Gerçekten soruyor musunuz bu soruyu? Akıl var mantık var. amaç belli hedef belli bide aşık olduğum sevdiğim kadın bilmem ne demiş tam bir kıro!Evet yok sureklı opmek sarılmak ıstıyor bır haftada bana asık olabılır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten soruyor musunuz bu soruyu? Akıl var mantık var. amaç belli hedef belli bide aşık olduğum sevdiğim kadın bilmem ne demiş tam bir kıro!Evet yok sureklı opmek sarılmak ıstıyor bır haftada bana asık olabılır mı
Aşık ama kendi penisine aşık. Siz sadece konu mankenisiniz. Dikkatli olun.Evet yok sureklı opmek sarılmak ıstıyor bır haftada bana asık olabılır mı
Tek amacı cinsellik belliki. 2. Görüşmede arabada onayınız olmadan yaklaşmaya çalışması, "beni öpsen rahatlicam bosalicam " demesi abaza olduğunu gösteriyor yeterince. Tamam cinsellik ilişkilerde önemli fakat onun yaptığı istismar etmeye yeltenmek.Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum
Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum
Ayol ne sevgisi ?!Bu nasıl sevgı anlamıyorum
Adamı engelleyin sakın ona da yazmayınBır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum
Bide tavrını mı merak ediyorsunuz asıl sizin tavrınız önemli değil mi bundan sonrası için ?Bn sımdı ıstedıgını vermeyınce tavrı nasıl olcak bklm
Bn tepkı verdıgım ıcın bugun hıc aramadı benı nıyetını bellıBide tavrını mı merak ediyorsunuz asıl sizin tavrınız önemli değil mi bundan sonrası için ?
Bide tavrını mı merak ediyorsunuz asıl sizin tavrınız önemli değil mi bundan sonrası için
Aynen tavrına bakmak için bi daha görüş benceBn sımdı ıstedıgını vermeyınce tavrı nasıl olcak bklm
Görüşmeden sonra oğlanın değil kızın tavrına bakmamız gerekecek. Görüşünce ne olacağı malum..Aynen tavrına bakmak için bi daha görüş bence![]()
Oda oyle dıyor ama abarttı amaYa sana aşık olmuş işte dokunmadan öpmeden duramıyor çocuk
Neden anlamıyorsun kalbin yok mu vicdansız
![]()
Bu gidişle görüşecek zaten son mesajına bakarsanızGörüşmeden sonra oğlanın değil kızın tavrına bakmamız gerekecek. Görüşünce ne olacağı malum..
1 haftada ne sevgisiBu nasıl sevgı anlamıyorum
1 haftada ne sevgisi
GorusmucemBu gidişle görüşecek zaten son mesajına bakarsanız![]()
ee tavrına nasıl bakıcan, az önce tavrına bakalım diyordunBulusmucam tabıkı
Gorusmucem
Buguün butun gun konusmadıgına gore sevmıyor vakıt gecırmeye calısıyoree tavrına nasıl bakıcan, az önce tavrına bakalım diyordun