- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Gelsinde çalıştır
Annenlere göster otoriteni
Siz yinede söyleyin belki o rahatsız olup gelmek istemez. Anlayışlı biriyse şayet.
Bence ayıp olmaz, ben senin görümcen olsam bozulmazdım
Ama görümcen nasıl biri alınır mı bilemem tabi..
Sadece gorumcen var galiba ama ona da haberi olacagi icin ayip olur. Ya beraber asagi inin, misafirligi kisa tutun ya annenle birlikte disari cikin , ya da annemin asagi inmesi uygun olmaz dersen gorumceni kisa sureli caya cagirabilirsin.
ama ayıp olmaz mı ben olsam vicdanım sızlar üstelik kız aşağıda tek başına .Hem sana ne zararı olur ki aksine yardım eder diye düşünüyorum.
Aranızda iyi ise bu sekilde aranız bozulabilir hem sizde rahatça edemezsiniz bence... peki eşiniz sormicak mi kardeşim nerde yanlız diye
Tabiki ayip olur gelsin kiz ne yapiyor sana sonrada cadi gorumce olup cikiyorlar
akşama annemler gelecek
yemekten sonra çay içerken sen de gelmek ister misin gibi bişey söylemelisin bence.
yemekte yalnız olursunuz sonrasında da sen çağırınca gelir.
Valla ben gorumcen olsam darilirdim:)
Ailenle yalnız olsan ne fark eder yanında bi kızcağız olsa ne farkeder Yalnız olup da ne yapacaksınız Kırma kızı Çağır
Ben görümcen olsam darılmazdım bana göre ayıp olmaz aynı binadasınız diye her misafirine eşlik edecek halleri yok ya insan birazda yalnız takılmak isterÇok aklınıza takılırsa yemekten sonra çaya falan davet edersiniz
Cagirma
Cünkü cagirsrsan alisirlar ve birgün annenler geldiginde cagirmak istemesen laf olur
Bastan alistirma bosver ..
Ailenle tek vakit gecir , sonrasinda bozulursa laf ederse sendeki deki aaaaa hicaklima gelmedi canim
Annenlere de götürmeyecektin o zamankızlar annemlere geçenlerde hep giderken onuda götürdüm
çağırmak istemiyrm kızlar o yüzden baştan nasıl alışılırsa öyle gider çünkü
çağırsam gerçektn yardım eder ama ailemle yalnız vakit geçirmek istiyorum.
birde çağırmsam tepki verirse grçekten bozulurum .
Eşime hiç bşey demeyip çağırmamak aslında aklımdn geçen ama içimde rahat olmayacak
kızlar annemlere geçenlerde hep giderken onuda götürdüm
çağırmak istemiyrm kızlar o yüzden baştan nasıl alışılırsa öyle gider çünkü
çağırsam gerçektn yardım eder ama ailemle yalnız vakit geçirmek istiyorum.
birde çağırmsam tepki verirse grçekten bozulurum .
Eşime hiç bşey demeyip çağırmamak aslında aklımdn geçen ama içimde rahat olmayacak
kızlar selam
1 aylık evliyim. salı akşamı annemler gelecek ilk defa misafirliğe alt katımda kvler oturuyor onlar şuan şehir dışındalar işleri nedenyle sadece bekar görümcem var onlada aramızda sorun yok iyiyiz.
Annemler gelince çağırmak istemiyorum. çünkü nereye gidersem hep götürüyorum evlendiğimzden beri tek ağırlamak istiyorm misafrlerimi.
çağırmasam ayıp olur mu sizce ya da eşime mi diyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?