Ne yapmalııı

Özür diliyor, hata diyo. Buradan dönülmez değil mi.. Yapıcı yaklaşmak aptallık olır
Kardeşinizin ne hissettiğine bağlı. Affedebilir. Ama bunun devamı da gelebilir. Hiçbirşey eskisi gibi olmaz elbette. Belki de çok ciddi pişmanlığı yaşar gelininiz ve aklı başına gelebilir. Sizin kardeşinize yapacağınız en büyük yardım her ne karar verirse versin yanında olduğunu destek olduğunu hissettirmeniz. Aldatma bana göre affedilemez bir suçtur. Ama işte bana göre..

Mesajlarin içeriği onemli. Gercekten pisman mi bu onemli..
Niye erkegin cebinde mesaj okuyan her kadin bosaniyor mu?
Ok olay kötü bi sey ama erkek olunca farkli yorumlaniyo kadin hata yapinca farkli yorumlaniyor..
Bende öyle düşünüyorum, cinsiyetçi yaklaşımdan nefret ediyorum. Çok zor bir dönem geçirdiler, lohusa depresyonu vs olabilir diyorum. Gerçekten anlamaya çalışıyorum ama oturtamıyorm bir yere

Zaten kardeşinizmiş ozaman olay bambaşka. Aldatan bir erkek olsaydı boşa beş para etmez derdim aynısı kadın içinde geçerli. Ki küçücük bir bebeği olan bir anne bebeğinide düşünüp haraket etmeliydi. Kardeşiniz barışacaksa bile adımlarını çok dikkatli atmalı yoksa kendini vazgeçilmez sanar eşi

Sizi ilgilendirmez. Yakınlık dereceniz nedir?

Aldatılan taraf affetse ve aldatan taraf bir daha asla aldatmasa bile, hiç bir şey eskisi gibi olmaz bence
Bir hiç uğruna..
Kesinlikle.. Bebek varken asla böyle birşey düşünülmemeliydi bile ki özel ilgi gereken bir bebek.. Keşke mantıklı bir tarafı olsa, keşke kardeşimi ikna edebilsek zaman tanıması konusunda.. Ben hiçbir yol bulamadım, belki farklı bir bakış açısı gelir, tutunacak bir dalı farkeder im diye yazdım. Hayırlısı bakalım

Bende öyle düşünüyorum, cinsiyetçi yaklaşımdan nefret ediyorum. Çok zor bir dönem geçirdiler, lohusa depresyonu vs olabilir diyorum. Gerçekten anlamaya çalışıyorum ama oturtamıyorm bir yere
Hata yapmış işte.. olayi basitleştirmek icin demiyorum insanlar baska türlü ne aldatmalar yasayip da affediyor..kendi kararları artik.. ama her insan hata yapma potansiyeline sahip. Kimseyi yargilamak bana düşmez şahsen..

Mesajlarin içeriği onemli. Gercekten pisman mi bu onemli..
Niye erkegin cebinde mesaj okuyan her kadin bosaniyor mu?
Ok olay kötü bi sey ama erkek olunca farkli yorumlaniyo kadin hata yapinca farkli yorumlaniyor..
Haklısınız. Tam tersi olsa hiçbir kadın sırf eski sevgilisiyle mesajlaştı diye kocasını boşamaz. Hatta ödü kopar aklı onda mı benden vazgeçip ona gider mi diye. Keşke 1 kere de erkekler görmezden gelse şeytana uymuş herkes 2.şansı hak eder dese(gönül ister ki kimse kimseye ihanet etmesin) Ama yok işte onur gurur sadece erkeğe verilmiş sanki.

Haklısınız çok üzücü. Kardeşinize destek olun. Nasıl davranmak istiyorsa öyle yapsın..
Sadece olayın daha büyümesine katkınız olmasın. Bebek olmasa her şey daha kolay olurdu. Kaybeden eş olacak, büyük hata yapmış. Sizler için en hayırlısı neyse o olur inşallah.

Özür diliyor, hata diyo. Buradan dönülmez değil mi.. Yapıcı yaklaşmak aptallık olır

Yoo dönülür bi süre sakın kimseyle paylaşmayın çünkü affedildiğinde insanların bilmesi daha çok yaralıyor, ben çok fazla affedildiğine şahidim

Fazla merak iyi degildir, bosverin ve karismayin.

Ayrilirlarsa mudahil olan herkesi gaz vermekle suclarlar
Devam karari alirlarsa en ufak bi sorunda mudahil olanlari yine suclarlar.

Siz kendi isinize bakin
Meraktan değil, bunu yaşayan kardeşim.. İşime bakıyorum bakmasına da olayın dışında nasıl kalabilirim

Bebek annesinde değil mi?
Siz karışmayın kardeşiniz kendisi kararını versin dönmek isterse döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…