- 2 Haziran 2019
- 332
- 652
- 103
- Konu Sahibi civilenginar
-
Söylemenizi gerektirecek bişey yok sonuçta sizinle evlenecek abilerinin aynı anneden olup olmaması bunu etkileyecek bi faktör değil ilerde sorarsa da anlatmak aklıma bile gelmedi biz kendimizi farklı anneden diye ayırmıyoruz ki falan dersinmerhaba hanımlar, aslında basit ama kafama takılan bir konuyu çözüme kavuşturmak için bu konuyu açmak istedim.
bir süredir devam eden bir ilişkim var, ortak arkadaşımız aracılığıyla tanıştık. sevgilim polis, eğitim süresi bitince isteme, söz olsun istiyoruz. sevgilimden yana sıkıntım yok. aklıma takılan şey benim iki abim var ama annelerimiz ayrı. abimlerin annesi küçükken vefat etmiş, sonrasında babam annemle evlenmiş. ben bile bunu 15-16 yaşıma kadar bilmiyordum. sevgilime de bahsetme gereği duymadım, zaten öz kardeşiz annelerimizin farklı olması kimse için bir sorun teşkil etmedi, etmemeli de zaten. annemin ailesi de abimleri her zaman benden bile üstün tutarlar.
sorum şu; işler ciddileşmeye başladıkça aklıma takılıyor, söylemesem bu durumu ileride öğrense neden söylemedin der mi? söylesem acaba annem hakkında ayrım yapıyor mu gibi soru işaretleri olur mu diye düşünüyorum. işin aslı ben söylemek istemiyorum ama ne yapmalı?
aslında başta aklıma bile gelmedi bu, bir süredir ilişkimiz devam ediyor şimdi söylersem de neden en baştan söylemedin gibi bir şey söyler mi diye düşünüyorumNeden gizlediğinizi anlamadım, ne var ki bunda?
Bence soyle canım. Evlilik gibi önemli bir ilişki icin aranızda saklı birsey kalmasın.merhaba hanımlar, aslında basit ama kafama takılan bir konuyu çözüme kavuşturmak için bu konuyu açmak istedim.
bir süredir devam eden bir ilişkim var, ortak arkadaşımız aracılığıyla tanıştık. sevgilim polis, eğitim süresi bitince isteme, söz olsun istiyoruz. sevgilimden yana sıkıntım yok. aklıma takılan şey benim iki abim var ama annelerimiz ayrı. abimlerin annesi küçükken vefat etmiş, sonrasında babam annemle evlenmiş. ben bile bunu 15-16 yaşıma kadar bilmiyordum. sevgilime de bahsetme gereği duymadım, zaten öz kardeşiz annelerimizin farklı olması kimse için bir sorun teşkil etmedi, etmemeli de zaten. annemin ailesi de abimleri her zaman benden bile üstün tutarlar.
sorum şu; işler ciddileşmeye başladıkça aklıma takılıyor, söylemesem bu durumu ileride öğrense neden söylemedin der mi? söylesem acaba annem hakkında ayrım yapıyor mu gibi soru işaretleri olur mu diye düşünüyorum. işin aslı ben söylemek istemiyorum ama ne yapmalı?
aslında başta aklıma bile gelmedi bu, bir süredir ilişkimiz devam ediyor şimdi söylersem de neden en baştan söylemedin gibi bir şey söyler mi diye düşünüyorum
aslında başta aklıma bile gelmedi bu, bir süredir ilişkimiz devam ediyor şimdi söylersem de neden en baştan söylemedin gibi bir şey söyler mi diye düşünüyorum
Laf arasında söyle işte abimlerin annesini vefat yıldönümü falan de. Aaa anneleriniz farklı mı derse evet bahsetmemiş miydim dersinaslında başta aklıma bile gelmedi bu, bir süredir ilişkimiz devam ediyor şimdi söylersem de neden en baştan söylemedin gibi bir şey söyler mi diye düşünüyorum
Ailelerle ilgili aranızda hiç konuşma geçmedi mi? O süreçlerde söylenir ama öyle aman aman illa bilmesi gereken bir durum değil. Öğrendiği zaman baya şaşırırmerhaba hanımlar, aslında basit ama kafama takılan bir konuyu çözüme kavuşturmak için bu konuyu açmak istedim.
Söyleyebilirsiniz bence en azından neden bana söylemedin demez ilerdemerhaba hanımlar, aslında basit ama kafama takılan bir konuyu çözüme kavuşturmak için bu konuyu açmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?