Ne yapmalıyım bilmiyorum

Ayy bı de etrafındaki herkese çeyiz aldırmaya çalışanlar var bende bunlardan muzdaribim iş bulma haberi için bı arkadaşımı aradim bana diyo ki senin ilişkin var ise girdin çeyiz almaya başla. Yahu kendime harcicam önce bı dur para görmemişim bı kendime yatırım yapıyım, özgürlüğün tadını çıkarıyım koca kaçmıyo.

Şuanda isssizim başka bı arkadaşımla buluştum kahve parasını zor çıkardım o derece diyo çeyiz alsana evlensenize yahu dötüme don alamıyorum ne çeyizi. Kendisi KYKsini ödemeden hemen gitti çeyiz aldı. Evlerimiz o kadar büyükte değil o kadar kutuyu nereye koycaz alsakta. Erken daha 23de evlenmek istemiyorum diyorum yok çocuğa geç kalirmisim. Gidin evleniyonuz mu çeyiz mi yapiyonuz aklınızı kendinize saklayın. Nasıl dolmussam iç dokus oldu

Aslinda ceyiz denilen sey esyalarin yarisini kapsiyor, mesela ben yatak odasini full kendim aldim, onun disinda bulasik makinesi firin ocak elektrik süpürgesi ütü tum mutfak esyalari hepsini aldim. Geriye buyuk esyalar kalmisti onlarida esim aldi. Bazi insanlar sadece nevresim ortu falan aliyor sanki evlendigi insan milyardermis gibi

Valla çok güzel yatıyolar. Eşimin şirketinde de patron yattı paraya promosyonları vermedi

Biz bunları alırken kampanya takip etmiştik. Yemek takımı ve çatal bıçak seti alana ödediği para kadar hediye çeki veriyordu bir marka. O hediye çekiyle mutfakta ne lazımsa tencere tavadan baharatlığa kadar her şeyi o çekle almıştık. Kampanyalardan çok efsane şeyler yakalayabiliyor insan.

Vallaha şaşırdım ..o promosyon için maaşı nereden baksanız 10 bin tl üstüdür.Bu güne kadar çöp almayıp birden çeyizinden ,TV sine ..birikimine neye koşturacağını şaşırmış durumda kalmış..bu promosyon olmasa acaba ne yapacakmış

Öğretmenlere verdiler mi ki ona hayret ederim zira bizi hep unuturlar
Vermezler mi..7200 tl ye anlaşıldığını duyduğumuzda konu sahibi arkadaşa benziyorduk..2 ay sonra parayı aldığımızda en düşük promosyonlar arasında yerimizi almıştık

Maaşa göre vermiyor sanırım yav. Beyimin şirkette güvenlik de aynı miktarı alıyor müdür de.

Ahahaha virüs gibiler

Nasil ya erkek tarafi almiyor mu dndjdjj
Bnde çeyiz alicam.iste
Ceyizden kastiniz nedir?Tv de ceyiz iste .Buzdolabi da ceyiz,kucuk ev aletleri de.Ceyiz dediginiz havlu kenari degl sadece yahu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…