Ne yapmalı?

Ohhh ohhh... kp baya coşmuş. Sen en iyisi eşini ikna et.

Ben anlamadim sanki cok buyuk bir sorun varmis gibi yazmissiniz ama sorun zaten bastan kabul edip ayni evde yasamanizla ilgili.

Yani cocuk yapmama karari falan niye ki? Madem ayni evdesiniz hem kv cocugunuza da bakmada yardimci olur, sonucta calisip kariyer yapma dusunceniz de yok.

Ayri eve cikmak istiyorsaniz da bunu esinizden rica edin ve kabul ettirmenin bir yolunu bulun maddi durumu varmis.

Yani pilavdan baslayip biliyorum hepiniz cek git diyceksinize getirmeniz tuhaf olmus. Siz zaten bosanmak istiyorsunuz ki bunu babaniza soylemissiniz . Madem oyle tabii ki cocuk olmadan bosanin ama aslinda bosanmak da istemiyorsunuz ki illa cocuk olacak diyorsunuz.

Yani o pilav guzel olsa sorun olmayacak miydi inanin anlamadim.

Kendim ettim kendim buldum şarkısını evde dolana dolana söyleyin canınız sıkıldıkça.Yapacağınız başka reel adımlarda var ama,yapabilirmisiniz bilemiyorum.

Şöyle söyliyim birikmişlikler hep bu hale getirdi. Eşimi seviyorum ama boşanamam çünkü akraba. Çocuk istiyorum çünkü boşanamıyağımı biliyorum. Sorun en başta kabul etmemde kp bemi diper eltilerimle kıskandırıyo. Bana karşı kini var bundan dolayı. Bilmiyorum kafam karışık

Esinizle aranizi iyi tutun onu ikna edin baska eve cikin bu sizin hakkiniz, madem esinizin maddi durumu buna uygun. Hakkinizda hayirlisi olsun.

Bir kere kararlı bir duruş sergilemelisiniz.Ayrı eve çıkmak istediğinizi eşiniz biliyor ama,ailesinden çekiniyorsa.Bu talebinizi eşinizle birlikte herkesin bir arada olduğu bir ortamda dile getirin.Boşanmanızı istemiyorlarsa kendi ailenizdende destek olmalarını isteyin.Valla hiçte çekinmeyin söylemeye.Ben kayınbabanın ve kaynananın olduğu bir ortamda banyo yapmaya çekiyorum.Eşimle aram bu yüzden bozuluyor.Yaptığım herşeye karışılıyor,beğenilmiyor,yemek bile yiyemiyorum.İstediğim gibi eve misafir davet edemiyorum,bir yere rahat gidemiyorum.Ben bu şekilde yaşamaya devam etmek istemiyorum diyeceksiniz.Olay çıkartırlarsada çıkartsınlar önemli değil.Ama,ailenizde size destek olmalı yani.Arkanızda durmadıklarını bilirlerse hiç tınlamazlar.Konuşma sonrası reddetseler bile eşinizle beraber ayrı ev tutup çıkın.Küsseler bile sonra mecbur barışırlar.Sizin babanız akraba diye ses etmiyorsa.Onlarda akraba diye boşatmaya kalkamazlar herhalde.

Yemek konusunda Patavatsiz yorumlari sevmiyorum pek. Yedigim yemek kotu olsa bile nezaketen eline saglik guzel olmus derim. Bu tur insanlar genelde sukursuz oluyo. 1 parca ekmege muhtac yokluk gorseler o zaman ayni seyi yapabilirler mi acaba. Yaptigim yemege senin gibi yorumlar aldigimda onemsemem. Bi baskasina yapildigini gordugumde de kiziyorum.

Eşi ile ayrı eve çıkmak istediğini söyledi diye kayınbaba bir gece ikisinide birden kapının önüne koyuvermişti bir arkadaşımı.Ama, onlar aralarında anlaşıp hem fikir oldukları için.Birkaç gün akrabalarında kalıp,bu arada evlerini tutup,eşyalarınıda yerleştirip,evlerine geçtiler kısa sürede.Yani önceden hazırlıklıydılar olabileceklere.Sonra çok sürmedi geri barıştı kayınbaba.Hatta çocuklarına bile yıllarca baktılar gelin çalışıyor diye.Hem eşinizin hem sizin kararlı olmanız.Ortak hareket etmelisiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…