- 20 Kasım 2018
- 13.658
- 51.090
- 598
- 35
Y yasam0606 ??Is yerinize veya civarina niye geliyor? Yani adamin yolu mu orasi, is icin mi geliyor, is yerinizde baska tanidigi vs mi var?
Ya da gelip napiyor, duvar kenarindan sizi mi izliyor, iceri girip birileriyle mi konusuyor?
Anlamadim adamin is yerine nasil ve niye geldigini. Yol gecen hanı degilse elini kolunu sallayan is yerinize gelemez sonucta.
Is yerinize veya civarina niye geliyor? Yani adamin yolu mu orasi, is icin mi geliyor, is yerinizde baska tanidigi vs mi var?
Ya da gelip napiyor, duvar kenarindan sizi mi izliyor, iceri girip birileriyle mi konusuyor?
Anlamadim adamin is yerine nasil ve niye geldigini. Yol gecen hanı degilse elini kolunu sallayan is yerinize gelemez
Bnm ıcın bıttı otururkrn ıyuydı eve gelımce arkadss dedı bu sekulde olmazE bariz aşık bu adam. Naz yapıyor bence, hemen pes etme. Evine iş yerine çiçek gönder. Baktın olmuyor bir anda tektaşla karşısına çık ve diz çökerek evlenme teklif et.
Bncede vakıt gecıryorÖnceden de tanıyormuş bu adamı. Adam gönül eğlendiriyor resmen. İnsan tanıdığı kadının iş yerine neden gider? Sebebi belli işte.
Ay dengesiz bence. Boşver bunu. Başka gelen var mı iş yerinin oralara?Otururken ıyıydı aksam eve gelınce.arkadas olarak fln dedı tutarsız bnce
Hyr yok dengesız bnceAy dengesiz bence. Boşver bunu. Başka gelen var mı iş yerinin oralara?
eve mi geldiBnm ıcın bıttı otururkrn ıyuydı eve gelımce arkadss dedı bu sekulde olmaz
Konu sahibi bir şey soracağım konu dışı. Niye kelimeleri tam yazmıyorsunuz?Hyr yok dengesız bnce
Neyse, sen yine de iyi bak etrafa. Gözünden kaçan birileri olmasın. Gelir gider bir adam, açılamaz falan, iyi de bir kısmettir yazık olur.Hyr yok dengesız bnce
Klavyemde sorun varKonu sahibi bir şey soracağım konu dışı. Niye kelimeleri tam yazmıyorsunuz?
Anlamak zor oluyor böyle
Eve gelmemiş.eve mi geldi
Sen kendı yoluna bak bnceNeyse, sen yine de iyi bak etrafa. Gözünden kaçan birileri olmasın. Gelir gider bir adam, açılamaz falan, iyi de bir kısmettir yazık olur.
Yok ısyerınınn dısına gelmıstı baya bekledıEve gelmemiş.
Kafede otururken iyiymiş, ayrılıp herkes eve geldiğinde ağız değiştirmiş.
Anlamayan kendine baksın. Ne anlatırsak anlatalım karşımızdakinin anladığından öteye anlatamayız anlatmak istediklerimizi anlamında söylenmiş anlamlı bir söz vardır anlam karmaşası yaşamadan anlamlı anlamlı sohbetlerle anlaşalım diye.Konu sahibi bir şey soracağım konu dışı. Niye kelimeleri tam yazmıyorsunuz?
Anlamak zor oluyor böyle.
Bana niye kızdın şimdi? Haksız mıyım?Sen kendı yoluna bak bnce
Allah razı olsun tercüme için ; ) türkçe değil ingilizce değil bambaşka bir dil türetmiş üyeEve gelmemiş.
Kafede otururken iyiymiş, ayrılıp herkes kendi evine geldiğinde ağız değiştirmiş.
Bir daha gelip beklerse çıkınca yüzüne gül arkanı dön git.Isyerının dısında motorla bekledı gordum olmaz dıye konusalım ddm aksam arkadas olarak goruyorum dedı otururken boyle degıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?