- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
Ayrıl ya da ayrılma demeyin. Sadece neye karar verirse ona saygı duyacağınızı ve her koşulda yanında olacağınızı hissettirin. Eşi ile ilgili yorum yapmayın. Gerekirse terapiste yönlendirin.Meraktan değil, bunu yaşayan kardeşim.. İşime bakıyorum bakmasına da olayın dışında nasıl kalabilirim
Hepimiz gözünün içine baktık, kardeşimde öyle. Bebeğin doğumunda birkaç sıkıntı oldu, çok zor bir süreçti özellikle anne baba için.. Ki hala da öyleLohusalık surecinde yalniz mi kaldi?
İlgisiz mi birakti kocası?
Ya da baska baska sebeplerle, sizin bile bilemeyeceginiz ozel sebeplerle kendini çirkin, ozguvensiz hissedip baska birilerinden övgü duymak mi istedi acaba?
Amacım aklamak değil, anlamak.
Aldatan erkek olunca daha yumuşak tepkiler veriliyor, Kadınlar olunca vurun abalıya oluyor toplumda.
Siz vurmayın. Gunahkar, suçlu gibi de davranmayın.
Kari koca ozel hayatlarini bilemezsiniz. Kadin duygusal olarak, cinsel olarak cok yalniz birakildi belki de.
Lohusalik gibi zor bir dönemde destek goremediyse hormonları aklını karıştırmış olabilir.
Zor bir durum. Kardesinizin eşi olmasi sebebiyle daha da zor ustelik. Ben anne olmadim ama takip ettigim samimi instagram annelerinden gördüğüm kadarıyla bebek biraz büyüyüp kendine gelene kadar anneler aşk ve nefret iliskileri arasinda gidip geliyorlar bebege karsi. Dogru demiyorum onaylamıyorum ama o zorlu süreçte bi nevi kaçış olarak görmüş olabilir. İnsanız hepimiz, her şey bizim için bu hayatta. Anne diye robot degil. Çok empati kuramiyorum. Kardesinize sonuna kadar destek olun. Verecegi her kararda yaninda oldugunuzu bilsin. Eğer affederse siz de bu olayı unutun gitsin. Eski samimiyetinize dönün.Hepimiz gözünün içine baktık, kardeşimde öyle. Bebeğin doğumunda birkaç sıkıntı oldu, çok zor bir süreçti özellikle anne baba için.. Ki hala da öyle
Ne ara fırsat buldu buna merak ediyoruz,
Bebek ölümden döndü resmen.. İnanın bende sırf bahsettiğiniz sebeplerden konu açtım, anlamaya çalışıyorum.. Ama nasıl düşünürsem düşüneyim, kendisine ve bebeğe yaptığı bu kötülüğü aklayamıyorum
Size ne? Karı koca arasında konuşulup karar verilecek konular bunlar, sizler fikrinizi söyleyip müdahil olmayın bence kardeşiniz olsa dahi.Selamlar..
Bugün maalesef çok kötü bi haber aldım.. Bir yakınım eşi tarafından aldatılmış.. Aldatılan kişi erkek. Kadın eski sevgilisiyle yazışmış, yüzyüze görüşüp görüşmediğini bilemiyoruz.. ortada birde küçücük bir bebek var. İnanın tam bir hayal kırıklığı. Çok üzgünüm, bebek bakıma muhtaç, özel ilgi gerekiyor bir süre.. öyle arkanı dönüp gitsen olmuyor, gitmesen elle tutulur hiçbir yanı yok..
Konuşmalarına dikkat etmeye çalışıyorum, ama yapıcı olamıyorum.olacak bişeyde yok zaten.. Böyle bir durum yaşayan oldu mu merak ediyorum
Ne yazışmışlar mesajların içeriğini biliyor musunuz? Yani direkt aldatma denecek şeyler mi? Görüşüp görüşmediğinden emin değilmiş çünkü kardeşiniz. Konuşmanın içeriğine göre değerlendirilebilirŞuan zaten evi ayırdı, ben müdahil olmadım ama çok üzgünüm. Acaba elle tutulur bir yanı var mı merak ediyorum. Küçücük bakıma muhtaç bir bebek var.. Böyle birşeyi tecrübe eden oldu mu, buradan dönülür mü
Burda kadinlar affettiklerini hatta defalarca affettiklerini anlatiyor. Emin olun erkeklerde affediyor. Tek farki karim beni aldatti bende affettim diye hic bir yerde anlatmiyorlar. Lutfen karismayin tersi bir durumdada karismayin .Affedilebilir mi yani
Mesajların içeriği nedir diye defalarca soruldu ama yanıt vermediniz ? Düğüm burada çözülecek halbuki…Meraktan değil, bunu yaşayan kardeşim.. İşime bakıyorum bakmasına da olayın dışında nasıl kalabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?