Ne yapmalıyım ben bu durumda?

Hakkında konusuyor cünkü konu ona geliyor cünkü abisi hala o kızı istiyor canım. Haklısın ne kadar güveniyoruz desekte güvenmemek lazım erkek milleti ne yapacağı belli olmuyor daha kız tatilde ama gelicek geldikten sonra ki izlenimlere bakıcam :18:

O zamanlar bu olaydan haberim olmadığı icin pek sey etmiyordum ama bundan sonra öyle olucak sanırım dün bana merak etme is yerinde o yok suan icin rahat olsun dedi o kızı sevmediğimi bildiğinden bende olsa ne fark eder ki sen mesafeni korucaksın onunla dedim o da aynen eskiden cok döverdim onu falan dedi 1 olay anlattı bende dedim bilerek abin cok istiyordu o kızı ya yaptım o da söver gibi oldu gönül bu otada konar b.kada dedi sonra kapandı konu tuafıma gitti , bugün ona psikolaga gideceğimi söylücem konuyada 'olmuyor böyle'diye baslayacam az korkutim

E oynak demiş daha ne desin? Oynağın halk dilindeki anlamı nedir?

Üstelik abisine de hicbirsey söylememiş, abi kızla evlenmek istiyor bir de.

Ya kz gercekten iyi bir kız değil hep birlikte pikniğe gittik kız 2 adamı ayarladı , kız öyle güzel birsey de değil sadece cabalıyor öyle diyim size. Abisi 26 yasına geldi , baktı kardesi falan ciddilesiyor iliski konusunda evde kalıcam korkusu basladı herhalde onda bende anlamıyorum abisini daha olgunlasmamıs gibi geliyor banada zaten

Yalan söylemedi canım erkek arkadasım bana o kızı önceden kötülediği zaman bazen kızardım inanmazdım ama sonra aynı ortamda bulununca hak verdim erkek arkadasıma hem öyle bir anlatıyordu ki inan yanlıs birsey düsünmedim hic:18:

kesinlikle öyle.

tüm bunlar oluyor ama konu sahibi hala, ya erkek arkadaşımı kaybedersem derdinde. yahu zaten kaybetmişsin.. bu adam ya o kızı unutamamış hala acı çekiyor, hala gizliden gizliye seviyor ya da daha da beter. kız buna pas vermediği için utanmadan kız hakkında atıp tutuyor. en sevmediğim erkek tiplerinden biri. bi zamanlar sevdiği, bi nedenden ayrıldığı yahut ona hiç pas vermeyen kız için kötü sözler söyleyen zavallı acınası varlık.. böyle yapınca gurularını kurtardıklarını ya da erkek olduklarını sanırlar.. vah vahhh... yarın birgün burda kocam beni o kızla aldattı, perişanım diye konu açmak istemiyorsan yol yakınken kaç kurtar kendini...

hı hı evet. kız çirkin. senin ki kızı sevmiyor. abisi de sevmiyo esasen de işte bakma çocuk ruhlu olduğu için sizi kıskanmış, eeh etrafında da bi bu kız varmış oda kapılıvermiş canım.. sen ve mükemmel sevdiğin takılmayın canım böyle şeylere.. evlenin mutluluğunuza bakın siz.. haa olurda yıllar sonra bigün abi kardeşin hala aynı kıza sevdalı olduğunu, yıllardır aldatıldığınızı öğrenirseniz de..

aaaa yok artık canım, neler düşünüyorum ben öyle, ilahi :90:

kesinlikle öyle.

her bir kelimesine katılıyorum. [/B][/SIZE][/COLOR]
Arkadasım iyi hos tepkini belli etmissin hafiften de bana sinirlenmissin ama kusura bakma ortada 2 senelik iliski var ve onu 460 gün boyunca ben bekledim benim babam vefat edeli 6 ay oluyor ve aileside kendiside cok büyük destek oldu bana simdi hemen pes mi edeyim? neden edim nerede benim sevgim o zaman? Hem sadece anlattığım kadar biliyorsun anlatamadıklarımda var onlarda bana sevgisini gösterdiği seyler zaten ben beni sevmediğini düsünsem ya da yanımda olmasa kötü zamanlarımda derdim ki seviyor ayrılıcam ama kendime bosu bosuna sıkıntı yapmıyorum ki ben! O kız is yerine dönsün izlicem resmen ya bakıcam yani emin olduktan sonra tabi ki yollarımı ayırırım o kadarda erkek meraklısı değilim!

kim kimi dövüyormuş anlamadım??

üstelik hem bu kadar kötü ya da bize göre normal olmayan bir kız ve birsürü erkeği parmağında oynatıyor adeta ve birde evlenmek istiyorlar onunla...vay be helal olsun.....

mutluluğun formülü demekis,pasaklı ve oynak olmak:)))

Valla canım kız hicbir sekilde erkek arkadasımın abisine umut vermiyor abisi salak kendi kendine hayaller kuruyor ayrıca kız ona abi diyor ama kızla zaman gecirdiğimde 2 usak ayarladı abisi o zaman dedi ki isim olmaz ama gel gör ki kız cağırsa kosa kosa gidecek Allah herkesin gönlüne göre versin canım o kız icinde hayırlı olsun benim icinde herkes icinde takmamaya karar verdim varsa koku cıkar elbet gelir burnuma bende ona göre davranırım zaten.

hmm :/ her ikisi de aynı kız . bak şimdi seni seviyor bunu aklına bi sok :) ztn kızı gerçekten sevseydi eğer abisiyle olmasına izin vermezdii . demek ki sevmiyor hem sözünüz varmış takma bunu kafana bir de dediğine göre kız oynak mış demekki aklını çelmiş .ama o seni sevmiş .

Valla canım bana sunu yaptı bunu yaptı laflarını söylemeyi pek sevmem yaptığı fedakarlıklar var yok değil, abisi kızı istediği zaman öyle büyük bir kızgınlık sinirlilik görmedim hic sadece o kızdan hayır gelmez dedi neden dediğimde söyledi o kadar ayrıca tekrar aynı ise girmeside iyi oldu kızın yanındayken hala benimle birseyler düsünürse kuruntu derim gecerim yani ama simdi olasılıkla ben hareket edemem ki her kız sövüyor bırakıp gidenlere bende bırakıp gidim mi niye savasmım ya da emek harcamım ya da sabretmiyim ki? iste bu kadar kolay ayrılıklar yüzünden bosanmalar cok oluyor ama bir yandan hak da veriyorum kimse kimsenin kahrını cekmek zorunda değil ama babamın vefatından sonra ben daha bağlandım ona cünkü babama benziyor babamın yanında mutlu olduğum kadar onun yanında oluyorum hemen pes etmek bana pek uymuyor gibi bazı arkadaslar kızacak ama

bazı arkadşalar demişsin bilmiom bütün mesajları okumadım . ama şöyle bir husus var seven hemen pes etmez . pes et demek ve pes etmek kolay mühim olan ilerde bir gün onun için neler yaptığını düşünmek ve hatta torunalrına bile anlatmak . pes etme seviyor seni o sadece göz zevkiymiş oda bitmiş tkama kafana . hem abisi ile ayrıldı mı kız ?

Abisinle kız hic cıkmadılar ki canım sadece abisi cok istiyordu ilgisini kıza karsı cok belli ediyordu o kadar ama ama abisi o ve ben yemek yediğimizde abisi bana birsey uzattığında hemen bacağına falan vuruyordu kıskanıyordu yani kızda sonra ne olduğunu gördüğünde yüz vermedi sahidim kız abi diyor normalde yüz bulmasın diye basladı isminle cağırmaya falan :) Ya erkek arkadasım dün söyledi gel senide yanıma aldırıyim calıs burada benimle dedi ama bildiğim bir is değil keske bilsemde calıssam hemen girsem

ne iş yapıo ki ? bence öğrenirsin zamanla .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…