ne yapmalı

Ben görümcen olsam darılmazdım bana göre ayıp olmaz aynı binadasınız diye her misafirine eşlik edecek halleri yok ya insan birazda yalnız takılmak ister Çok aklınıza takılırsa yemekten sonra çaya falan davet edersiniz

Cagirma

Cünkü cagirsrsan alisirlar ve birgün annenler geldiginde cagirmak istemesen laf olur

Bastan alistirma bosver ..

Ailenle tek vakit gecir , sonrasinda bozulursa laf ederse sendeki deki aaaaa hicaklima gelmedi canim

Gelsinde çalıştır
Annenlere göster otoriteni

Siz yinede söyleyin belki o rahatsız olup gelmek istemez. Anlayışlı biriyse şayet.

Bence ayıp olmaz, ben senin görümcen olsam bozulmazdım
Ama görümcen nasıl biri alınır mı bilemem tabi..

Sadece gorumcen var galiba ama ona da haberi olacagi icin ayip olur. Ya beraber asagi inin, misafirligi kisa tutun ya annenle birlikte disari cikin , ya da annemin asagi inmesi uygun olmaz dersen gorumceni kisa sureli caya cagirabilirsin.

ama ayıp olmaz mı ben olsam vicdanım sızlar üstelik kız aşağıda tek başına .Hem sana ne zararı olur ki aksine yardım eder diye düşünüyorum.

Aranızda iyi ise bu sekilde aranız bozulabilir hem sizde rahatça edemezsiniz bence... peki eşiniz sormicak mi kardeşim nerde yanlız diye

Tabiki ayip olur gelsin kiz ne yapiyor sana sonrada cadi gorumce olup cikiyorlar

akşama annemler gelecek
yemekten sonra çay içerken sen de gelmek ister misin gibi bişey söylemelisin bence.
yemekte yalnız olursunuz sonrasında da sen çağırınca gelir.

Valla ben gorumcen olsam darilirdim:)

Ailenle yalnız olsan ne fark eder yanında bi kızcağız olsa ne farkeder Yalnız olup da ne yapacaksınız Kırma kızı Çağır

Cagirma

Cünkü cagirsrsan alisirlar ve birgün annenler geldiginde cagirmak istemesen laf olur

Bastan alistirma bosver ..

Ailenle tek vakit gecir , sonrasinda bozulursa laf ederse sendeki deki aaaaa hicaklima gelmedi canim

kızlar annemlere geçenlerde hep giderken onuda götürdüm

çağırmak istemiyrm kızlar o yüzden baştan nasıl alışılırsa öyle gider çünkü
çağırsam gerçektn yardım eder ama ailemle yalnız vakit geçirmek istiyorum.

birde çağırmsam tepki verirse grçekten bozulurum .

Eşime hiç bşey demeyip çağırmamak aslında aklımdn geçen ama içimde rahat olmayacak

Annenlere de götürmeyecektin o zaman
Baştan dediğin o kısım aslında
Neyse istemiyosan çağırma, zorunda değilsin ama madem öyle yanında da her yere götürme

Ailenizin geleceğini laf arasında söyleyin ama çağırmayın.
Eğer söylemeyip hemde çağırmazsanız alınabilir.

Kaç yasinda
Sen cagir eger anlayisli biriyse zaten kendi rahat edemez gider ama sen cagir
Yada yaptigin yemekten bi tepsiye koy ona gotur istersen gel rahat edemezsin diye yemegi burata getirdim ama istersen gelebilirsin de

Çağırma niye bu kadar vicdan yapıyorsun ki gittiğin her yere de götürme bu kadar alıştırılmamalı sonra çok beklenti olur

Her yere beraber gidip ailen gelince çağırmaman ayıp olur bence.
Çünkü zaten sen beklenti oluşturmuşsun.
Biraz mesafe koymayı dene ki böyle durumlarda ikilemde kalmayasın.

Bence de gelmesin ya. Herkes ailesiyle yalniz vakit gecirmek ister.. Esin degil ki bu. Gorumcen ne alaka yani.. Belki sizin aile ici farkli konulariniz var konusacak.. Onun tavri ne bu konuda? Hep kendi mi takiliyo senin pesine yoksa sen mi dahil ediyosun her planina? Sen dahil ediyosan da kendi kendine geliyosa da,her iki durumda da yani aileni agirlayacagin gun de kendisi gelir ben soylyim..

bence bi arkadasinda dedigi gibi annemler yemege gelicek,istersen sende yemek sonrasi caya gel diyebilirsin agiz ucuyla..iyiyken kotu olmayin,cagirin nolcak.

bende kayınvalidem altı üstlü otuyorum ve en nefret ettiğim konu misafir gelince çağırmak ve çağırmamak arasında kalmak :) ama çağırmıyorum sonrada gelen misafırler illa ara gelsin bir görelim diyorlar kayınvalidem herkez tarafından sevilen iyi biridir.misafırım gelince herseyi yapar hazırlar bana sabahtan bırakır... ve gelen hiç bir misafirede ben yaptım demez üstüne üstlü kızım eline sağlık hepsi çok güzel olmuş der :) soranlara hepsini kızım yaptı de

annenler gıtmeden en son ın asagıya kahveye cagır canım...şımdı çağırmamakda olmaz....ama sen de haklısın ınsan aılesıyle yalnız olmak ıster...en ıyısı once ses etme annenler gelsınler yemekten sonra cayda yada sonra kahvede ın asagıya cağır...
ayrıca annenlere gıderken nıye onu göturdun anlamadım ne alaka yanı

Her akşam yemeğe çağırıyorsan çağırman lazım

Ama akşam ayrı ayrı yemek yiyorsanız gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…