• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım fıkır verin

yasam0606

Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2025
358
14
13
33
Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum

Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum

33 yaşında yetişkin bir insansınız. Büyük bir yerde yaşasanız, adamın davranışlarının normal olduğunu mu düşünecektiniz ?

Adamı her yerden engelleyin ve uzak durun.

Deseydin ya ben boşaltım merkezimiyim,her önüme geleni öpüp boşaltayım???

Yaşadığınız yer küçük yermiş böyle adamları nasıl buluyorsunuz?? Adamın tek derdi öpmek sevişmek ha bana uyar dersin bilmem ama bana ters diyorsan amasız fakatsız yol vereceksin.Dur bir daha deneyeyim belki yanılıyorum dersen kim vurduya gidersin ..

Abaza karakterimiz sevdiğim kadını öpemez miyim diyerek manipüle etmeye çalışmış.
Yetmemiş istediğini alamayınca sevdiğim kadın tarafından terkedildim diye ajitasyona başvurmuş. Bir umut sevişir benimle diye.
Soru sahibi kaç bundan tek istediği cinsel ilişki. İstediğini alınca yüzüne bile bakmaz.

Back
X