Ne yapmalıyım bilmiyorum

Ben katlı olarak ileride ev planı var krediye yardım ederim.diye.dusunuyorum çok abartiyosun

Canım ismin avril ama felsefesinden hiç anlamamışsın. Öyle fotoğraf koymakla olmuyor bu işler. Get up, stand up, dont give up The fight.
Ahaaa soğuk espiriler hadi gülelim Avrili ne kadar taniyosun acaba hiç bir şarkısıni bilmiyorsundur

Ahaaa soğuk espiriler hadi gülelim Avrili ne kadar taniyosun acaba hiç bir şarkısıni bilmiyorsundur
Abla yapma ya.. yaşım yetiyor avrile. O kadar çok biliyorum ki avrili, gerçek avrilin lyme hastası olduğunu yerine arkadaşını koyduklarına dair o kadar çok video izledim ki Ömer çelakıl 2 oldum komplo teorileri konusunda

Nişanlınızdan başka, uzak biri gibi bahsetmişsiniz. Erkek tarafı falan kendi nişan dönemini düşündüm de eşimi hiç taraf olarak görmedim.

Beyaz eşyaların fiyatından haberiniz var mı en basitinden. Koltuk takımı,yemek takımı çeyiz dediğimiz şeyle kıyaslamaz durumdalar ama yine de siz bilirsiniz.

Herşeyi nasıl basite aliyorsunuz fiyatlardan haberiniz yok galiba
tatlım ben bilmem kaç farklı ülkede bilmem kaç kere ev kurdum
bu evlerin hepsinin de eşyasını kendim aldım.

bir ev kuracaksam önce beyaz eşyasını sonra mobilyasını alırım
tabak çanağı da ne kadar lazımsa o kadar aldım, onları ülke ülke gezdirmek mümkün olmadığından hep baştan alıyorsun zaten.

hiçbir evime de TV almadım şu yaşıma kadar.

çeyiz çeyiz çeyiz...çeyiz bu kadar önemli bir şeyse oturur örersin, işlersin. (ki onu da yaptım, metrelerce yatak odası takımlarım var dantel). benim "çeyiz" deyince anladığım da bu.

Ergenlikte sınır yoktur

İyiliğim için olan bisey olsa böyle kötü dusundurmezdi
Sen bunu neden bu kadar negatif algıladın ki? Adam evi alsa, anasının üstüne yapsa, yarın öbür gün anlaşamaz boşanırsanız ev üzerinde hak iddia edemeyeceksin ama belki de kredisini senelerce ödemiş olacaksın. Bu işlerde hep iyi günleri düşünsek de dünyanın bin türlü hali var, kötü günler için de tedbir almamız lazım. Şu an adam aldığı evin tapusunu kendi üzerine bile yapsa hak iddia edemezsin ama evlendikten sonra alınan bir iğne bile ortak mal sayılır. Bilgin olsun yani.

Bir yemek takımı set 15 milyar neyin kafasını yaşıyorsun

Bizim şirketin x bir bankayla bile anlaşması yok. Of bu özel sektöre ne kadar küfür etsem az ne iyi olurdu şimdi üç beş kuruş da olsa verseler, gider dolar alırdım hayat çok pahalı.
Özel sektör de veriyor aslında ama bir maaş anlaşması olması gerek sanırım.

Evet öyle konuşmandan laf sokuyorsun gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…