ne yapmalıyım? dengesiz erkek arkadaşım

Arkadaşlarıyla yemeğe gitmesinde sorun yok, öne kadın oturmasında da sorun yok.. Ama bağırması sorun olabilir sadece. Ben sizin öne kim oturdu diye sormanızı o ortamda hoş bulmadım sadece.. ( bu arada bende evliyim evli&bekar iş arkadaşlarımın arabasında ön koltuğa oturuyorum )

Bencede hatali olan sizssiniz. Ayrica birbirinzce saygisizca konusuyorsunuz bana göre.

Olmadık yerde sorun cikarmışsınız, erkek arkadaşınızı haklı buldum. Sizin bu harekitinize karşılık canım cicimli konuşacak hali yok.

Yanında insan varsa neden size boş yapma gibi bir cevap vermiş madem. Onu söylerken niye çekinmemiş? Üsluplarınız çok can sıkıcı açıkcası. Gereksiz yere ısrarla aramanız da cabası. Kendi kendinize hayatı zorlaştırıyorsunuz böyle küçük şeyler için

Üste çıkacak derken adam yerden göğe haklı zaten :D Kim napsın sizin sevgililerinizi ya öne kim oturmuşmuş. Deli gibi yapmayın kendinizi allahaşkına komik görünüyorsunuz

İkiniz de hatalısınız ve birbirinize karşı çok saygısızsınız.
Biriniz aşırı kıskanç, diğeri başkalarının yanında "boş yapma" deyip bağırıyor.
Bence evlenin.

kızlar iyi günler. şu an dışarıdayım arkadaşlarımla planım vardı ama tadım tuzum hiç kalmadı. buraya gelirken öğle tatilinde erkek arkadaşım aradı ne yaptın gittin mi gibisinden. konuştuk sen napıyorsun dedim. kadın astsubaylarla yemeğe geldik dedi. pardon? dedim. 2 araba gitmişler erkekleri bi arkadaşı kadınları da bu götürmüş. öne kim oturdu dedim. ya of boş yapma hadi sonra konuşuruz dedi. ben de neyin şovunu yapıyosun ne biçim konuşuyorsun sen benle dedim. 5 dk geçmeden aradı ama nasıl bağırıyor. insanlar yanımda ben şu oturdu bu oturdu nasıl diyim dedi. 35 40 yaşında kadınlar dedi ama bağırıyor deli gibi. ben de ne bağırıyorsun bağırmak seni haklı yapmaz o sesi bi düşür önce dedim. ayrıca ne bileyim ben yanında olduklarını geçiştirsen anlardım sormazdım dedim. bağırdıkça bağırdı sonra yemek yicem içeri gidiyorum hadi hadi dedi yüzüme kapattı. aradım mesaj atmış yemek yicem diye. ne yapmalıyım bu durumda tavrım nasıl olmalı. çünkü adım kadar iyi biliyorum ki üste çıkacak. yaptığı saygısızlık karşısında tutumum ne olmalı?
Bende birdaha o arayıp yazana kadar ne sen ara nede mesaj at bekle o gelsin böyle alıştırırsan daha da tepene çıkar tavrını koy sen daha üste çık böyle konuşması çok yanlış ve kabaca

benim için kadın arkadaşlarıyla gitmesinde bir sakınca yok. bağırdığı için de aradı özür diledi gönlümü aldı. yanında insanlar varken sıkıştırmam hoşuna gitmemiş. ben de düşüncesiz davrandığımı söyledim konu kapandı teşekkürler yorumlarınız için. arada gayet kırıcı yorumlar olsa da ve yanlış anlaşılsam da...

O kadar insanın içinde yanımda şu var , arkamda şu var denilmez bence
Ayrıca yanına kadın otursa ne olacak ki neden sordunuz merak ettim
ben tek sandığım için sordum. işyerinde sevgilime yakın davranan bi kız var o yüzden öne kimin oturduğunu merak ettim

Çoğu kişi size yüklenmiş fakat herkesin çizgileri farklıdır ..
Bende deli olurdum mesela Evli&Bekar farketmez kimsenin ön koltuğuna oturmam
dikkat ettiğim konulara karşındakinin de dikkat etmesini isterim Şahsen..
Sizde böyleyseniz kim oturdu diye sormanız tepkisel olarak çok normal..Size bağırdığı için özürdileyene dek konuşmayın zaten hatasını anlayınca muhakkak yazacak arayacaktır. Sonrasında siz de konuyu uzatmayın tabii..

Çoğu kişi size yüklenmiş fakat herkesin çizgileri farklıdır ..
Bende deli olurdum mesela Evli&Bekar farketmez kimsenin ön koltuğuna oturmam
dikkat ettiğim konulara karşındakinin de dikkat etmesini isterim Şahsen..
Sizde böyleyseniz kim oturdu diye sormanız tepkisel olarak çok normal..Size bağırdığı için özürdileyene dek konuşmayın zaten hatasını anlayınca muhakkak yazacak arayacaktır. Sonrasında siz de konuyu uzatmayın tabii..
çok teşekkür ederim beni bir tek siz anlamışsınız özür diledi gönlümü aldı bir daha bağırmayacağını söyledi

Bu ne yahu? Çocuk gibi '' kim oturdu yanına''kızım güveniyorsan ayrıl git, aldatmak isteyen zaten aldatır, olgunlaşta ondan sonra sevgili edin,
Yemin ederim ben evliyim sizin bekarların yaptığı erkeğe sıkma, güvenmeme durumu ikimizdede yok, yarın evlenip 2 yıl içinde ayrılıyorsunuz, çocuk oyuncağı sizin için aşk meşk,

Erkek arkadaşının "kadınlarla" yemeğe gidiyoruz diyerek kadınlara vurgu yapması bana hiç iyi niyetli gelmedi...Senin zaafını kullanmış...Sadece afiyet olsun canım deseydin kapak olurdu...Bu gibi adamlar, sevgilisinin hassas noktalarını iyi bilir, ordan girerler ama karşılığında tepki alınca da suclarlar...Boş yapma ne demek hem? Sana karşı saygısını yitirmiş...Daha doğrusu yitirtmişsin...Tavsiyem asla kıskandıgını belli bile etme, boyle durumlarda sadece afiyet olsun de ve arama....Yemek yerken allah allah napıyor da aramadı merak etmedi diye kudurur

Normal bir şekilde iletişim kurmada problemi var sanırım erkek arkadaşının. Bi kere inanılmaz kaba. Yani bu şekilde yapamazsın bence. Gayet normal bi şekilde de durumu izah edebilirdi. Yani o kadar saygısız kelimelere ne gerek var ki

Back
X