Ne yapmalıyım bilmiyorum..

hilalkk

AŞKsın sen CANsın sen :)
Kayıtlı Üye
6 Mart 2010
30
0
86
İstanbul
1 yıllık ilişkim vardı 6 gün önce bitti ve çok seviyorum. Uyuyorum aklımda uyanıyorum içim acıyor. Bitmesinin sebebi kıskançlık inanmazsınız markete gittim diye bitti :) gülüyorum çünkü komik. Aslında daha öncesinde büyük bir tartışma yaşamıştık benim çaba sarfetmemle düzeldi. Zaten bu zamana kadar hep benim çabamla gelmiştik oda sarfetti hakkını yiyemem fakat ben çok yoruldum yeri geldi bana çok ağır konuştu fakat seviyorum ya gözüm körleşmiş ya duymuyorum kötüleri fakat şimdi aklıma geliyor elim telefona gidiyor arayayım diye aklıma gelince bırakıyorum. Bence bu ilişki çoktan bitmeliydi uzatlamalarıda oynadık bitti.. Fakat ben bütün bu gerçekleri gördüğüm halde neden hala bu kadar düşünüyor ve yanıyorum anlamıyorum bana bu kadar acı çektiren mutlu anlarımızda bu kadar üzen bir insanı neden hala düşünüyorum... Bilmiyorum bilmiyorum ama bildiğim tek bişey var bana bir adım atsa ben ona koşarak giderim. Bütün kötüleri unutur devam ederim. Fakat onun yapısı ve huyu değişmedi değişmez sürekli ben unutup alttan alıp çaba sarfedersem kendime yapacağım büyük kötülük olur. Sizce ne yapmalıyım yada ne olacak bir fikir verin.. Bırak diyeceksiniz ama içimdekiler dinmiyor geçer dimi gerçekten bunların hepsi biter...Çabuk bitsin..

Son düzenleme:
markete bile gitmene karışıp ilişkiyi bitiren adam bence normal değildir. hiç arama bence. bu tipler hastalıklı tipler. yarın evlendiğinde evden dışarı çıkartmaz seni.pencereden dışarı bile bakamazsın. duvarları ezberler ,boylarını ölçersin defalarca.

Neden markete gitmenize izin vermediğini hiç düşündünüz mü?
Demek ki kendisi bir ekmek almaya giderken aklı da gözleri de hep kızlar da ve dışarıdaki her erkeği kendi gibi sanıyor..
Buyrun şimdi arayın bence.. Beklemeniz hata.

Öyle olacağını düşünmüyorum. Beklemem ondan öyle birşey.

Öyle olacağını düşünmüyorum. Beklemem ondan öyle birşey.

Eeee o zaman sizin marketteki kasiyerle ya da reyon görevlisi ile hemen işi pişireceğinizi mi sanıyor yani?
Kıskançlığın aşırısı ya kendine ya da karşındakine olan güven eksikliğidir..
Sizce normal mi yani?

Meselenin sadece markete gitmekten ibaret olduğunu sanmıyorum...

Daha evvelinde de tartışma yaşamışsınız sizin çabanızla düzelmişsiniz.

Kendi isteseydi kendi çabalardı zaten siz değil.

Bu delikanlı bitirmeyi çoktaan koymuş kafasına.

O yüzden markete gitmeniz de ona bayağı bir neden olarak gelse de bundan iyi fırsat olmaz,kimbilir belki nezaman hata yapacak da ben bitireceğim diye düşünmüş ve bitmiştir.

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir.ben gideni değil giden beni kaybetmiştir. yol ver güzelim gitsin dert ettiğin şeye bak hayatını yaşa ....

Birşeylerin iyi gitmediğini,
iki tarafında bu ilişkiden koptuğunu kendiniz yazmışsınız.
Merkete gittiniz diye ayrılık olmaz sonuçta,
böyle bile olsa durum daha vahim o zaman.
Önceden altında yatan sebepler mutlaka vardır.
Acı çekmeniz şuan için normal.
Arkanıza bile bakmayın.
Zamanla geçer acınız.
Şuan doğru bir karar verdiğinizi biliyorsunuz ama,
duygularınıza hakim olamıyorsunuz.
Zamanla doğru bir karar aldığınızı daha da iyi anlayacaksınız.
Allah sabır versin.

vereliniortak

Ben de bunu demeye çalıştım önceki mesajımda...

Market işin basit ve ucuz bahanesi .

Çocuk bitirmek için uğraşıyordu bence.

Önceki ayrılıklarında da konu sahibi sayesinde yeniden barışmışlar.

Konu sahibinin çabası üzerine yeniden başlamışlar.

Çocuk aklına koymuş zaten konu sahibini hayatından çıkarmayı..

İsabet olmuş.

Konu sahibi üzmeyin artık kendinizi.Önünüze bakmanızda yarar var.

konu yinemi silinmiş iyiki ilk okuyan arkadaşlar alıntı yapıyor he

şutarafagitti konu silinmedi ki...

Buyrun ben alıntı yaptım hatta..

Başka bir konuyla mı karıştırdınız acaba fisfisfis

Aaaaaa silinmiş mi?
Ben de alıntı yapacaktım da bir an daldım..
Yakında edit tuşunu yeniden toptan kaldıracaklar o zaman ne olacak acaba?aklinialirimsmile

Aaaaaa silinmiş mi?
Ben de alıntı yapacaktım da bir an daldım..
Yakında edit tuşunu yeniden toptan kaldıracaklar o zaman ne olacak acaba?aklinialirimsmile

Oruç fena vurdu hepimize heealsanaalsanasmile:roflol:
Pardon hilalkk arkadaşım..:kedi:

ya valla ilk açtığımda aynen şu yazıyordu keşke alıntı yapsaydı ya of

yok...

aynen bu yazıyordu tekrar yazmış konu sahibi içeriği kızlar acıktım ama daha başıma vurmadı yav hatta okytepenin alıntısından okudum içeriği

buda bana ders olsun alıntı yapçam bidaha bende kaldım öyle ortadabilmiyorumkismile

bahane isteyene nefes alman batar.
bence iyi olmus ne markete gitmeden dolyı bıtırecek,gitmene izin vermeyecek iyi vlla köle mı arıyormus kendıne..
gecen benımkıyle yemege cıktık ıftar ıcın atıstık yolda cok sınır ettım arkasını döndü ben gdiyoyrum dedı git dedım beni bunlarla tehtid edemzsın deıdm devam ettım yoluma geldı..yanı neden kendınızden bu kadar sey verıyorsunzkı evet sevıyorum ama kendımı ezdırecek kadar saf degilim
iyi olmus canım unutursun yakında annenlerle bile cıkmanı ıstemzdı kendine güveni olmayan erkekten ne beklenır bosver

Bizim ki şöyleydi aileler tanışmıştı askerden sonrasına söz alındı falan ama sabredemedik tabi baş koyduğumuz yolun sonuna varamadık buna üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…