Mesajlari takip etmekte zorlaniyorum kusura bakmayin ama hepsini tek tek okuyup tartiyorum
Esimin tek kotu huyu
kendine hic baknamasi
yasam enerjisi yok
sosyal hayatimiz hic yok
kendine bakmaz
yalvaririm ne olur bak kendine daha cok genciz
ben alirim bana kizar
aldigimi da begenmez ustelik
Gorumcem dahil herkes tavsiyede bulundu ona
kendine bak biraz
kadin cabaliyor ama sende caba yok
bak bu sizin sonunuzu getirir diye
ama yapmaz
banyo yapmaz mesela
ben bakimli guzel bir bayanim
o degildir olsun bu problem degil
bunu problem etmeyecek kadar olgun dusuncedeyim
ama el icine cikiyoruz ve ben rencide oluyorum
asla bir adim atmiyor
Siz böyle anlatınca ilk açtığınız halinden çok farklı oldu mevzu. Bence adamı karşınıza alın, ciddi bir şekilde restinizi çekin. Sen benim ihtiyacım olan değişimi göstermezsen ben 3 ay içinde bu evden ayrılacağım diyin. İnşallah evliliğini kurtarmak için sizin istediğiniz özeni kendine gösterir. Ama sizde de hata var; gözünüz kapalı mı evlendiniz bu adamla? Yok yüzündeki ben, o bu çirkin diye özgüvenini iyice kırmışsınız sanki. Bu onun temelli pes etmesine, iyice size yaklaşmaya korkmasına neden olmuş olabilir.Mesajlari takip etmekte zorlaniyorum kusura bakmayin ama hepsini tek tek okuyup tartiyorum
Esimin tek kotu huyu
kendine hic baknamasi
yasam enerjisi yok
sosyal hayatimiz hic yok
kendine bakmaz
yalvaririm ne olur bak kendine daha cok genciz
ben alirim bana kizar
aldigimi da begenmez ustelik
Gorumcem dahil herkes tavsiyede bulundu ona
kendine bak biraz
kadin cabaliyor ama sende caba yok
bak bu sizin sonunuzu getirir diye
ama yapmaz
banyo yapmaz mesela
ben bakimli guzel bir bayanim
o degildir olsun bu problem degil
bunu problem etmeyecek kadar olgun dusuncedeyim
ama el icine cikiyoruz ve ben rencide oluyorum
asla bir adim atmiyor
Evet benim de tam olarak yapmak istedigim bu. Ayni durumun icindeyim. 12 yildir ayri uyuyup bunu da bosveren bi adamdan ben dw sikayetciyim !
Konunun iceeigini okumadan rica ediyorum yorum yapmayin. Inanin bunlar ihtiyacim olan en son sey.
Anlasilmanin bu kadar zor oldugunu bilmiyordum. Tavrinizdan oturu saskinlik icindeyim
Anlayan birileri var nihayet.benim annem öz babamla aynı durumdaydı. annemi kesinlikle taşıyamıyordu. babam bir yerde konuşmaya kalkacak diye annemin ödü kopardı ve gittiğimiz yerlerde babam uyuya kalırdı. kız kardeşim olduktan sonra daha birlikte olmadılar mesela hep ayrı yattılar yıllarca. sonra cesaret etti ayrıldı. biz annemi anlıyorduk destek olduk. onun da kadınlığını yaşamaya hakkı vardı. sonra üvey babamla evlendi. üvey derken lafın gelişi. bize öz babamdan çok daha iyi babalık yaptı. ama annem çok zor zamanlar geçirdi. bize iyi baba olduğu kadar anneme ilgisiz bir koca oldu. neticede geçtiğimiz aylarda 7 yıl üzerine boşandılar. ilkjinde bu kadar yorulmamıştım diyor annem. biz hala görüşüyoruz. çok güzel günler geçirtti bize ama işte annem için öyle olmadı. dediği şu: sadece yastık değişiyormuş gerçekten.
he belki karşınıza iyi biri çıkar. kimse sizi kadınlığınızı yaşayamadığınız bir evlilikte durmaya zorlayamaz. sizin de hakkınız kadınlık. sevgi saygıyla bitmiyor ki bir karı koca hayatı yokmuş aranızda. cinsellik zaten evliliğin %90'ı..
Anlayan birileri var nihayet.
bunlar nasil acimasiz yorumlar amaciniz ne cozebilmis degilim
Eaim hemen hemen her aksam 3-4 saat uyur
Yere otursa yerde uyur kalir koltuga otursa koltukta
oturdugu yerde bile uyur kalir.
Benim sucum ne cozemedim
evladim icin ince dusunmem mi yoksa bu yastan sonra artik kendimi dusunmek istemem mi?
iyide kardes madem adam sana sevgili saygili neden bosanmak istiyorsun bosanmak insani 10 yil yipratiyor sana soyliyim ben bosaniyorum ve hayatimdaki en zor gunleri yasiyorum bazen oyle aliyorum ki gozlerim agriyor aglamaktan hayattan hic mi hic zevk almiyorum bazen keske olseydimde boyle olmasaydi diye agliyorum sen bosaninca hersey duzelir mi saniyorsun aksine hayat oyle agir gelir ki nerden tutupta hayatina nasi devam edicegini dusunursun benim gibi cocugunda varmis esinde seni seviyormus sayiyormus daha ne sitiyorsun bence bi doktora git ve kocanla cocugunla mutlu olmaya bak,bak kendinde bosanmis bir ailenin cocuguymusun senin cocugunda mi o seyleri yasasin istiyorsun
bak canım konustuklarının elle tutulur yanı yok..
1.buralar mutsuz kadın kaynıyor.dayak şiddet ama kimse evladını bırakmıyor.kaldı ki tek cocuk...3 tane cocugu olan ne kadınlar var burda
2.eyvallah tamam yıllarca sevmedıgın bırıyle evlılık yurutmeye calısmıssın ama yanlıs okumadıysam zorla evlendırılmedın değil mi!! yani 20 yaş çocuk yası değil,secım yapabılırdın,sevemedıysen evlenmezdın yada cocuk yapmayayım nasılsa sevmıyorum ayrılabılırım de flan dıyebılırdın...
3.ya amaan cok yazacak sey var da neyse..umarım pisman olmazsın(BENCE OLURSUN)
kusura bakmayin ben o tarafini anlayamadim evet malesef bende kaldim cok zor ya ne biliyim okadar zor geliyor ki bosanmak kocasi iyiyse bosanma o yuzden dedim zaten ama cinsellik olayini anlamadan yazdimaralarında cinsellik yok. evli gibi değiller zaten. ev arkadaşı gibiler. hiç kadınlık yaşamadığınız bir evliliğe mahkum kaldınız mı? ben kaldım. evet boşanırken 40 yıl yaşlandım ama şimdi daha genç hissediyorum.
Anladim onu ego tatmini olayiniher yoruma takılmayın. benim %500 haklı olduğum konuda bile beni haksız çıkarmaya çalışanlar olmuştu. onlar ego tatminine giriyorlar siteye heralde.
uyku sorununa gelince, babamla biz yıllar üzerine görüştük bayram tatilinde. bir iş yaparken uyumuyor artık ama oturur oturmaz uyuya kalıyor. mesela yıllar önce annem teyzemle birlikte gezerken babamı yolda görmüşler, gezerken uyuyormuş. yani bu hastalık heralde. ve aynı durumdaysanız sizi çok daha iyi anlıyorum. evladınıza kendinizi izah edebilirseniz sizi anlar diye ümit ediyorum. hakkınızda hayırlısı olur inşallah.
Herkes sizin gibi düşünemez empati yapıyoruz ama %100 sizin gibi düşünmemiz imkansız. Boşanmayı düşünmekte haklısınız da çocuğunuzu bırakmanız bana da yanlış geldi 13 yaşında bir çocuk sizinle her yere gelebilir beraber bir düzen kurabilirsiniz.Anladim onu ego tatmini olayini
lay lay okumadan yaziyorlar. Kaale almiyorum. Beni anlayanlarin yorumu benim icin onemli
Eşinizden çocuğunuz gibi bahsediyorsunuz.Nesye hakkınızda hayırlısı olsunYardim istegim suydu konudan sapildi cok fazla
oglumu gecin onun hakkinda dogru kararlar verebilecek bilincli bir anneyim.
Korkum su, bu kadar pasif ve guclu olmayan bitik bir adam benden sonra hayata tutunabilir mi.
Kendini birakir mi
maddi destek olacagim ona ama duygusal acidan bunun altindan kalkabilir mi
ve yasayacagim zorluklar neler olabilir?
Deneyimi olan var mi?
o adam artık sizin eşiniz olmayacagına göre onu düşünmek size düşmez ki..Yardim istegim suydu konudan sapildi cok fazla
Korkum su, bu kadar pasif ve guclu olmayan bitik bir adam benden sonra hayata tutunabilir mi.
Kendini birakir mi
Deneyimi olan var mi?
Yardim istegim suydu konudan sapildi cok fazla
Kendini birakir mi
Deneyimi olan var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?