- Konu Sahibi troyofhelenn
öne kadın oturunca nikah mı dusuyor ne oluyor ben anlamadım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
+1Üste çıkması lazım zaten.
Hatalı olan sizsiniz.
Hahaha evet.+1
Hayatımda ‘öne kim oturdu’ kadar saçma bir soru duymadım sanırım.
İnsanı zıvanadan çıkarır bu cümle!
kızlar iyi günler. şu an dışarıdayım arkadaşlarımla planım vardı ama tadım tuzum hiç kalmadı. buraya gelirken öğle tatilinde erkek arkadaşım aradı ne yaptın gittin mi gibisinden. konuştuk sen napıyorsun dedim. kadın astsubaylarla yemeğe geldik dedi. pardon? dedim. 2 araba gitmişler erkekleri bi arkadaşı kadınları da bu götürmüş. öne kim oturdu dedim. ya of boş yapma hadi sonra konuşuruz dedi. ben de neyin şovunu yapıyosun ne biçim konuşuyorsun sen benle dedim. 5 dk geçmeden aradı ama nasıl bağırıyor. insanlar yanımda ben şu oturdu bu oturdu nasıl diyim dedi. 35 40 yaşında kadınlar dedi ama bağırıyor deli gibi. ben de ne bağırıyorsun bağırmak seni haklı yapmaz o sesi bi düşür önce dedim. ayrıca ne bileyim ben yanında olduklarını geçiştirsen anlardım sormazdım dedim. bağırdıkça bağırdı sonra yemek yicem içeri gidiyorum hadi hadi dedi yüzüme kapattı. aradım mesaj atmış yemek yicem diye. ne yapmalıyım bu durumda tavrım nasıl olmalı. çünkü adım kadar iyi biliyorum ki üste çıkacak. yaptığı saygısızlık karşısında tutumum ne olmalı?
Sen psikolog musun??? Direk iletişimi kes terbiyesini takinsin. Duzelmezse kendi bilirkızlar iyi günler. şu an dışarıdayım arkadaşlarımla planım vardı ama tadım tuzum hiç kalmadı. buraya gelirken öğle tatilinde erkek arkadaşım aradı ne yaptın gittin mi gibisinden. konuştuk sen napıyorsun dedim. kadın astsubaylarla yemeğe geldik dedi. pardon? dedim. 2 araba gitmişler erkekleri bi arkadaşı kadınları da bu götürmüş. öne kim oturdu dedim. ya of boş yapma hadi sonra konuşuruz dedi. ben de neyin şovunu yapıyosun ne biçim konuşuyorsun sen benle dedim. 5 dk geçmeden aradı ama nasıl bağırıyor. insanlar yanımda ben şu oturdu bu oturdu nasıl diyim dedi. 35 40 yaşında kadınlar dedi ama bağırıyor deli gibi. ben de ne bağırıyorsun bağırmak seni haklı yapmaz o sesi bi düşür önce dedim. ayrıca ne bileyim ben yanında olduklarını geçiştirsen anlardım sormazdım dedim. bağırdıkça bağırdı sonra yemek yicem içeri gidiyorum hadi hadi dedi yüzüme kapattı. aradım mesaj atmış yemek yicem diye. ne yapmalıyım bu durumda tavrım nasıl olmalı. çünkü adım kadar iyi biliyorum ki üste çıkacak. yaptığı saygısızlık karşısında tutumum ne olmalı?
Önde oturanla arkada oturan farklı mi oluyo hayır bilmediğimden soruyorum ne mana?
Hayır konuşmanın seyri de ilginç. Başlıkta sanki adam kendi kendine dellenmiş gibi bir hava esmiş ama zaten giriş falsolu. Kadın astsubaylarla yemeğe çıktık cümlesine gelen tepki "pardon?" çok ciddiyim o pardon bana dense sağlam maraz çıkarırım. Öyle açıklamayla falan uğraşmam. Öne kim oturdu cümlesi bile gelemez peşi sıra. Sağlam bir kavga kopmuş olur çünküben erkek arkadasınızın bagırmasının sebebını de anlıyorum acıkcası
boyle kıskanc bırı oldugunuz ıcın bellıkı bunalmıs bu son damla olmus
bana da esım öne kim oturdu dese nevrim dönerdı cunku bılıncaltınızla bırlıkte agzınızdan cıkan o sozun sebebı cok kotu . hem soru cok cırkın hemde gercekten onların yanında nasıl soylesın 16 yasında ergen gıbı ... o kadınlar da buna sahıt olsa kendılerını nasıl kotu hıssederler farkındamısınız
sız arabasına bındıgınız kısının boyle bır telefon konusmasına sahıt olsanız ne derdınız arac ıcınde telefon konusmalarıda net duyuluyor ınsallah muzık falan acıktır ya da kulaklık vardır yoksa rezıl oldunuz demektır
erkek arkadasınızın haksız oldugu tek noktayı soyleyeyım . telefonu yuzunuze kapatması. bırde boyle kıskanc kısıyle sorun yasıyorsa hala bırlıktelıge devam etmesı .
bırde bu adam bu yasına kadar kızlı erkeklı karma okulda okudu sevgılılerı oldu ıs hayatında bırcok kadın var konu sahıbının kendısıde tum bunlardan oturu erkek cinsıyle karsılastıHayır konuşmanın seyri de ilginç. Başlıkta sanki adam kendi kendine dellenmiş gibi bir hava esmiş ama zaten giriş falsolu. Kadın astsubaylarla yemeğe çıktık cümlesine gelen tepki "pardon?" çok ciddiyim o pardon bana dense sağlam maraz çıkarırım. Öyle açıklamayla falan uğraşmam. Öne kim oturdu cümlesi bile gelemez peşi sıra. Sağlam bir kavga kopmuş olur çünkü
kızlar iyi günler. şu an dışarıdayım arkadaşlarımla planım vardı ama tadım tuzum hiç kalmadı. buraya gelirken öğle tatilinde erkek arkadaşım aradı ne yaptın gittin mi gibisinden. konuştuk sen napıyorsun dedim. kadın astsubaylarla yemeğe geldik dedi. pardon? dedim. 2 araba gitmişler erkekleri bi arkadaşı kadınları da bu götürmüş. öne kim oturdu dedim. ya of boş yapma hadi sonra konuşuruz dedi. ben de neyin şovunu yapıyosun ne biçim konuşuyorsun sen benle dedim. 5 dk geçmeden aradı ama nasıl bağırıyor. insanlar yanımda ben şu oturdu bu oturdu nasıl diyim dedi. 35 40 yaşında kadınlar dedi ama bağırıyor deli gibi. ben de ne bağırıyorsun bağırmak seni haklı yapmaz o sesi bi düşür önce dedim. ayrıca ne bileyim ben yanında olduklarını geçiştirsen anlardım sormazdım dedim. bağırdıkça bağırdı sonra yemek yicem içeri gidiyorum hadi hadi dedi yüzüme kapattı. aradım mesaj atmış yemek yicem diye. ne yapmalıyım bu durumda tavrım nasıl olmalı. çünkü adım kadar iyi biliyorum ki üste çıkacak. yaptığı saygısızlık karşısında tutumum ne olmalı?
Çocuğun bağırmasından aklıma şey geldi acaba sürekli kıskançlıkla darlıyor da tak mı etti acaba canına doldu doldu da patlayıp bağırdı mı? Günah almamak lazım tabi.Yanlış anlamayın ama siz biraz fazla tepki göstermişsiniz gibi geldi. Ben şahsen bu konuları müsait olduğunda sormayı tercih ederdim. Öne oturan kişiden kıskanacak durumda olmayın kendinize yaparsınız. Bak tadım tuzum kaçtı yazmışsınız. Erkek arkadaşınızın aklı başka bir şeyde olsa o an sizi aramak bile aklına gelmezdi bence
Çocuğun bağırmasından aklıma şey geldi acaba sürekli kıskançlıkla darlıyor da tak mı etti acaba canına doldu doldu da patlayıp bağırdı mı? Günah almamak lazım tabi.
Galiba arabada bu konuda 5 Evde 15bsarkisi geliyo hemen aklıma allahım akıl fikir versinönde oturanla hemen sevişiveriyorlar.
hatta arkada oturanları bile önemsemiyorlar.![]()
bi bitmediniz özgüvensizlikten ölmek çok yazıkkızlar iyi günler. şu an dışarıdayım arkadaşlarımla planım vardı ama tadım tuzum hiç kalmadı. buraya gelirken öğle tatilinde erkek arkadaşım aradı ne yaptın gittin mi gibisinden. konuştuk sen napıyorsun dedim. kadın astsubaylarla yemeğe geldik dedi. pardon? dedim. 2 araba gitmişler erkekleri bi arkadaşı kadınları da bu götürmüş. öne kim oturdu dedim. ya of boş yapma hadi sonra konuşuruz dedi. ben de neyin şovunu yapıyosun ne biçim konuşuyorsun sen benle dedim. 5 dk geçmeden aradı ama nasıl bağırıyor. insanlar yanımda ben şu oturdu bu oturdu nasıl diyim dedi. 35 40 yaşında kadınlar dedi ama bağırıyor deli gibi. ben de ne bağırıyorsun bağırmak seni haklı yapmaz o sesi bi düşür önce dedim. ayrıca ne bileyim ben yanında olduklarını geçiştirsen anlardım sormazdım dedim. bağırdıkça bağırdı sonra yemek yicem içeri gidiyorum hadi hadi dedi yüzüme kapattı. aradım mesaj atmış yemek yicem diye. ne yapmalıyım bu durumda tavrım nasıl olmalı. çünkü adım kadar iyi biliyorum ki üste çıkacak. yaptığı saygısızlık karşısında tutumum ne olmalı?
Askerde değil miydi bu sevgili iş yerine konu ne zaman geldiben tek sandığım için sordum. işyerinde sevgilime yakın davranan bi kız var o yüzden öne kimin oturduğunu merak ettim