Ne yapmalıyım cok dertliyim ya!?

Üç beş sene sonra adını bile hatırlamayacaksın o çocuğun , ne o tavırlar evet dememiş hayır da dememiş kanka olacakmış mış mış ta muş muş muş . Iıııı ıııh bi cacık olmaz ondan zamanını boş yere harcama

Valla konuyu okuyunca daha dogrusu okumaya çalışınca direkt bu sözler canlandı zihnimde..
Remixi hemdee :))))
Daha anlaşılır degil mi ama :)))
Benim direk o müge anlıyla oturduğu koltuk gözümün önünde canlandı ahhh keske 17 olsamda böyle dertlerim olsa boş boş

1) senden hoşlanmıyor
2) gururunu ayaklar altına alıyorsun
3) bu yolla mümkün değil onu elde edemezsin
4) sana tüm kapıları kapatmıyor çünkü ya sana acıyor, ya da sadece senin ona olan ilgin hoşuna gidiyor
5) kendini acil olarak değiştirmen lazım, bu davranışlarla ne bu çocuğu, ne başkasını yanında göremezsin
6) 15 yaşında mısın sorusuna ne alaka 17 diyorsun ama birincisi 15 ile 17 çok farklı değil, ama ikincisi 17 gibi bile değil bu davranışlar
7) bu yaşlarda, bi erkek sana açılmadan, sen ona açılma, böyle duvara toslarsın
8) mutlaka, mutlaka, mutlaka kendini geliştirmelisin, acilen

Valla bende cok anlamadim Ama gerçekten erkekler ve kadinlar iliskide yer degistirmis gibi yeni nesilde, bence sevmiyo seni yani hisleriniz karşılıklı degil canim. Ama bi taraftanda dursun bi kenarda kafasinda güccük playboyy kes ilgini bakalim sende çevrimiçi ol ama yazma hic bide oyle dene olmazsa olmasin

Sana karsi bisey hissetmiyor. Ama bir gun olur da yalniz kalirsam bir kosede beklesin diyor. Ego tatmini yapiyor yalniz ablacim kimse icin gururunu hice sayma. Daha cok gencsin, elbet karsina sevecegin insanlar cikacaktir, daha cooook kisiden hoslanacaksin hatta cunku henuz yolun basindasin :)
Senin yerinde senin yasinda olmak icin neler vermezdim, ama suan ki aklimla tabi... Uzme kendini gelecegine sinavlarina odaklan bana da boyle diyenler cok oldu o yaslardayken ama dinlemedim. 17 en guzel yastir kiymetini bil.

Size karşı şuanda birşey hissetmiyor.
Zamana bırakıp tanıyalım demiş siz üsteleyip duruyorsunuz.
Kim olursa olsun kaçar sizden soğur bu şekilde yaparsanız.

Doğru

Bizim zamanımızda erkeklet kovalar kızlar kaçardı şimdi roller değişmiş bi bakın hele
2 yasında oglum var ona bu sekılde bi kız yaklaşsa hayır derım olmaz derım oğlum kız evi naz evı derim bu ne böyle yahu azıcıkkkk nazlı olun damdan düşer gibi ne o oyle

Mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…