En büyük şiddeti gösteriyor eşiniz. Şiddet sadece fiziksel değildir. Psikolojik şiddet ,tehdit, hakaret, yaptığınız yemeğe ve kadınlığınıza eleştiriSonra sert davranmalarşiddet yokama öldürrüm tehdidi sen beni mi aldatıyorsun gibi söylemler bunları da konuştum hallettik
Borca girip batması, size karşı ilgisiz olması vs. Bütün bunlar boşanmaya sebep. Ne yazıkki ortada evlilik kalmamış. Daha düşünecek bir şey yok.bitcoinde paraları batırdı bizi borca soktu yine destek oldum borcunu ödedim sonra çıktı ben senden boşanmak istiyorum dedi
malesef benzer seyler yasadım ve cocugum da var. cocugum yokken bosanmayı gözümde büyüttüğüme yanıyorum. malesef böyle insanlar düzelmiyor, siz konustuk özür diledi affettirdi kendini diye düsünüyorken onlar kendini haklı görüyor ve size saygısını kaybediyor. bu isler böyle baslar, önce suclama, sonra asagılama, sonra sözlü tehdit sonra allah göstermesin fiziksel siddet. bosanmayı gözünüzde büyütmetin yaşınızda bir şey yok. gençliğin en güzel zamanı, hem iş güç hem sosyal çevre hem de maddiyat oturmus oluyor bu yastaMerhabalar
Ben 35 yaşındayım ve 9 senelik evliyim. Eşim başlarda çok iyi bir insan olarak gözüküyordu.Her şeyine koştururdu bende Allah var ne istediyse yaptım altınlarımı verdim araba değitirdi evliliğin ilk yıllarında sonrasında bana ne dediyse yaptım çocuk istemiyorum dedi tamam dedim.Sonra büyük bir işe gireceğim hayatımız kurtulacak dedi bende iş kuruyor sandım bitcoinde paraları batırdı bizi borca soktu yine destek oldum borcunu ödedim sonra çıktı ben senden boşanmak istiyorum dedi ona da eyvallah diyecektim eve geç gelmeler aramaalar sonra telefonu kaçırmalar başladı ben aile evine döndüm 2 ay kaldım sonra buluştuk konuştuk pişmanım dedi 9 senenin hattırına herkes 2 şansı hak edeer dedim evime döndüm.
Sonra sert davranmalar şiddet yok ama öldürrüm tehdidi sen beni mi aldatıyorsun gibi söylemler bunları da konuştum hallettik ben bu süreçte çok yıprandım boşanmayıartık ben düşünüyorum.
YANİ düşünsenize eve geldiğinde sizinle 30 dkka konuşmuyor vakit geçirmiyor.Akşam yemekleri nadiren evde yiyor sabah yalnızım hadi çalışıyorum diyelim tatillerde yalnızım sürekli işleri var arkadaşları ailesi konuşmayı deniyorum beni bu hale sen getirdin diyor ne yaptım diyorum yemeklerin güzel değil kadın değilsin gibi söylemlerde bulunuyordu artık sormayı da bıraktım.Çoğu gideri ben ödüyorum veMAmarkete kendim gidiyorum hastaneye kendim gidiyorum ama annesi hasta oluyor hemen götürüyor inanın kıskanmıyorum ama ben gece ateşlendim domuz gribi olmuşum ambulans çağırmak zorunda kaldım
hastaneye gidip raporumu kendim aldım ha arabası var evi yazlığı dahi var herşey annesini. Üstüne neyse maddiyat da gözüm yok ama ben çok ağır depresyonlar geçiriyorum ve biraz düzeltmek istedim de kendisinin sen kendini birşey sanma hayal dünyasında yaşama gibi sözlerine maruz kalıyorum.Kendimr olan inancımı yitirmiş durumdayım.35 yaşından sonra boşanıp ne yapacağım hayatım bitti diye de düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar .Ne yapmalıyım?
Boşamanız için daha ne yapması lazım kiMerhabalar
Ben 35 yaşındayım ve 9 senelik evliyim. Eşim başlarda çok iyi bir insan olarak gözüküyordu.Her şeyine koştururdu bende Allah var ne istediyse yaptım altınlarımı verdim araba değitirdi evliliğin ilk yıllarında sonrasında bana ne dediyse yaptım çocuk istemiyorum dedi tamam dedim.Sonra büyük bir işe gireceğim hayatımız kurtulacak dedi bende iş kuruyor sandım bitcoinde paraları batırdı bizi borca soktu yine destek oldum borcunu ödedim sonra çıktı ben senden boşanmak istiyorum dedi ona da eyvallah diyecektim eve geç gelmeler aramaalar sonra telefonu kaçırmalar başladı ben aile evine döndüm 2 ay kaldım sonra buluştuk konuştuk pişmanım dedi 9 senenin hattırına herkes 2 şansı hak edeer dedim evime döndüm.
Sonra sert davranmalar şiddet yok ama öldürrüm tehdidi sen beni mi aldatıyorsun gibi söylemler bunları da konuştum hallettik ben bu süreçte çok yıprandım boşanmayıartık ben düşünüyorum.
YANİ düşünsenize eve geldiğinde sizinle 30 dkka konuşmuyor vakit geçirmiyor.Akşam yemekleri nadiren evde yiyor sabah yalnızım hadi çalışıyorum diyelim tatillerde yalnızım sürekli işleri var arkadaşları ailesi konuşmayı deniyorum beni bu hale sen getirdin diyor ne yaptım diyorum yemeklerin güzel değil kadın değilsin gibi söylemlerde bulunuyordu artık sormayı da bıraktım.Çoğu gideri ben ödüyorum veMAmarkete kendim gidiyorum hastaneye kendim gidiyorum ama annesi hasta oluyor hemen götürüyor inanın kıskanmıyorum ama ben gece ateşlendim domuz gribi olmuşum ambulans çağırmak zorunda kaldım
hastaneye gidip raporumu kendim aldım ha arabası var evi yazlığı dahi var herşey annesini. Üstüne neyse maddiyat da gözüm yok ama ben çok ağır depresyonlar geçiriyorum ve biraz düzeltmek istedim de kendisinin sen kendini birşey sanma hayal dünyasında yaşama gibi sözlerine maruz kalıyorum.Kendimr olan inancımı yitirmiş durumdayım.35 yaşından sonra boşanıp ne yapacağım hayatım bitti diye de düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar .Ne yapmalıyım?
Bence birlikte almamışlar adamın bekarlıktan varmış boşanmamak için bir sebep olarak sunmuş evi arabası yazlığı var boşamak da istemiyorum gibisindenNeden izin verdiniz mal varlığını annesinin üzerine yapmasına
Adam baştan boşanma planları yapmış
Bulunmaz hint kumaşımıydı bu kadar verici oldunuz
Boşanmayı düşünmek yerine çoktannn boşanmış olmanız gerekirdi
Olabilir altınları verdim araba değiştirdi yazmışBence birlikte almamışlar adamın bekarlıktan varmış boşanmamak için bir sebep olarak sunmuş evi arabası yazlığı var boşamak da istemiyorum gibisindendiye tahmin ettim
Gerçekten bu soruyu sorduğunuza inanamıyorum. Sanırım bazı insanlar o kadar öz güvensiz ki böyle leş bir adamla, olmayan evliliği devam ettirmek daha kolay geliyor. Toparlanıp kendi hayatlarına daha güzel şekilde devam edebileceklerine inançları yok. Ama hiçbir şey yapmasanız bile, sadece boşanıp ömür boyu bekarda kalsanız şuan ki durumdan daha mutlu ve sağlıklı bir psikolojiye sahip olacaksınız, bunun bile farkında değilsiniz.35 yaşından sonra boşanıp ne yapacağım hayatım bitti diye de düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar .Ne yapmalıyım?
Ev yoktu benle beraber Ken alındı kredisini de ben ödüyorum oda annenin üzerine .Bence birlikte almamışlar adamın bekarlıktan varmış boşanmamak için bir sebep olarak sunmuş evi arabası yazlığı var boşamak da istemiyorum gibisindendiye tahmin ettim
Ee neden annesinin üzerineEv yoktu benle beraber Ken alındı kredisini de ben ödüyorum oda annenin üzerine .
Araba vardı yazlık da vardı arabayı büyüttü tüm altınlarımı satarak.
Yani bu kadar mı basiretiniz bağlandı, nasıl bu kadar şey olabildiniz?Ev yoktu benle beraber Ken alındı kredisini de ben ödüyorum oda annenin üzerine .
tek bir sey soracagim. neden? neden bunu kabul ettiniz? ne dusundunuz? gercekten anlamaya calisiyorum neden kabul eder bir insan bu adaletsizligi? kendi hakkiniza goz gore gore girmissiniz yaEv yoktu benle beraber Ken alındı kredisini de ben ödüyorum oda annenin üzerine .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?