Aa sende yazmışsın ahahahaAl dedi git dedi çocuklarını dedi çocuklarını istiyorsan dedi kendini dedi al kendini dedi git dedi nerede kalırsan kal dedi bana ben de kaynanamla.............daha anlaşılır valla...
Aa sende yazmışsın ahahaha
Benim direk o müge anlıyla oturduğu koltuk gözümün önünde canlandıValla konuyu okuyunca daha dogrusu okumaya çalışınca direkt bu sözler canlandı zihnimde..
Remixi hemdee :))))
Daha anlaşılır degil mi ama :)))
Benim direk o müge anlıyla oturduğu koltuk gözümün önünde canlandıahhh keske 17 olsamda böyle dertlerim olsa boş boş
Aa benimde zamanlarımdi o şarkı ahahaha bende demet akalinla atlattım dermişimKk var Allah'tan anlatıyorlar :)
BU AKSAM ÖLÜRÜM dinleye dinleye atlattım ben o dönemleri
Heba olmuşum :))
Aa benimde zamanlarımdi o şarkı ahahaha bende demet akalinla atlattım dermişimkonunun içine ettik yine
Bende gaçtim o vakitYakalanmadan gaçıyom bennn :)))
Birine açıldım okuldan önceden biliyodu ama bulusalım dedi konusmaya basladik felan arada trip attim soğuklaşti bugün eski sevgilisini anlatınca sinirlendim tartıstık sonra yine yazdı ben ters konusunda hicbise olmamis gibi davranmazsan barışamayız dedi icimi döktüm unutamıyorum seni dedim felan oda beni unutmak istiyosan başkalarıyla takıl bana yazma aklına getirme dedi yıkıldım sonra
beni sevme mi diyorsun dedim hayır sevme demedim ama benle hoslandigin cocuk gibi değil kanka olarak konus dedi seninle kankam olarak konusmak istiyorum ama sen cok ciddisin hep kendine pay cıkartıp trip attın dedi Şu an da sana şans vermek istedim bulusmaya cagırdım dedi ilk bulusmada sevgili olalim kafasında değilim dedi. Sana yaz veya yazma demem dedi istersen yaz yazarsan yazarım yazmazsan yazmam dedi Şu an ne düsünüyor simdi? Demin biraz uzun konusmaların ardından ortalık duruldu ben triplerim icin özür dilerim ne yapmalıyım simdi söyle dedim ? konustuk simdi bana sıradan biri gibi davran yazdıklarımı iki kere düşün onu kastedmemistir de sonra tartışırsak hemen yarım saat sonra hicbise olmamis gibi yaz dedi normal konusalım dedi
Ya kanka olursak dedim
Nolcak dedi erkekden cok kız kankam var dedi benle kankamı olmak istiorsun dedim sen benle ne olmak istiyorsun dedi? Suan çevrimici ve bakmıyor cevabıma Ve tanıstıgımızdan beri aşırı tartışma cıkarttım.sımdı cevap larda hayır da demedim evet de demedim sana diyor sadece tanımak istedim diyor yine sordum diyor ki yazma demem icin cırpınıyorsun yazmanı istemesem engellerim olur biter dedi simdi
Harcarim yaÜç beş sene sonra adını bile hatırlamayacaksın o çocuğun , ne o tavırlar evet dememiş hayır da dememiş kanka olacakmış mış mış ta muş muş muş . Iıııı ıııh bi cacık olmaz ondan zamanını boş yere harcama
15 den birazcık buyuksun çok hızlı gidiyorsun hızlı tüketiyorsun amaçsızcaNe alaka 17
Doğru1) senden hoşlanmıyor
2) gururunu ayaklar altına alıyorsun
3) bu yolla mümkün değil onu elde edemezsin
4) sana tüm kapıları kapatmıyor çünkü ya sana acıyor, ya da sadece senin ona olan ilgin hoşuna gidiyor
5) kendini acil olarak değiştirmen lazım, bu davranışlarla ne bu çocuğu, ne başkasını yanında göremezsin
6) 15 yaşında mısın sorusuna ne alaka 17 diyorsun ama birincisi 15 ile 17 çok farklı değil, ama ikincisi 17 gibi bile değil bu davranışlar
7) bu yaşlarda, bi erkek sana açılmadan, sen ona açılma, böyle duvara toslarsın
8) mutlaka, mutlaka, mutlaka kendini geliştirmelisin, acilen
Hım15 den birazcık buyuksun çok hızlı gidiyorsun hızlı tüketiyorsun amaçsızca
MantıklıBizim zamanımızda erkeklet kovalar kızlar kaçardı şimdi roller değişmiş bi bakın hele
2 yasında oglum var ona bu sekılde bi kız yaklaşsa hayır derım olmaz derım oğlum kız evi naz evı derim bu ne böyle yahu azıcıkkkk nazlı olun damdan düşer gibi ne o oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?