ne yapmalıyım inanın bilmiyorum....

ssahin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2011
107
29
98
8 yıllık evliyim. 5 yaşında bir kızım var ve 5 aylık ta hamileyim. bundan 4 ay öncesine kadar herşeyin normal gittiğini düşünüyordum fakat öyle degilmiş. eşim beni artık sevmediğini ve bunu 1 yıldır düşündüğünü anlattı tabii bunun yanı sıra tüm aldatma belirtileri de mevcut (telefon şirfesi değişti, sık sık arkadaşlarla gibi)...
bu durumu kaynanam ve kayınpederimle paylaştım onlarda sağolsun yanımdalar ve bu durumu açığa kavuşturacaklarını söylüyolar ve bu süreçte benim nötr davranmamı istediler ama gün geçtikçe içimdeki fırtınalar çoğalıyor. nasıl bu duruma geldim diye düşünmekten kendimi alamıyorum. onun için neler yaptığımı hatırladıkça kendime kızgınlığım artıyor çünkü çok fazla ödün verdim kendimden.son bir haftadır yaptığı hiçbirşeye tepki vermemeye çalıştım.
bugün artık sinirlerim okadar yıpranmışki bir anda kendimi yerde buldum ve kızımın yanında oldu
hemen kendimi topladım ve bana söylediği şey ''sabrını çok zorluyormusum, bu yaşadıklarım acıtasyonmuş.''
inanın bunları yazarken bile cümleleri zor topluyorum.
size danışmak istediğim konu siz benim yerimde olsanız ne yapardınız? inanın akla ihtiyacım var....

Beni istemeyeni bende istemezdim heralde adamda sana karşı sevgiyi bırak okadar zamanınız geçmiş vicdan bile kalmamış bayılmışsın acıtasyon yapıyormuşmuşsun Allah bildiği gibi yapsın boşan gitsin bacım ya ne üzülüyorsun böyle adama

Çok geçmis olsun üzüldüm yasadıklarınıza hemde hamileyken bunu yapması çok insanlık dısı.Devreye aile büyüklerini sokmussunuz zaten onların dediği gibi nötr davranmaya çalısın üstüne gider hırçın davranırsanız fatura size kesilebilir.Bırakın anne babası halletmeye çalıssın.İnsallah düzelir.Sevgisi yoksa vicdanı,merhameti de mi yok bu adamın.

kocanız da pek çılgınmış. madem sevmiyorsun 1 yıldır çocuğu ne diye yaptın? ayrıca bu nasıl bir merhamet yoksunluğu ki hamile kadına bayılınca böyle şeyler söyleyebiliyor? bence boşanın ve hamileliğinizi o adamın yanında geçirmeyin. Allah korusun bebeğe bir şey olur. aldattığına dair kanıt da edinin. çok geçmiş olsun.

Ben ona uzulmuyorum kendime ve yasadiklarima cok uzuluyorum. Bukadar merhametsiz oldugunu inanin bende yeni ogrendim. Kayinpederimde baska biri oldugunu dusunuyor anladigim kadariyla cunku kanit bulmaya calisiyor. Yanimda olduklari icin ve soz verdigim icin suan bu evdeyim. Gercekten bende dusunmuyo degilim o duzelse bile ben duzelebilecekmiyim...

Cocuklarimi ona verme ihtimali varmi peki mahkemenin?bu konularda inanin hicbir bilgim yok

Adam bosanmak istiyo daha kanita ihtiyac var mi? Kp ikna edebilecekse ikna etsin o zaman delil niye ariyor

Adam bosanmak istiyo daha kanita ihtiyac var mi? Kp ikna edebilecekse ikna etsin o zaman delil niye ariyor
Ona kalsa bosanmak istemiyor.kayinpederde israrla sormus baska biri varmi diye ama yok deyince is birazda inada bindi. Oyuzden ispatlayip onun burnundan getirecek tahminim.

merhametsiz,vicdansız herif!
insanın sevmediği biriyle işi ne?
karnınızdaki sabinin günahı ne?
aklı neredeymiş acaba...
bak nasıl sinirlendim sabah sabah...
yapacağınız tek şey;dava açıp boşanmak

Korunmak denen müthiş icat sizin evinize uğramadı mı? 2 çocuğunuzla baba evine döneceksiniz. Allah çocuklarınızın yüzüne baksın. Kocanızı da bildiği gibi yapsın. Hamile karısına bunu nasıl der insan doğumu bekleseydi bari.

eski kocanız Allahtan belasını istemiş ve bulmuş.daha başına geleceklerinin fragmanı çıkar yakında.

madem bi yıldır sevmiyo niye cocuk yapıyo hem size hem o cocuga yazık ya.. nasıl bi utanmazlık bu ya.boşanın. sız bunları duyduktan sonra yasayabılecek misiniz bu adamla ?

sevmediğini söylüyorsa o evlilik bitmiş demektir bana göre. oturup aldatmalarını bana karşı sevgisiz davranışlarını mı izliycem..

o düzelse bile artık güveniniz kalmamış olacak ve sizi sevdiğine birdaha asla ikna olmayacksınız

Çok şükür kayınpederin insaflı bir adammış. Bence de biraz bekle. Aldattığı ispat edilsin. Şahitlerin olursa mahkemede iyi olur.
Umarım durumu iyidir ve yüklü bir tazminat/nafaka alırsın. Ailesi senin arkanda olduktan sonra, o da defolup gider evden zaten.
Rabbim inşallah feraha çıkarsın. Böyle pislik bir adam için üzülmeyin lütfen. Kendi geleceğinize odaklanın ve haklarınızı fazlasıyla almaya bakın.

Allah yardımcın olsun..çok yaşadıkların..evliliğini kurtarmak için çabalıyorsun ama karşı tarafta tepki yok..hatta dahada olumsuz davranıyor...sanırım evliliğin bitmiş artık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…