Ne yapmalıyım cok dertliyim ya!?

xasthur

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2018
111
17
13
24
Birine açıldım okuldan önceden biliyodu ama bulusalım dedi konusmaya basladik felan arada trip attim soğuklaşti bugün eski sevgilisini anlatınca sinirlendim tartıstık sonra yine yazdı ben ters konusunda hicbise olmamis gibi davranmazsan barışamayız dedi icimi döktüm unutamıyorum seni dedim felan oda beni unutmak istiyosan başkalarıyla takıl bana yazma aklına getirme dedi yıkıldım sonra
beni sevme mi diyorsun dedim hayır sevme demedim ama benle hoslandigin cocuk gibi değil kanka olarak konus dedi seninle kankam olarak konusmak istiyorum ama sen cok ciddisin hep kendine pay cıkartıp trip attın dedi Şu an da sana şans vermek istedim bulusmaya cagırdım dedi ilk bulusmada sevgili olalim kafasında değilim dedi. Sana yaz veya yazma demem dedi istersen yaz yazarsan yazarım yazmazsan yazmam dedi Şu an ne düsünüyor simdi? Demin biraz uzun konusmaların ardından ortalık duruldu ben triplerim icin özür dilerim ne yapmalıyım simdi söyle dedim ? konustuk simdi bana sıradan biri gibi davran yazdıklarımı iki kere düşün onu kastedmemistir de sonra tartışırsak hemen yarım saat sonra hicbise olmamis gibi yaz dedi normal konusalım dedi
Ya kanka olursak dedim
Nolcak dedi erkekden cok kız kankam var dedi benle kankamı olmak istiorsun dedim sen benle ne olmak istiyorsun dedi? Suan çevrimici ve bakmıyor cevabıma Ve tanıstıgımızdan beri aşırı tartışma cıkarttım.sımdı cevap larda hayır da demedim evet de demedim sana diyor sadece tanımak istedim diyor yine sordum diyor ki yazma demem icin cırpınıyorsun yazmanı istemesem engellerim olur biter dedi simdi

Konunun ozeti; trip attim, trip attim, trip attim.
sonra gene trip attim
Ama baktim boyle olmayacak bunun icinde trip attim.
Yaş max beş buçuk olmalı.
Eger yetiskin iseniz durum vahim.

sımdı bu senın ıcın cok buyuk bır dert ya...

bıkac sene sonra bu uzuldugun seye ınanamayacaksın

cok genc oldugun ıcın tum bunların hepsı

o cocuktan da bır cacık olmaz bu arada bosver

Çok yorucusun. Seninle sevgili olacagini sanmiyorum. Kanka olalim demeside seni cok sevdiginden degil istedigi hareket edip, seninde hep beklentide olman egosunu okşuyordur.

al dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla kavga ettim o yüzden dedi

Nokta virgul kullanmayinca kinudan bir sey anlamiyorum, beynimde "dedi kaynanam dedi al dedi cocuklarini dedi"remixi caliyor sadece. O onu dedi sen bunu dedin baei birbirinizi anladiniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…