• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım varr acil :(

Peaceaysu

♥30.07.2013 -♥ BarışAysu ♥♥♥ 23.02.2016♥
Kayıtlı Üye
13 Ocak 2015
2.420
515
43
Arkadaşlar uzun bi zaman düşünüyorum düşüyorum bi karara varamıyorum 1,5 senedir çıktığım erkek arkadaşımla aramız çok iyiydi 2ay hiç kavga etmedik ben onun yanındaydım okulum için akşam gidicektim beni gönderdi akşam konuştuk iyiydik sonra birden değişti tavırları arada düzeliyodu ama sonra bu 3 gün önce ilişkimiz yürümüyo dedi geleceğimizi göremiyorum flan dedi he bu arada erkek arkadaşım yakın bi zamanda askere gidicek bi yandanda manevide maddide olsa sıkıntıları vardı ama ben hep yanındaydım destek oluyodum benim yanımdayken çok mutlu oluyodu anlıyodum yani he işte bende nasıl ya saçmalama flan dedim baya şaşırdım bi sakin ol dedim baya kötü konuştu ben olmuyo olmuyo diye yine konuşuyodu benle ama çok kötü konuşuyodu sanki karşısında düşmanı varmış gibi biraz konuşmadık ben teldende arıyodum sesini duymak için kısa kısa konuşup kaptıyodu sonra işte ertesi sabah şimdi ben arasam kesin çok kızar dedim erkek arkadaşımda öyle annesine babasına bişey anlatmaz bana anlatırdı içinden gelmiyodu onlara anlatmak işte bende onlardan gizlimiz saklımız olamazki düşüncesiyle annesini aradım baya tanışıyoduk aramız gayet iyi onun ailesiyle işte annesine biraz özet anlattım kızım bizde çok ilgilenemedik kendisini yalnız hissetmiştir sen sıkma canını askerlik psikolojisi babası bi konuşur anlar derdini dedi flan biraz rahatlamaya çalıştım sonra babası aradı beni kızım sıkıntı yok kızla diyo bende bişi diyemedim sonra akşam erkek arkadaşım aradı annem veya babam ararsa güzelce ayrıldık de bişi anlatma sakın dedi bende tamam dedim (mecburdum )gece söyliycektim annesiyle flan konuştuğumu sonra işte yine biraz mesajlaştık kötü konuşuyodu hala sonra sonra eve giderken aradım ben bunu annenle konuştum ben sen aramadan önce diycektim amaa meşgule attı hep sonra annesini aramak istedim aradım babası açtım annesine vermesini istedim (erkek arkadaşım telde benim sesimden benim olduğumu anlamış ve inanamamış benim onun arkasından iş çevirdiğimi düşünmüş ) sonra konuştum annesiyle kızım şimdi geldi yemekte konuşucaz bakalım anlıycaz durumu dedi bi 10 dk sonra erkek arkadaşım aradı ve demediğini bırakmadı beni gafil avladın aileme beni kötüledin akşam senden bişi istedim sen ise onu yapmadın yapmadın yapmadınn dedi bende anlattım benim amacım asla öyle değilde baya anlattım onlar senin yanında ailen seni yalnız bırakmasınlar diye böyle bişi yaptım ama pişman ettirdi bana... sabah 6ya kadar konuştuk baya sonra aramamaya yemin etti seni hayatımdan çıkarıcam flan dedi dün hiç aramadık birbirimizi işe başladı dün bide bugün sabah 10da aradım uyuduğu için ne meşgule attı ne açtı anladım zaten napmalıyım hep okuyorum forumları biraz arama anlasın değerini e bu sefer unutmaya çalışıyosa :( he bide dün sabah annesi aradı naptınız diye bişi yapmadık olmadı yani dedim inşallah düzelir faln dedim düzelir düzelir sabah uyandırmaya gittiydim boynunda senin şapkan varmıştı gece boyu onunla uyumuş deyince nasıl mutlu olmuştumm arkadaşlar şimdi hiç aramasam bu sefer vazgeçti benden umursamıyo artık sevgisi bu kdar basitmişti derse flan diye düşündüm çok arada kaldım arkadaşlar bana yardım edinnnnnn :(

Seni istemiyorum diyen birinin neden peşinden koşuyorsun birde anne va babasını aramıssın yazık biraz gururlu ol yahu dunyanın merkezımı bu adam senı istemeyeni sende isteme

kızdığında istemiyorum istemiyorum diyo kızgınlığı geçince onları dediği için çok pişman olduğunu söylüyo aradım ama işte onlardanda gizlimiz saklımız olmasın diye çok merak ediyodum onu moreli nasıl napıyo diye birazda onun yüzünden aramıştım :(

napmalıydım bilmiyorum danışabileceğim biri yoktu bu aralar ailevi sorunlarım yüzündende psikolojim bozuktu sabah aradım birden artık :(

Daha flört aşamasında ,en iyi mutlu olmanız gereken zamanda,ortada doğru dürüst bir sebep yokken sana bunu yapıyorsa , ya ilerde neler yapmaz.
Biraz gururlu ol, bırak nereye gidiyorsa gitsin, resmen seni gel gel git git oyuncağa çevirmiş.Bana öyle ağzına geleni sayacak sebepsiz yere ,asla birdaha benim tırnağımın ucunu göremez. Aferin çıkart tepene böyle her gün kendine saydır.Bırak gitsin askere belki adam olur

ama işte çok seviyorum aramak istiyorum çok merak ediyorum askere gidince çok yalnız hissedicek olgunlaşmasını istiyorum aklı başına gelsin istiyorum çok saçma sapan bi konudan ailesini aradım diye çok kızdı arkasından iş çevirir gibi .

Daha flört aşamasında ,en iyi mutlu olmanız gereken zamanda,ortada doğru dürüst bir sebep yokken sana bunu yapıyorsa , ya ilerde neler yapmaz.
Biraz gururlu ol, bırak nereye gidiyorsa gitsin, resmen seni gel gel git git oyuncağa çevirmiş.Bana öyle ağzına geleni sayacak sebepsiz yere ,asla birdaha benim tırnağımın ucunu göremez. Aferin çıkart tepene böyle her gün kendine saydır.Bırak gitsin askere belki adam olur

ama işte çok seviyorum aramak istiyorum çok merak ediyorum askere gidince çok yalnız hissedicek olgunlaşmasını istiyorum aklı başına gelsin istiyorum çok saçma sapan bi konudan ailesini aradım diye çok kızdı arkasından iş çevirir gibi .

Seni istemiyorum diyen birinin neden peşinden koşuyorsun birde anne va babasını aramıssın yazık biraz gururlu ol yahu dunyanın merkezımı bu adam senı istemeyeni sende isteme

kızdığında istemiyorum istemiyorum diyo kızgınlığı geçince onları dediği için çok pişman olduğunu söylüyo aradım ama işte onlardanda gizlimiz saklımız olmasın diye çok merak ediyodum onu moreli nasıl napıyo diye birazda onun yüzünden aramıştım

kızdığında istemiyorum istemiyorum diyo kızgınlığı geçince onları dediği için çok pişman olduğunu söylüyo aradım ama işte onlardanda gizlimiz saklımız olmasın diye çok merak ediyodum onu moreli nasıl napıyo diye birazda onun yüzünden aramıştım
O seni merak etmiyor hem daha ortada soz yok nısan yok bu kadar aile ile yuzgoz olmak nedir ben anlamıyorum

kızdığında istemiyorum istemiyorum diyo kızgınlığı geçince onları dediği için çok pişman olduğunu söylüyo aradım ama işte onlardanda gizlimiz saklımız olmasın diye çok merak ediyodum onu moreli nasıl napıyo diye birazda onun yüzünden aramıştım :(
onlardan gizlimiz saklimiz olmasin ne demektir? tabiki yeri gelip gizli sakli da olacak..

onlardan gizlimiz saklimiz olmasin ne demektir? tabiki yeri gelip gizli sakli da olacak..
Elbette olucak ama erkek arkadaşım hiçbir şey anlatmıyodu ailesine , hep çekişirdi ailesi erkek arkadaşıma niye anlatmıyosun hiçbirşeyini diye .. birde ailesiyle aram çok iyi kızı gibi seviyolar beni çokda yakın oldu birbirimize sonuçta askere gitcekti..

O seni merak etmiyor hem daha ortada soz yok nısan yok bu kadar aile ile yuzgoz olmak nedir ben anlamıyorum
Ama işte çok yakındık birbirimize anne kız gibi olduk evlilikle nişanlıkla alakası olabilir ama onu eşin olarak görüyosun aileside seni öyle görüyor

askere gidecekse sana daha çok yaklaşması lazım erkekler de şu askerlik öncesi ve askerlikte kaybetme korkusu fazlaca oluyor. Ters bişeyler vardır çok kurcalama bence seni, senin onu sevdiğin kadar çok seviyorsa yeminlerini yutup gelir zaten sen elinden geleni yapmışsın. Sevgisiyle alakalı seviyorsa gelir, gelmezse de beni sevmeyen adam yanımda olsa ne fayda diye düşünmelisin bence

[QUOcç="gunes1010, post: 38850854, member: 652428"]Abisinin kız arkadaşı var onunla konuşuyorum danışmak için ..[/QUOTE]
Yok canım ben abartma kimseyi arama demek istemiştim aslında. Böyle şeyler yaparsan döneceği varsa da dönmez emin ol. Ne zamanki takmamaya başlarsın hiç ummadığın anda döner gelir. Erkek milleti işte mantık aramak zor

askere gidecekse sana daha çok yaklaşması lazım erkekler de şu askerlik öncesi ve askerlikte kaybetme korkusu fazlaca oluyor. Ters bişeyler vardır çok kurcalama bence seni, senin onu sevdiğin kadar çok seviyorsa yeminlerini yutup gelir zaten sen elinden geleni yapmışsın. Sevgisiyle alakalı seviyorsa gelir, gelmezse de beni sevmeyen adam yanımda olsa ne fayda diye düşünmelisin bence
Evet haklısınn askerlik öncesindede çok sıkıntı üst üste geldi farkındaydım ama bana patlıycağını hiç düşünmemiştim. en son aradığımda hala kızgındı kısa kestik konuşmayı soğuk davrandım birdaha aramıycam seni dedim kapattım. onun aramasını ve pişman olduğunu söylemesini bekliycem artık ..

Back
X