Ne yapmalıyım Bilmiyorum?

KediSan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2025
2
1
1
28
Merhabalar
Ben 35 yaşındayım ve 9 senelik evliyim. Eşim başlarda çok iyi bir insan olarak gözüküyordu.Her şeyine koştururdu bende Allah var ne istediyse yaptım altınlarımı verdim araba değitirdi evliliğin ilk yıllarında sonrasında bana ne dediyse yaptım çocuk istemiyorum dedi tamam dedim.Sonra büyük bir işe gireceğim hayatımız kurtulacak dedi bende iş kuruyor sandım bitcoinde paraları batırdı bizi borca soktu yine destek oldum borcunu ödedim sonra çıktı ben senden boşanmak istiyorum dedi ona da eyvallah diyecektim eve geç gelmeler aramaalar sonra telefonu kaçırmalar başladı ben aile evine döndüm 2 ay kaldım sonra buluştuk konuştuk pişmanım dedi 9 senenin hattırına herkes 2 şansı hak edeer dedim evime döndüm.
Sonra sert davranmalar şiddet yok ama öldürrüm tehdidi sen beni mi aldatıyorsun gibi söylemler bunları da konuştum hallettik ben bu süreçte çok yıprandım boşanmayıartık ben düşünüyorum.
YANİ düşünsenize eve geldiğinde sizinle 30 dkka konuşmuyor vakit geçirmiyor.Akşam yemekleri nadiren evde yiyor sabah yalnızım hadi çalışıyorum diyelim tatillerde yalnızım sürekli işleri var arkadaşları ailesi konuşmayı deniyorum beni bu hale sen getirdin diyor ne yaptım diyorum yemeklerin güzel değil kadın değilsin gibi söylemlerde bulunuyordu artık sormayı da bıraktım.Çoğu gideri ben ödüyorum veMAmarkete kendim gidiyorum hastaneye kendim gidiyorum ama annesi hasta oluyor hemen götürüyor inanın kıskanmıyorum ama ben gece ateşlendim domuz gribi olmuşum ambulans çağırmak zorunda kaldım
hastaneye gidip raporumu kendim aldım ha arabası var evi yazlığı dahi var herşey annesini. Üstüne neyse maddiyat da gözüm yok ama ben çok ağır depresyonlar geçiriyorum ve biraz düzeltmek istedim de kendisinin sen kendini birşey sanma hayal dünyasında yaşama gibi sözlerine maruz kalıyorum.Kendimr olan inancımı yitirmiş durumdayım.35 yaşından sonra boşanıp ne yapacağım hayatım bitti diye de düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar .Ne yapmalıyım?

Sonra sert davranmalar şiddet yok ama öldürrüm tehdidi sen beni mi aldatıyorsun gibi söylemler bunları da konuştum hallettik
En büyük şiddeti gösteriyor eşiniz. Şiddet sadece fiziksel değildir. Psikolojik şiddet ,tehdit, hakaret, yaptığınız yemeğe ve kadınlığınıza eleştiri
bitcoinde paraları batırdı bizi borca soktu yine destek oldum borcunu ödedim sonra çıktı ben senden boşanmak istiyorum dedi
Borca girip batması, size karşı ilgisiz olması vs. Bütün bunlar boşanmaya sebep. Ne yazıkki ortada evlilik kalmamış. Daha düşünecek bir şey yok.

Nasıl kendinizi bu kadar yok sayarak yaşarsınız?
Bir evlilikte olabilecek her türlü olumsuzluğu yaşamışsınız neredeyse. Aldatma, mal kaçırma, psikolojik şiddet. Sırf bundan sonra ne yaparım diye bunları çekmeye değer mi? Daha 35 yaşındasınız ayrıca.
Velev ki yalnız kalacak bile olsanız böyle enayi gibi yaşamaktan iyidir.

Merhabalar
Ben 35 yaşındayım ve 9 senelik evliyim. Eşim başlarda çok iyi bir insan olarak gözüküyordu.Her şeyine koştururdu bende Allah var ne istediyse yaptım altınlarımı verdim araba değitirdi evliliğin ilk yıllarında sonrasında bana ne dediyse yaptım çocuk istemiyorum dedi tamam dedim.Sonra büyük bir işe gireceğim hayatımız kurtulacak dedi bende iş kuruyor sandım bitcoinde paraları batırdı bizi borca soktu yine destek oldum borcunu ödedim sonra çıktı ben senden boşanmak istiyorum dedi ona da eyvallah diyecektim eve geç gelmeler aramaalar sonra telefonu kaçırmalar başladı ben aile evine döndüm 2 ay kaldım sonra buluştuk konuştuk pişmanım dedi 9 senenin hattırına herkes 2 şansı hak edeer dedim evime döndüm.
Sonra sert davranmalar şiddet yok ama öldürrüm tehdidi sen beni mi aldatıyorsun gibi söylemler bunları da konuştum hallettik ben bu süreçte çok yıprandım boşanmayıartık ben düşünüyorum.
YANİ düşünsenize eve geldiğinde sizinle 30 dkka konuşmuyor vakit geçirmiyor.Akşam yemekleri nadiren evde yiyor sabah yalnızım hadi çalışıyorum diyelim tatillerde yalnızım sürekli işleri var arkadaşları ailesi konuşmayı deniyorum beni bu hale sen getirdin diyor ne yaptım diyorum yemeklerin güzel değil kadın değilsin gibi söylemlerde bulunuyordu artık sormayı da bıraktım.Çoğu gideri ben ödüyorum veMAmarkete kendim gidiyorum hastaneye kendim gidiyorum ama annesi hasta oluyor hemen götürüyor inanın kıskanmıyorum ama ben gece ateşlendim domuz gribi olmuşum ambulans çağırmak zorunda kaldım
hastaneye gidip raporumu kendim aldım ha arabası var evi yazlığı dahi var herşey annesini. Üstüne neyse maddiyat da gözüm yok ama ben çok ağır depresyonlar geçiriyorum ve biraz düzeltmek istedim de kendisinin sen kendini birşey sanma hayal dünyasında yaşama gibi sözlerine maruz kalıyorum.Kendimr olan inancımı yitirmiş durumdayım.35 yaşından sonra boşanıp ne yapacağım hayatım bitti diye de düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar .Ne yapmalıyım?
malesef benzer seyler yasadım ve cocugum da var. cocugum yokken bosanmayı gözümde büyüttüğüme yanıyorum. malesef böyle insanlar düzelmiyor, siz konustuk özür diledi affettirdi kendini diye düsünüyorken onlar kendini haklı görüyor ve size saygısını kaybediyor. bu isler böyle baslar, önce suclama, sonra asagılama, sonra sözlü tehdit sonra allah göstermesin fiziksel siddet. bosanmayı gözünüzde büyütmetin yaşınızda bir şey yok. gençliğin en güzel zamanı, hem iş güç hem sosyal çevre hem de maddiyat oturmus oluyor bu yasta

Merhabalar
Boşamanız için daha ne yapması lazım ki
Zaten evli değilsiniz
Hasta olup eve ambulans çağıracağım odunla kovalarım o herifi evden, yürüsün gitsin

Neden izin verdiniz mal varlığını annesinin üzerine yapmasına
Adam baştan boşanma planları yapmış
Bulunmaz hint kumaşımıydı bu kadar verici oldunuz

Boşanmayı düşünmek yerine çoktannn boşanmış olmanız gerekirdi
Bence birlikte almamışlar adamın bekarlıktan varmış boşanmamak için bir sebep olarak sunmuş evi arabası yazlığı var boşamak da istemiyorum gibisinden😅🙈 diye tahmin ettim

Bence birlikte almamışlar adamın bekarlıktan varmış boşanmamak için bir sebep olarak sunmuş evi arabası yazlığı var boşamak da istemiyorum gibisinden😅🙈 diye tahmin ettim
Olabilir altınları verdim araba değiştirdi yazmış🙈önceden varmış demek ki yazdığınız gibi

Ama altınlarıyla değişen arabayı bile annesinin üzerine yapmasına izin vermiş
Sürekli borcunu ödemiş
Kedi alıp beslese daha çok faydalı kocasından😔

35 yaşından sonra boşanıp ne yapacağım hayatım bitti diye de düşünüyorum bilmiyorum arkadaşlar .Ne yapmalıyım?
Gerçekten bu soruyu sorduğunuza inanamıyorum. Sanırım bazı insanlar o kadar öz güvensiz ki böyle leş bir adamla, olmayan evliliği devam ettirmek daha kolay geliyor. Toparlanıp kendi hayatlarına daha güzel şekilde devam edebileceklerine inançları yok. Ama hiçbir şey yapmasanız bile, sadece boşanıp ömür boyu bekarda kalsanız şuan ki durumdan daha mutlu ve sağlıklı bir psikolojiye sahip olacaksınız, bunun bile farkında değilsiniz.
Adam paranızı yemiş hala yiyor, sizden mal kaçırıyor hem de ortak edindiğiniz malları, telefonunu saklıyor eve gelmiyor muhtemelen sizi aldatıyor, bitcoinler ile paranızı batırıyor, size psikolojik şiddet uyguluyor ölümle tehdit ediyor. Tek bir olumlu şey yok, evli kalmanızı gerektirecek tek bir sebep yok ama siz ne yapmalıyım bilmiyorum diyorsunuz. Evet eşiniz kötü biri, suçlu, hatalı ama susarak buna sebep olanda bizzat kendinizsiniz. Biraz kendinizde de arayın suçu.
Boşanmayın, paranızı o leş adama yedirmeye devam edin ve o malları annesinin üstüne yapmaya devam edip zenginleşirken siz dımdızlak ortada kalın elinizde birikim olmayarak. Devam!..
Gerçekten hemcinslerimin kendini değmeyecek erkeklere bu kadar kullandırtmasına ve zayıf kalmasına dayanamıyorum, çok sinirleniyorum.

Ev yoktu benle beraber Ken alındı kredisini de ben ödüyorum oda annenin üzerine .
Araba vardı yazlık da vardı arabayı büyüttü tüm altınlarımı satarak.

Ev yoktu benle beraber Ken alındı kredisini de ben ödüyorum oda annenin üzerine .
Ee neden annesinin üzerine
Neden yani sizin kredisini ödediğiniz ev
Hiç mi sormadınız hiç mi düşünmediniz

Altınlarımı veriyorum benim üzerime olacak neden demediniz yaa

Yani bu kadar mı basiretiniz bağlandı, nasıl bu kadar şey olabildiniz?

tek bir sey soracagim. neden? neden bunu kabul ettiniz? ne dusundunuz? gercekten anlamaya calisiyorum neden kabul eder bir insan bu adaletsizligi? kendi hakkiniza goz gore gore girmissiniz ya

Son düzenleme:
Back
X