- 3 Mayıs 2011
- 13.758
- 48.967
- 798
E tama TV'de eksik bişi?Bnde fiyatlar ucmadn elime nakit para geçmişten eksikleri alıyım diyorum annemde televizyon al diyor
Ohoooo sana bilgi verende kabahat.Evet öyle konuşmandan laf sokuyorsun gibi geldi
Bak bana idolüm Mustafa keser. Gerçeğin ta kendisi. Gerçek bir süperstar. Onun hayat felsefesini şiar edindim kendime. Bir de Gülnaz var idolüm.Ahaaa kesin oyle
15 milyara 7 tane iyisinden ev alırsın be tatlı kısBir yemek takımı set 15 milyar neyin kafasını yaşıyorsun
Verdiği cevaplara bakınca sahiden yaptığı mesleği merak ettim. Ben adamın alacağı ev ile alakalı yasal bir bilgi verdim, laf sokuyorsun dedi bana.Hı hı . Torpille girdiğin belediyeden alacağın promosyonun şimdiden başını yedin
Şu üsluba ne desem bilemedim. Size milyarlarla mutluluklar.Bir yemek takımı set 15 milyar neyin kafasını yaşıyorsun
Bence onu bana dediVerdiği cevaplara bakınca sahiden yaptığı mesleği merak ettim. Ben adamın alacağı ev ile alakalı yasal bir bilgi verdim, laf sokuyorsun dedi bana.
Abartmasan mı bir yemek takımı nasıl 15 bin oluyorBir yemek takımı set 15 milyar neyin kafasını yaşıyorsun
Sene 2 bin kaçta yaşıyorsunAbartmasan mı bir yemek takımı nasıl 15 bin oluyorO paraya yemek kahvaltı çatal bıçak tencere vs seti alırsın. O setler bile 15 bin tutmuyor
Valla isteyen istediği gibi algılasın o zaman, yasa belli, kural belliBence onu bana dediçünkü senin de bana laf soktuğunu sandı
Karaca da 44 bin varAbartmasan mı bir yemek takımı nasıl 15 bin oluyorO paraya yemek kahvaltı çatal bıçak tencere vs seti alırsın. O setler bile 15 bin tutmuyor
Kendin lafları sokuyorsun biz söyleyince kötü oluyoruz nedense sanada mutluluklar beybisiŞu üsluba ne desem bilemedim. Size milyarlarla mutluluklar.
Korkmaz'da var 3.500'e 12 kişilik sade ve şık...Sene 2 bin kaçta yaşıyorsun
Sade onlar mı var ceyizin tamamı 20 binKaraca da 44 bin var
Ama çok şık 7 bine de var
Hatta 3.500'e de var sade şık..
Yeter ki bütçesini bilsin
Geçen gün bir ihtiyaç için tabak almamız gerekti, 6'lı yemek takımları (servis, yemek tabağı ve kase şeklinde) 500'den başlıyor dendi. Taş çatlasa 5 bin falan iyileri.Abartmasan mı bir yemek takımı nasıl 15 bin oluyorO paraya yemek kahvaltı çatal bıçak tencere vs seti alırsın. O setler bile 15 bin tutmuyor
Valla ben 2022 de yaşıyorum ama sen hangi kafayı yaşıyorsun bilemiyorum. Ben yurt dışından bile çatal bıçak vs aldım bu dolar yüksekliğinde ama senin dediğin fiyatları görmedim gören varsa yazsın.Sene 2 bin kaçta yaşıyorsun
Sadece tabak yokkiKorkmaz'da var 3.500'e 12 kişilik sade ve şık...
2022'de yaşıyorum.
Evet piyasalar uçtu ama istersen uygun ve şık ve kaliteli bulabilrisin
Merak ettim baktım karacada 3000’den başlıyor 12 kişilik takımlar.Abartmasan mı bir yemek takımı nasıl 15 bin oluyorO paraya yemek kahvaltı çatal bıçak tencere vs seti alırsın. O setler bile 15 bin tutmuyor
Çeyiz sadece tabakla bitmiyor kiGeçen gün bir ihtiyaç için tabak almamız gerekti, 6'lı yemek takımları (servis, yemek tabağı ve kase şeklinde) 500'den başlıyor dendi. Taş çatlasa 5 bin falan iyileri.
Peki.Çeyiz sadece tabakla bitmiyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?