- 17 Ağustos 2017
- 245
- 326
- 53
- 28
- Konu Sahibi troyofhelenn
-
İkinizde hatalısınız.
Yanında insanlar varken yanına kimin oturduğunu söylememesi normal ayrıca iş arkadaşlarıyla yemeğe gidiyorsa arabada yanına kadın da oturabilir normal olarak. Adam ön koltuğa kadın oturmasın mı diyecek?
Bağırması konusunda elbette haksız erkek arkadaşınız ama bu kadar rahat bağırıyorsa ilk değildir bağırması. Kaç yıllık eşimin avaz avaz bagırmıslığı yoktur, durup bir düşünün bu konuyu
Asıl ön boşken arkaya oturmak ayıp değil mi? Ya adama ben senin üssünüm seni şöförüm yerine koyuyorum mesajı veriyorsun, ya da sapık olabilirsin temkinli davranayım...Öne kadın oturunca ne oluyor ayıptır sorması? Ben bekarken evli iş arkadaşımla ilçeden merkeze giderdim öne de otururdum yani.
Arabada öne oturmanın DERİN manasını bir çözebilsem yol da göstericem aslında amakızlar iyi günler. şu an dışarıdayım arkadaşlarımla planım vardı ama tadım tuzum hiç kalmadı. buraya gelirken öğle tatilinde erkek arkadaşım aradı ne yaptın gittin mi gibisinden. konuştuk sen napıyorsun dedim. kadın astsubaylarla yemeğe geldik dedi. pardon? dedim. 2 araba gitmişler erkekleri bi arkadaşı kadınları da bu götürmüş. öne kim oturdu dedim. ya of boş yapma hadi sonra konuşuruz dedi. ben de neyin şovunu yapıyosun ne biçim konuşuyorsun sen benle dedim. 5 dk geçmeden aradı ama nasıl bağırıyor. insanlar yanımda ben şu oturdu bu oturdu nasıl diyim dedi. 35 40 yaşında kadınlar dedi ama bağırıyor deli gibi. ben de ne bağırıyorsun bağırmak seni haklı yapmaz o sesi bi düşür önce dedim. ayrıca ne bileyim ben yanında olduklarını geçiştirsen anlardım sormazdım dedim. bağırdıkça bağırdı sonra yemek yicem içeri gidiyorum hadi hadi dedi yüzüme kapattı. aradım mesaj atmış yemek yicem diye. ne yapmalıyım bu durumda tavrım nasıl olmalı. çünkü adım kadar iyi biliyorum ki üste çıkacak. yaptığı saygısızlık karşısında tutumum ne olmalı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?