Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum
Bu nasıl sevgı anlamıyorum33 yaşında yetişkin bir insansınız. Büyük bir yerde yaşasanız, adamın davranışlarının normal olduğunu mu düşünecektiniz ?
Adamı her yerden engelleyin ve uzak durun.
Deseydin ya ben boşaltım merkezimiyim,her önüme geleni öpüp boşaltayım???Bır haftadur bırırısıyle gorusuyırum bnmde begendıgım bırıydı ılk bulusma guzeldı ıkıncısınde arabayla alıyım senı gıruyum ddı dedı yakınlasmaya calıstı bn ıstemıyorum cok erken dedım madem sevdıgım kadını opmuceksem nıye sevgılıyız dedı bude benı opsen rahatlıcm bosalıcm dıye bır kelıme kullandı bnde kızdım benımle bıseyler yasamak ıcın mı berabersınn dıyorum aklımdann oyle bısey gecmedı dıyo sevdıgım kadun tarafından rededıldım dıyo ılla bısey mı olması lazım dun aksam konustuk bıdaha yazmadı yasadıgım yer kucuk bırı gorur dıye korkuyırum
Bnde onu dedım ıstegı olmadı dıye bana yazmadıDeseydin ya ben boşaltım merkezimiyim,her önüme geleni öpüp boşaltayım???
Evet yok sureklı opmek sarılmak ıstıyor bır haftada bana asık olabılır mıIcinize sinmeyen istemediginiz hic bir seyi yasamayin..kimine gore ilk bulusmada bile olabilir kimine gore aylarca tanimak gerekir size şu zaman diye verilecek bi tarih yok
E yazmasın verilmiş sadakan varmışBnde onu dedım ıstegı olmadı dıye bana yazmadı
Ben senı sevdıgım ıcın sarılmak opmek ıstıyorum dıyo gercekten sevse saygı duyarE yazmasın verilmiş sadakan varmış
EvetYaş 33 mü gerçekten?
He gülüm heBen senı sevdıgım ıcın sarılmak opmek ıstıyorum dıyo gercekten sevse saygı duyar
Üzücü
Bn sımdı ıstedıgını vermeyınce tavrı nasıl olcak bklmBöyle sapiklari çok mu ariyorsunuz. Basın engeli geçin hala dusunuyorsunuz niyeti belli iste
Ne sevgisi yahu bir haftada 18lik kız gibi konuşuyorsun ayrıca yazdıkların da anlaşılmıyorBu nasıl sevgı anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?