parasından ona ne yani.. sinir oluyoprum böyle insanlara..

tamam yeri gelir sen de ödersin ama senin dediğin gibi kadınlar kendilerişnin önemsendiğini görmek ister.. bari annenin yanında bu terbiyesizliği yapmasaydı.. benm nişanlımda böyle yapsa kuzenleryle ablasyla yiyip içse bana gelince cimrilik yapsa ben de dayanamam yani..

bence hiç barışma bırak canım yaa ilerde uğraşacağına şimdi bırak gitsin..

Bazı arkadaşlar annenizin biletleri alsın demesine takılmış ama anneniz zaten bunu pürüz çıkarmak için yapmamış ki.
Siz o kadar gidiyorsunuz onların yanına, onların da sizin gönlünüzü hoş tutması lazım. kaldı ki tanışmaya geldiğinde bile birşey getirmemiş. ne kadar ayıp bir davranış. Bir çiçek hiç olmadı çikolata alıp getirmesi lazımdı.
Bütün fedakarlıkları siz yapmışsınız. 2 yıl o adama çok bile. Kesinlikle ayrılık kararınızdan vazgeçmeyin.
Evlendiğinizi düşünemiyorum bile.
Evin masraflarına bile para vermez bu adam.
İyi ki ayrılmışsınız,isabetli bir karar olmuş.

Hiç sevmem ya cimri adamı,çok itici bence
Siz bir daha düşünün ,ayrıldıysanız da daha uzatmayın bu işi bence..Daha insan en baştan böyle davranır mı...

Cimrilikten daha onemli bi sorun daha var bence nişanlında o da ailesine herşeyi anlatması ve arkanızdan konuşması çok kötü bi davranış hic bir erkeğe yakışmiyor.. hayat geçmez böyle bi insanla

allah kimsenin başına vermesin benim başıma geldi ben çektim daha da kimseye çektirmesin

hurmuz canım şimdi bu erkek arkadaşınla son durum nedir.telefondan konuşuyorsunuzdur eminim..

ne yapacaksınız..ne diyor erkek arkadaşın..
senin kararların ne yönde..

hurmuz canım şimdi bu erkek arkadaşınla son durum nedir.telefondan konuşuyorsunuzdur eminim..

ne yapacaksınız..ne diyor erkek arkadaşın..
senin kararların ne yönde..

bitti artık. en son annemle telefonda konuştular. annemin telefonda konuşmasına müsade etmedi. çok saygsızdı. sevgililer günün de de mesaj attı. açıkcası hiç beklemiyordum. çünkü sevgililer günü falan anlamzdı. bende benim ailemi kendi ailesinin diline dolayan , annemin arkasından konuşan insanlarla işim yok dedim. daha da görüşmüyoruz. ama hala face şifresini değiştirmedi. ben yolun açık olsun falan dedim ama hiç o bana bu tarz temennilerde bulunmadı. face de kuzeniyle yazışmalarını okudum. bişey konuşmamışlar ama genel itibari ile morali bozuktu. tekrar arar diye düşünüyorum

Çok itici bir tipmiş,evlilikte de hiç çekilmez bu,hala nasıl uzatıyorsun bağlı değilsin ki bu varyemez cimriye

Son düzenleme:

Sende herseyi annene soruyorsun ve annen ise karisiyor. Ben olsam hiç kimseye muhtaç olmadigimi gösterirdim ve kendi biletimi kendim alirdim. Ayrica annende bi tuhaf, kusura bakmada, çiktiktan sonra eve geldiginizde "ne yiyip içtiniz, ne aldiniz" sorusu gerçekten çok tuhaf ve anneni biraz bir maddiyatçi olarak gösteriyor. Ben esim ile kaç yil çikmistim annem bu soruyu hiç bir zaman sormadi.

Bak daha önceki konundada erkek arkadasini yalnis bulmustum ve ayrilmanizi dilemistim, erkek arkadasin cimriden daha çok saygisiz biri fakat bu ayrilma nedeni ne ya? Görümcenin esi birseyler yapti diye erkek arkadasindami yapmasi gerekiyor? Arada bag bile yok, olsa bile, ikisi birer birey ve ayri karakterlere sahip. Görümce ne yapsin? Kardesini çiçek almaya zorlasinmi? Gerçekten bir iliskiye 3uncu sahisin yönetmesiylemi olur?

Ben ikinizde kusur buluyorum. Sen biraz (annende seni dolduruyor) fazla maddiyatçisin, o'da saygisiz (yalniz yasayan anneye 10000 lira kredi çekmesini istedi). Bana sorarsan bu is yürümez.

Ha bu arada, bu geri dönüsteki bilet isini çook ama çook ayip buldum. Annen orda resmen yalan söyledi sirf oglan bilet alsin diye ya o sizi geri eve biraksin diye. Ben erkek arkadasin yerinde olsam, bende biraz morali bozuk bir sekilde eve götürürdüm sizi.

annem zaten başından beri onaylmaıyordu ve ben her eve geldiğimde çok açım yemek var mı diye soruyodum ki gerçekten sabahtan akşama kadar dolaşırdık ve ben ona gel bişeyler yiyelim dememe rağmen ne kendi yerdi ne de benim yememe müsade ederdi. parası yokmuydu ? hayır vardı. devlet memuruydu. ama benim için önemli değildi zaten karnımın aç olduğunu ben söylemiştim ona da ısmarlamayı düşünüyordum.

2. si ne aldınız sorusuna cevap veriyorum. ikiz kardeşim var onun da erkek arkadaşı var. ve sürekli hediye alıyo. benimki de tam tersi olduğu için annem soruyordu. çünkü ben üzülüyodum. moralim bozuluyodu. yüzüm düşünce de annem bir sorun olduğunu anlıyordu.

ayrılma nedenine gelince. zaten ailesi başından beri istemiyordu. ama oğullarını kıramıyolardı. bizi kendi evlerine annesi davet etmedi. erkek arkadaşım davet etti. ve biz oraya gittiğimizde ablası bana çok soğuk davranıyodu.

görümce de her defasında sürekli aynı şeyleri söylüyor. bu zamanları güzel geçirin diye. ben sordum ona nasıl güzel geçiricez abla ne demek istiyorsun ne yapalım yani dedim. kaç defadır aynı şeyi söylüyorsun. ne yapmamız lazım siz ne yapıyodunuz dedim.
o da ona cevabn benim eşim bana çiçekler alırdı süprizler yapardı dedi.

iyi de bunları bana neden anlatıyor. ben onun kardeşinden bu zaman a kadar süpriz hediye görmedim ve bunları kendi de biliyo. kardeşinin romantik olmadığını da biliyo. bende bu konudagerçekten hassasım. çünkü etrafımda arkadaşlarımda hep göüyorum imreniyorum onlara. bende istiyorum sevgilim bana çiçekler alsın süprizler yapsın. eli boş da gelse birden karşıma çıksın ama yok. ben zaten onun 2 yılda alışmıştım bu huylarına. artık umursamıyodum ama ablası bana öyle nisbet yapa yapa anlatınca umursuyomuşum demek ki içime işlemiş.

bilet konusuna gelince. annem nerde yalan söylemiş. yorum yaparken üslübuna dikkat et. yalan söyledi demek ne demek.annem rahatsız ayaklarından haziranda ameliyat olacak. ayakta duramıyor ve sürekli sandalye de yada koltukta ayaklarını sarkıtarak oturamıyor. biz onunla biletleri aldık. otobüsün kalkmasına 5 saat vardı. 5 saat de annem dayanamam dedi. onun üzerine gitti biletleri kızgınlıkla iptal etti ve küfür eder gibi de ankaradan istanbula döndük.

o bana önceki akşamda dedi. 7 yaşında kuzeni varmış arabaya binerken bilet abi al benzin parası koyarsın diyormuş.

kısacası sana şöyle söyliyim. biz ilk defa ankaraya gittik. ilk dafa böyle bu şekilde misafir olduk. ama hep karşı taraftan bir beklenti içinde. bizim aile de misafir gelir gider hiç eli cebine attırılmaz ve gittikten sonra da aile içinde dedikodu yapılmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…