• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ne yapmalıyım hiç bilmiyorum yardımınıza ihtiyacım varr acil :(

kusura bakma ama benim ayrıldığım insan beni anneme babama şikayet etse zırt pırt onları arasa ben daha beter konuşurdum. Neyse bidahakine bu kadar gurursuz olma derim ben . Oğlan seni sevmiyorsa istemiyorsa neden üzerine gidiyorsun? Zorla güzellik olmaz ! Kendini neden onun gözünde bu kadar değersizleştirdin ki .

Canım bana bu bi arkadaşımı hatrlattı.Ama onlar bu sureci askerlik sonrası yaşamışlardı.Erkeklerde işsizlik ve askerlik psikolojisi berbat oluyo.Benim arkadaşım çoğu şeyine tahammül etti.sabırla bekledi ve şimdi maşallah o kadar güzeller ki.Jestler suprizler içten anlamlı ve çocuk çok pişman yaptıklarına.Bence annesini babasını bu kadar karıştrma.Sen en son yapacağın şeyi en başta yapmışsın.Biraz sabret bakalım.Arada aşk varsa yollar hiç ayrılmaz zaten.Ama kendini zavallıymış ona mecburmuşsn gibi gösterme.Umarım herşey yoluna girer :)

Ay inşallah bizde düzelirizde bende ona sürprizler yaparım yeterki pişman olsunda dönsün bana :) evet benim erkek arkadaşımda işsizlik ve askerlik psikolojisi var ama daha gitmeden bide kızdımı baya uzun bi zaman alır. Bundan sonra annesi babasını aramıycam zaten arada kaynatmak veya danışmak için abisinin kız arkadaşıyla konuşuyorum biz 1,5 senedir baya çok sevdik birbirimizi kızgınlığı geçince dönecektir ya ben inanıyorum .. Peki nasıl davranmalıyım biraz öneri verirmisin :)

kusura bakmayın ama saf mısınız çok mu aşıksınız anlamadım.hakaret etmek için söylemiyorum saf kelimesini yanlış anlamayın temiz kalpli kötü düşünmeyen anlamında kullanıyorum.insan sevdiğine bağlanmaktan neden korkarki ya.baya şüphesi var sizden evlilik düşünmüyo yeterince sevmiyo ya da başka bişey.bi sorun olduğu kesin.ne olduğunu bilemiycem ama yeterince seven ciddi düşünen bağlanmaktan korkmaz bana göre.
ama bu ilk ayrılık geçen sene ocak ayında olmuştu anlıyorum seni :)

kusura bakma ama benim ayrıldığım insan beni anneme babama şikayet etse zırt pırt onları arasa ben daha beter konuşurdum. Neyse bidahakine bu kadar gurursuz olma derim ben . Oğlan seni sevmiyorsa istemiyorsa neden üzerine gidiyorsun? Zorla güzellik olmaz ! Kendini neden onun gözünde bu kadar değersizleştirdin ki .

Yok hayır ben şikayet etmedim böyle yapıyo öyle yapıyo gibisine değil sadece napıyor kalktımı naptı ne etti diye kendisini arasam kızıcağını biliyordum tek amacım buydu yani...

Elbette olucak ama erkek arkadaşım hiçbir şey anlatmıyodu ailesine , hep çekişirdi ailesi erkek arkadaşıma niye anlatmıyosun hiçbirşeyini diye .. birde ailesiyle aram çok iyi kızı gibi seviyolar beni çokda yakın oldu birbirimize sonuçta askere gitcekti..
olabilir.. kizi gibi sevmesiyle sahsi mevzulari paylasmak sart degil.. yeri geliyo annemizle paylasmiyoruz.. erkek arkadasin istememis hem, niye kendi kendine karar veriyosun anlatiyosun?

Oglanin duygularini anasi babasi ne bilsin.
Oglan istemiyorum diyosa daha ne
insan çok sevdiği birini nasıl istemez kzdığında ağzından çıkanı bilmiyor bazen ama kızgınlığı geçince hemen pişman oluyo . ben duygularını sormadımki ailesine sadece naptığını merak ettim

olabilir.. kizi gibi sevmesiyle sahsi mevzulari paylasmak sart degil.. yeri geliyo annemizle paylasmiyoruz.. erkek arkadasin istememis hem, niye kendi kendine karar veriyosun anlatiyosun?
işte bana istemediğini söylemeden önce ben annesiyle konuşmuştum istemediğini söyledikten sonra konuşsaydım annesiyle hiçbirşey demezdim o konuda erkek arkadaşım haklı ama tek bunun yüzünden ayrılcağımızı düşünmüyorum

işte bana istemediğini söylemeden önce ben annesiyle konuşmuştum istemediğini söyledikten sonra konuşsaydım annesiyle hiçbirşey demezdim o konuda erkek arkadaşım haklı ama tek bunun yüzünden ayrılcağımızı düşünmüyorum
yanlis anlama, uzmek istemem asla.. ama boyle kendini birden ceken erkeklerin sonrasi ii olmuyo ve bu suskunlugun ardindan da genelde bi halt cikiyo.. kendimizi kandiriyoruz hani, bi derdi var falan filan diye ama sonucta ilk harcadiklari hayatlarindaki kadin oluyo.. bence arama sorma, seviyosa zaten doner, klasik ama bu boyle ;)

Yok hayır ben şikayet etmedim böyle yapıyo öyle yapıyo gibisine değil sadece napıyor kalktımı naptı ne etti diye kendisini arasam kızıcağını biliyordum tek amacım buydu yani...

canım çocuk seni istemiyorsa beni istemeyeni ben hiç istemem de ya boşver kadınsın sen biraz gururlu ol anasını aradın hadi babayı niye kattın ki koskaca adam sizin ilişkinizi mi takip etsin . askere gidecek diyorsun demekki yaşı 20 21 civarı bişey seninde öyledir muhtemelen orta da nişan yok evlilik yok bişey yok anası babasıyla neden yüz göz oluyorsun ?

insan çok sevdiği birini nasıl istemez kzdığında ağzından çıkanı bilmiyor bazen ama kızgınlığı geçince hemen pişman oluyo . ben duygularını sormadımki ailesine sadece naptığını merak ettim

Ama canim dinle.
Sen su an kizgin oldugunda degisiyor ama snra pisman oluyor diye bi cumleyle kendini avutuyorsun.
Tm belki oyle.
Tm belki pisman olucak.
Ama boyle bi karaktere sahip olan bi kisyle hayat gecermi?

Ne kadr dir beraberdiniz?

yanlis anlama, uzmek istemem asla.. ama boyle kendini birden ceken erkeklerin sonrasi ii olmuyo ve bu suskunlugun ardindan da genelde bi halt cikiyo.. kendimizi kandiriyoruz hani, bi derdi var falan filan diye ama sonucta ilk harcadiklari hayatlarindaki kadin oluyo.. bence arama sorma, seviyosa zaten doner, klasik ama bu boyle :KK66:

İnşalllah öylediir aramıycam tabikide onun farketmesi lazım çok sevdiğini biliyorum dün sabah içim biraz olsun rahatlamıştı şapkamla uyuduğunu duyduğumda eğer kestirip atsaydı şapkamıda atardı kötü düşünürsem çok daha kötü olcağımı biliyorum biraz kendimi avutmam lazım :KK64:

Ama canim dinle.
Sen su an kizgin oldugunda degisiyor ama snra pisman oluyor diye bi cumleyle kendini avutuyorsun.
Tm belki oyle.
Tm belki pisman olucak.
Ama boyle bi karaktere sahip olan bi kisyle hayat gecermi?

Ne kadr dir beraberdiniz?
1,5 senedir .. ben başka bir şehirde okuyorum ondan uzaktayım hergün göremiyoruz birbirimizi haftada 1 falan işte.. beraber olunca melek gibi çok mutluyuz yanyana olunca ne kavga ediyoruz ne ayrılıyoruz

İnşalllah öylediir aramıycam tabikide onun farketmesi lazım çok sevdiğini biliyorum dün sabah içim biraz olsun rahatlamıştı şapkamla uyuduğunu duyduğumda eğer kestirip atsaydı şapkamıda atardı kötü düşünürsem çok daha kötü olcağımı biliyorum biraz kendimi avutmam lazım :KK64:
kendini hirpalama zaten ama artk bsy yapma.. donmezse 'ha ben aramadim da ondan gelmedi' deme sakin! ne adamlar var, kiz yuzune bakmiyo da senelerce bekliyo ugrasiyo.. bunlar bahane.. sessiz kal derim..

canım çocuk seni istemiyorsa beni istemeyeni ben hiç istemem de ya boşver kadınsın sen biraz gururlu ol anasını aradın hadi babayı niye kattın ki koskaca adam sizin ilişkinizi mi takip etsin . askere gidecek diyorsun demekki yaşı 20 21 civarı bişey seninde öyledir muhtemelen orta da nişan yok evlilik yok bişey yok anası babasıyla neden yüz göz oluyorsun ?

babasını ben aramadım işte annesi konuşmuş babasıyla heralde erkek erkeğe konuşsunlar diye :KK64:aslında tanışmıycaktım onlarla ama ben erkek arkadaşımla konuşurken geldiler yanımıza hemen tesadüfen tanıştık yani

1,5 senedir .. ben başka bir şehirde okuyorum ondan uzaktayım hergün göremiyoruz birbirimizi haftada 1 falan işte.. beraber olunca melek gibi çok mutluyuz yanyana olunca ne kavga ediyoruz ne ayrılıyoruz

cunki birbirinizi hafta bir goruyorsunz.
evlenip bi evde yasadikca o cekilmez halleri gercegede yanliycak farkindasin degilmi? Hep senmi alttan almayi dusunuyorsun

kendini hirpalama zaten ama artk bsy yapma.. donmezse 'ha ben aramadim da ondan gelmedi' deme sakin! ne adamlar var, kiz yuzune bakmiyo da senelerce bekliyo ugrasiyo.. bunlar bahane.. sessiz kal derim..

bende beklerim ya 1sene olsun yine beklerim ama askerdeyken mektup göndermem ilk bi arasında oraya gidince . askere giderken inşallah barışırız ya onu uğurlamak yanında olmak isterim tabi :cry:

cunki birbirinizi hafta bir goruyorsunz.
evlenip bi evde yasadikca o cekilmez halleri gercegede yanliycak farkindasin degilmi? Hep senmi alttan almayi dusunuyorsun
alttan almıyorum ben bunları hep gördüm 2-3 gün beraberken hiç birşey olmuyor gülüyoruz çok güzel vakit geçiriyoruz uzakta olunca kendisini yalnız hissediyor

Ay inşallah bizde düzelirizde bende ona sürprizler yaparım yeterki pişman olsunda dönsün bana :) evet benim erkek arkadaşımda işsizlik ve askerlik psikolojisi var ama daha gitmeden bide kızdımı baya uzun bi zaman alır. Bundan sonra annesi babasını aramıycam zaten arada kaynatmak veya danışmak için abisinin kız arkadaşıyla konuşuyorum biz 1,5 senedir baya çok sevdik birbirimizi kızgınlığı geçince dönecektir ya ben inanıyorum .. Peki nasıl davranmalıyım biraz öneri verirmisin :)
Canım ilişkinizi sen biliyorsun.Herkesde aynı yada benzer problemler farklı sonuçları doğurur.İlişkinizin bitme nedeni ne olmuyo demiş ya olmayan ne ona göre bunu belirle.Ve biraz çek kendini sende kırılmalısın ona.Bu erkeklerin çok pardon ama nazlanmasına gelemiyorum ben.Çok havalandırmayacaksın.Akışına bırak ve çok bunaltma onu da.Ama sana tavsiye benliğini asla ezdirme asla.

bende beklerim ya 1sene olsun yine beklerim ama askerdeyken mektup göndermem ilk bi arasında oraya gidince . askere giderken inşallah barışırız ya onu uğurlamak yanında olmak isterim tabi :cry:
bu kadar acikli hale getirme, harbe gitmiyor, hem cok yalnizsa sevdigi kadini o istemeli yaninda, zorla mi yaninda olacaksin? kendine deger ver..

Canım ilişkinizi sen biliyorsun.Herkesde aynı yada benzer problemler farklı sonuçları doğurur.İlişkinizin bitme nedeni ne olmuyo demiş ya olmayan ne ona göre bunu belirle.Ve biraz çek kendini sende kırılmalısın ona.Bu erkeklerin çok pardon ama nazlanmasına gelemiyorum ben.Çok havalandırmayacaksın.Akışına bırak ve çok bunaltma onu da.Ama sana tavsiye benliğini asla ezdirme asla.[/QUOTE

bana demiştiki keşke annemleri aaramasaydın diye eğer aramasaydın elbette sana karşı bigün kızgınlığım geçicekti barışırdık ama işte o olay son nokto oldu :( kendi köşeme çekilip onu bekliycem meraktan çıldırıcam ama bunu yapmam lazım

Back
X