ne yapmalı

dertli45

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
243
73
28
34
kızlar selam

1 aylık evliyim. salı akşamı annemler gelecek ilk defa misafirliğe alt katımda kvler oturuyor onlar şuan şehir dışındalar işleri nedenyle sadece bekar görümcem var onlada aramızda sorun yok iyiyiz.

Annemler gelince çağırmak istemiyorum. çünkü nereye gidersem hep götürüyorum evlendiğimzden beri tek ağırlamak istiyorm misafrlerimi.

çağırmasam ayıp olur mu sizce ya da eşime mi diyim?

Tabiki ayıp olur ailesi yanında değil yanlız ve sen üst katındasin

Gelsin bence ne zararı varki zaten aranızda iyiymis :)

Siz yinede söyleyin belki o rahatsız olup gelmek istemez. Anlayışlı biriyse şayet.

Bence ayıp olmaz, ben senin görümcen olsam bozulmazdım
Ama görümcen nasıl biri alınır mı bilemem tabi..

sadece akşamlık zaten sürekli görümcemleyız :)

Sadece gorumcen var galiba ama ona da haberi olacagi icin ayip olur. Ya beraber asagi inin, misafirligi kisa tutun ya annenle birlikte disari cikin , ya da annemin asagi inmesi uygun olmaz dersen gorumceni kisa sureli caya cagirabilirsin.

Son düzenleme:

ama ayıp olmaz mı ben olsam vicdanım sızlar üstelik kız aşağıda tek başına .Hem sana ne zararı olur ki aksine yardım eder diye düşünüyorum.

Aranızda iyi ise bu sekilde aranız bozulabilir hem sizde rahatça edemezsiniz bence... peki eşiniz sormicak mi kardeşim nerde yanlız diye

akşama annemler gelecek
yemekten sonra çay içerken sen de gelmek ister misin gibi bişey söylemelisin bence.
yemekte yalnız olursunuz sonrasında da sen çağırınca gelir.

Valla ben gorumcen olsam darilirdim:)

Ailenle yalnız olsan ne fark eder yanında bi kızcağız olsa ne farkeder Yalnız olup da ne yapacaksınız Kırma kızı Çağır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…