Ne yapmalı

Bişe sorcam filörtte başkalarıyla da filört edemiyor muyduk? Bizim zamanımızda öyleydi sanki bu işler? Değişti mi?

Ben etmiyordum. Zirt pirt sevgili, flort degistirirdim oyle cook uzun surmezdi ilişkilerim ama en azindan siraya koyardim yani, oyle ayni anda 2 veya daha fazla yapmiyordum ya. 😁 Yapani da istemezdim farkedersem. 😬

Konu sahibine yazmayi unuttum. 🙄
Adam benim icin direkt 👎🏽👎🏽👎🏽
Ama goruntulu de pat diye aranmaz bi de acmadigi halde ikinci defa... 😢

Bu adamla biz biraz yakınlaştık nasıl desem sarıldık dipdipe oturduk yani buna rağmen soğuk olması komik değilmi
Ben etmiyordum. Zirt pirt sevgili, flort degistirirdim oyle cook uzun surmezdi ilişkilerim ama en azindan siraya koyardim yani, oyle ayni anda 2 veya daha fazla yapmiyordum ya. 😁 Yapani da istemezdim farkedersem. 😬

Konu sahibine yazmayi unuttum. 🙄
Adam benim icin direkt 👎🏽👎🏽👎🏽
Ama goruntulu de pat diye aranmaz bi de acmadigi halde ikinci defa... 😢

insan merak eder yine de ne olsa da ayıp yaptığı
Adamın hayırdır diye bi tepki vermesi teklifsizce, sormadan görüntülü aradığınız için olabilir. O yuzden bunu bidaha yapmayın. Mesaj atsanız böyle bi tepki almazdınız. Üstelik o geceden sonra aramanız, kontrol etme amaçlı aradığınız izlenimi vermiş ve gıcık olmuş olabilir. Açmadıysa, tekrar arayan siz olmayın. Açmadıysa dönüş yapması gereken o. Panik halinde , kaybetmekten korkarcasına hareketleriniz var. Bu adama itici gelir. Bu davranışlarla kimseyle düzgün bi ilişki yaşayamazsınız. Adam zaten size bi sorumluluk hissetmiyor ki kızlarla, gece yemeli içmeli takılıyo ortamlarda. Size de bi söz hakkı vermiyor çünkü sevgili bile değilsiniz. Zorla güzellik olmaz. Israrla görüntülü aranmaz. İnsafsız ve vicdansız da değil o kişi. Çünkü size bi sorumluluğu yok. Sizi kandırmış değil. Sözler verip kullanıp ortada da bırakmadı. Ayrıca neyi merak ediyosunız ki adamın başına bişey mi geldi de merak ne alaka. Adam gayet iyi belli ki; mesajlara cevap veriyor, sadece sizle konuşası yok. Bunu da belli ediyor. Siz de bunu görün. İlgisi başka yerde ki olabilir. Bi ilşkiniz yok ama duygularınız var ve tek taraflı gibi duruyor. Bunu kabullenin. Flört sevgililiğe dönmeyebilir, Sadece bi deneme süreci flört. Adam belki sizde aradığını bulamadı. Siz de onda aradığınızı bulamayabilirdiniz, o zaman kendinizi geri çekerdiniz. O zaman vicdansız ve insafsız mı olacaktınız? Hayır tabiki. Böyle düşünün. Biraz uzun oldu ama farkındalığınız olsun diye yazdım. Umarım bakış açınız değişir. Size soğuk yapanın üstüne üstüne gitmeyin siz değerlisinz.

İnsan flörtünü merak eder bilmiyorum siz mi genişsiniz ben mi yanlışım
Merak etmesine eder ama merak etti bahanesiyle goruntulu aramaz, msj atar ya da normal arar, sizin niyetiniz merak gidermek degil. Kendinizi ne kadar kandirabilirsiniz onu bilemem ama bizi kandiramiyorsunuz, nitekim cocugu da kandiramamissiniz belli ki 😂😂😂

Sevgilim dahi müsait misin diye sormadan görüntülü arayınca açmıyorum. Flörtüm arada artık flörtüm olmaz. En nefret ettiğim şeydir abuk sabuk rahatsız edilmek.

Back
X